pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 164.196
mudri i pees je ohximorounnnnnnnnMi mudri radimo po PS,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mudri i pees je ohximorounnnnnnnnMi mudri radimo po PS,
Ti si od onih što su pametni pa ne čitaju upuctvo pa posle dva sata muke vide da nisu prvo uključili znamte tpico.mudri i pees je ohximorounnnnnnnn

Srediće se il ovako il onako. Imaš(mo) tortu.Ne radi spoljna jedinicae sad je caka zet ne sme da je otvori ubice garanciju nacisto, moram da zovem distributere pa da oni posalju nekoga da otvori da vidi
Pa sou program majke misto jednostavno kad moze komolikovano
Kao aBeograđanka odgovorno tvrdim da mu nije falilo ništa.Ja volim moj Beograd, nisam odušavljen velikim brojem nebeograđana kojio ovde žive i ne poštuju naš grad.
Kome? Šta?Kao aBeograđanka odgovorno tvrdim da mu nije falilo ništa.
Ala lupiš nešto i ...
zblaula sam se kad pročitah koja lova je u pitanju.Ne radi se o mudrosti nego o materijalnim mogucnostima
Ko da je ne znam da dam 18 000 da ih imam

šta ti imaš protiv dođoša?Kome? Šta?

Nisam spomenuo dođoše.šta ti imaš protiv dođoša?
ajd Proki, a i on se nešto primirio po pitanju bosanaca.
da doselim u prestonicu, je l sam i ja dođoška.![]()
A pa uvek moze vise, to je pocetna cena, inace ti cena varira od metraze cevi, sto duze cevi to skuplje...zblaula sam se kad pročitah koja lova je u pitanju.
danas proverih i uzimaju 200 evrića, ovlašćen serviser u ovoj selendri.![]()
Desi močo evo u kafiću smo u Vrbasu. Saću ocenim jersu hipsteri ili zatucani ko neki košutnjacide si meki tico stara
Ne više nego mudri i @Reefer u istoj rečenici, realno.mudri i pees je ohximorounnnnnnnn

sve je to lepo, al koliko vidim, svuda se, ali SVUDA , štedi na krompiru u kafanama na svim meridijanima, kao da je od zlata!@eveline @pura moca jao što je dobro. Prasetina na ciganjski način, ali koliko je dobra ova grilovana sapunjara...
Pogledajte prilog 1746597
Pogledajte prilog 1746598
Znaci nema ni minut radnog stazaKad si pre stigla da je pokvariš?![]()

To je ok. Fer.Ceo dan se hebavam sa serviserima, na kraju jedna fina zenica iz jednog od servisa mi kaze da zovem dorektno whirlpool srbija pa da vidim sa njima. I da vam kazem bas sam prijatno iznenadjena, posle celodnevnog zajebavanja od strane servisera napokon dobijem nekoga normalno. Objasni mi zena iz njihove centrale da nema veze sto nemam pecat servisera, priznaje se garancija jer nije otvarao uredjaj, i da ce doci njihovi serviseri da utvrde sta je. Ako se ispostavi da je do uredjaja ne placam nista, ako se ispostavi da nije do uredjaja nego da je zet zajjebao onda placam redovne cene. Posteno! Plus mi rekla da se prijavim za petogodisnju garanciju, i to sam odradila, vajdica
Eto tako, da znate da vas lazu i mazu serviseri da ne priznaju garancije da bi nam namlatili pare... "Samo" treba naleteti na normalne... Samo![]()
Gde si Eviškasve je to lepo, al koliko vidim, svuda se, ali SVUDA , štedi na krompiru u kafanama na svim meridijanima, kao da je od zlata!
ne pamtim kad je bilo dovoljno krompira uz lignje, ribu, meso...

ja sam uvek tu, naročito za tebe i na drugim kanalimaGde si Eviška![]()
![]()
Gde si Eviška![]()
![]()