Kafić Šta trenutno radiš XIX

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaoj :kafa:

Tired Zzz GIF by MOODMAN

Doruckujem :lol:
Spakovala mi mlada za studio deo mladenacke torte, sad ja ne znam koliko kg ima ovaj deo ali procenjujem 2-3 kg kad dignem. E sad posto sam nocas kuci dosla tortica je kod mene, posle cu da odnesem u studio, ali red je prvo da se proba jelte :kolac: a i sta ce u studio toliki kg torte kad smo desetkovani, ima nas samo troje trenutno, od toga kapacitet za slatkise sam jedino ja :malav: tako da sam ja resila danas da sa svekrom, koji mi je teska konkurencija kad su kapaciteti u pitanju, nacnem ovu grdosiju. Nas dvoje smo sad podelili parcekanju :kolac:

IMG_20250622_082628695_AE.jpg

Neka baš fina mlada.
U mom dvadesetogodišnjem iskustvu pravljenja torti, jedna mlada mi nije vratila prazan stalak, nego nasekla više parčadi raznih torti, i tako donela. Mene to baš oduševilo. To mi delovalo ljudski, sa poštovanjem, sa zahvalnošću, iako ja mogu svaki dan da napravim tortu kakvu hoću.
:zaljubljena:
To je lepo s njihove strane
Ma mlada je nasa saradnica iz agencije sa kojom saradjujemo, pa smo kao nasi pa spakovala. Inace nije mi se desilo da mi kad su nepoznati klijenti ista pakuju. Ovo je ipak na "drugarstvo"

Cekamo zeta i ujku da dodju da nam ugradr klimu :ceka:
A sto volim ovo, juce se najavili u 9, jos ja popizdela znam da cu biti mrtva sta ces mi tako rano, ali ajde imaju oni posle polsla na placu i necu da zakeram. Evo koliko je sati njih nema... Pa brate sto odma niste rekli neki kasniji termin da spavam :roll:

Cekamo zeta i ujku da dodju da nam ugradr klimu :ceka:
A sto volim ovo, juce se najavili u 9, jos ja popizdela znam da cu biti mrtva sta ces mi tako rano, ali ajde imaju oni posle polsla na placu i necu da zakeram. Evo koliko je sati njih nema... Pa brate sto odma niste rekli neki kasniji termin da spavam :roll:
Otključaj im vrata i lezi da spavaš , neka te probude kad završe

Doruckujem :lol:
Spakovala mi mlada za studio deo mladenacke torte, sad ja ne znam koliko kg ima ovaj deo ali procenjujem 2-3 kg kad dignem. E sad posto sam nocas kuci dosla tortica je kod mene, posle cu da odnesem u studio, ali red je prvo da se proba jelte :kolac: a i sta ce u studio toliki kg torte kad smo desetkovani, ima nas samo troje trenutno, od toga kapacitet za slatkise sam jedino ja :malav: tako da sam ja resila danas da sa svekrom, koji mi je teska konkurencija kad su kapaciteti u pitanju, nacnem ovu grdosiju. Nas dvoje smo sad podelili parcekanju :kolac:

Pogledajte prilog 1745929
Možda svratim, samo ne znam gde . Baci link. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back