- Poruka
- 205.518
Evo ne zham, ali reko kad su me već cimali, da im se javim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A red je, one nemaju nikoga a ti imas zenu, red je da malo podelis ljubaviEvo ne zham, ali reko kad su me već cimali, da im se javim

Najveća muka kod tih azijatkinja je što ne znam da li imaju 20, 40 ili 50 godina.Muke su to, eh...

Najveća muka je što ne znaš da li je lady boy u pitanju ili neki debeli Koreanac da ti ja kažem, a daš pare na neviđeno.Najveća muka kod tih azijatkinja je što ne znam da li imaju 20, 40 ili 50 godina.![]()

ali je prostor idiotski mali, nema mesta dovoljno za igranjeŠta je smokvica? I gde je to? Nikad čula.Nisam do sad nikad bila u smokvici, ni jednoj,
Zacudo dobra je klopa, mene zadovoljiti sa hranom jako je teskoali je prostor idiotski mali, nema mesta dovoljno za igranje

Nikad nisi jela smokve? Čak ni te male?Šta je smokvica? I gde je to? Nikad čula.![]()

Jok, samo sam čula za smokvin list, Adam, Eva itd.Nikad nisi jela smokve? Čak ni te male?
![]()

Ima lanac restorana, popularni su ali i skupi pa nisam privatno nikad sedela, sad radim sadbu u jednoj od restoranaŠta je smokvica? I gde je to? Nikad čula.![]()

a i sta ce u studio toliki kg torte kad smo desetkovani, ima nas samo troje trenutno, od toga kapacitet za slatkise sam jedino ja
tako da sam ja resila danas da sa svekrom, koji mi je teska konkurencija kad su kapaciteti u pitanju, nacnem ovu grdosiju. Nas dvoje smo sad podelili parcekanju

To je lepo s njihove straneNeka baš fina mlada.
U mom dvadesetogodišnjem iskustvu pravljenja torti, jedna mlada mi nije vratila prazan stalak, nego nasekla više parčadi raznih torti, i tako donela. Mene to baš oduševilo. To mi delovalo ljudski, sa poštovanjem, sa zahvalnošću, iako ja mogu svaki dan da napravim tortu kakvu hoću.
![]()

Otključaj im vrata i lezi da spavaš , neka te probude kad završeCekamo zeta i ujku da dodju da nam ugradr klimu
A sto volim ovo, juce se najavili u 9, jos ja popizdela znam da cu biti mrtva sta ces mi tako rano, ali ajde imaju oni posle polsla na placu i necu da zakeram. Evo koliko je sati njih nema... Pa brate sto odma niste rekli neki kasniji termin da spavam![]()
Možda svratim, samo ne znam gde . Baci link.Doruckujem
Spakovala mi mlada za studio deo mladenacke torte, sad ja ne znam koliko kg ima ovaj deo ali procenjujem 2-3 kg kad dignem. E sad posto sam nocas kuci dosla tortica je kod mene, posle cu da odnesem u studio, ali red je prvo da se proba jeltea i sta ce u studio toliki kg torte kad smo desetkovani, ima nas samo troje trenutno, od toga kapacitet za slatkise sam jedino ja
tako da sam ja resila danas da sa svekrom, koji mi je teska konkurencija kad su kapaciteti u pitanju, nacnem ovu grdosiju. Nas dvoje smo sad podelili parcekanju
Pogledajte prilog 1745929
Surcin, daleko sam ti garant greota se mucisMožda svratim, samo ne znam gde . Baci link.![]()

Mučila bi se samo takoSurcin, daleko sam ti garant greota se mucis![]()

Jesu konačno došli ?Ps dodji da pomazes za ugradnju klime, za to sam ti blizu ocas posla ce![]()
Da znas da sam se razmisljala da se ustekam gore kod svekrve u krevet da spavam, ali mi bzv nije fer i pristojno prema njima...i onda ajde trpiOtključaj im vrata i lezi da spavaš , neka te probude kad završe
Ako se desi da upecamo majstora , bude mu saopšteno da pre 10, 11 ne dolazi.Jesu u 11
Mogli smo spavati hbt
Ma šta ćeš im tamo , izbuše rupe i postave . Nama majstor radio prošle godine - očas posla , mislim da je sve bilo gotovo za pola sataDa znas da sam se razmisljala da se ustekam gore kod svekrve u krevet da spavam, ali mi bzv nije fer i pristojno prema njima...i onda ajde trpi