Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako sam i ja obradjivala mamu da ne idem u skolu, al nikad nije upalilo :D hahahaha

ja pijem kafu tek sad
jedva smo ustali, podvela ih u vrtic, znaci jeeeedva
bas su se raspustili za raspust
posle moram malo i spremiti ovaj brlog i skuvati
veceras na arbajt i treba i uniformu da ispeglam
a to mrzim
mislim mrzim peglanje generalno
Ma kakvi,ovaj bas nikad nije bolestan,nema ni opravdane ni neopravdane izostanke.njemu je muka da ostane kod kuce,a za ocene ga boli dupe
Spava mi se, ne mogu i dalje da sednem kako treba, pa sad razmušljam dal da se mučim ili da lepo legnem ko čovek. :zzzz: Još sam noćas gledala Rapsodiju, umesto da spavam, pa sam se razbudila, ne znam ni kad sam zaspala...

Da nisi povredila donji deo kicme kad te i dalje boli?

....

Da nisi povredila donji deo kicme kad te i dalje boli?
Nadam se da nisam, ali mi je i dalje sve modro i to baš dobro modro, pa mislim da me zato boli.

- - - - - - - - - -

dobro, da si koštiljava pa ajde...al ti imaš podlogu

Ja koliko se sećam, ovde nikad nisam doope i slične delove tela kačila.... :ciasnajkacia:

Ot: Htela sam da iznesem napolje kaput da ga malo provetrim, ali napolju miriše na ugalj, pa sam odustala, samo ga izvadila iz ormara.

dobro, da si koštiljava pa ajde...al ti imaš podlogu

hoces da kazes da je ona buca? :)

- - - - - - - - - -

ok, nisi al eto ja sam procenio stanje :lol:

to mora da je zbog medenjaka :)

- - - - - - - - - -

Pustam korenje u redu u posti, smorila sam se ko cevap :aha:

business-commerce-customer_service-lines-post_offices-banks-queuing-lfin523_low.jpg

:D

E bas tako :lol:
Sad cekam u mupu :aha:

Пред НГ сам ишла по неки формулар за дозволу за поседовање оружја. Попела се горе, а тамо само мушкарци, неки ловци са брдом оружја и неки мушкарци у гаћама и патикама са здравственим књижицама. И ја. Као с Марса пала :lol:

Пред НГ сам ишла по неки формулар за дозволу за поседовање оружја. Попела се горе, а тамо само мушкарци, неки ловци са брдом оружја и неки мушкарци у гаћама и патикама са здравственим књижицама. И ја. Као с Марса пала :lol:

Opa mala je naoruzana :zper:

Ma ja cekam za pasos
Imam zakazano al stigla ranije i sad cekam :aha:

...evo sedim i razmisljam kako mi je grozna tisina u kuci od jutros od kad mi ode ono malo pile koje je poraslo u vec pravu devojcicu....i koliko mi je zao sto nismo mogle vise da iskoristimo vreme koje je bila ovde, jer se drugog dana vec razbolela, donela neki virus sa sobom, pa je savladala uzasno visoka temperatura 40,5 :eek: pa trci po lekarima jedan celi dan...posle smo se nakako borile, cak smo kad nije bilo temp.,isle malo i na vazduh da prosetamo po parku da udahne malo cistog vazduha...ali nije to, to...zelela sam da odemo i na klizanje i u pozoriste i svuda nekug, ali dzaba moje zelje :(

...spakovala stvari sutra za bolnicu i tako....jos da se istusiram i spakujem ranije u krpe, mada necu pre 9h ici tamo..dosta im je da dodjem tad ionako mi nece vaditi krv pre 10-11h ima da zakovrnem od gladi do tad....:aha:

..a vi kako ste, jesam li vam nedostajala bar malo ;)

Ja jos nisam odlucio sta cu, a vremena sve manje, verovatno cu se odreci oruzja, pa samo ovi sadasnji nameti za promenu oruznog lista tri, cetiri puta prevazilaze vrednost pistolja Tokarev. Ali cu to da iskoristim da bih se oslobodio vojne obaveze, kad ne mogu legalno da posedujem oruzje ne moram ni da se njakam sa soldacinama jos petnaest godina,

Kukam ja tako muzu kako je ovaj auto gomno
Kako se trese, kako mi se gasi, kako nece preko 2ooo obrtaja...
On nista... samo kaze “Dobar je to auto, kako to uvek kad ti vozis a meni nista!”
Danas opet isti scenarijo... ta neka lampica i sve redom
Ja vec histerisem... hocu da ga zapalim...
Kazem sve isto mm a on kao “Ma to je super auto, popravicemo to... “
A ja :besna:

Krenuo on po malog i ja ga zovem... pitam ga
Jesi tim autom krenuo?
Jesam!
Pa uzivaj maco!
Krenuo on nesto da vice a ja mu spustim slusalicu :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back