DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
dobro, da si koštiljava pa ajde...al ti imaš podlogu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvi,ovaj bas nikad nije bolestan,nema ni opravdane ni neopravdane izostanke.njemu je muka da ostane kod kuce,a za ocene ga boli dupetako sam i ja obradjivala mamu da ne idem u skolu, al nikad nije upalilohahahaha
ja pijem kafu tek sad
jedva smo ustali, podvela ih u vrtic, znaci jeeeedva
bas su se raspustili za raspust
posle moram malo i spremiti ovaj brlog i skuvati
veceras na arbajt i treba i uniformu da ispeglam
a to mrzim
mislim mrzim peglanje generalno
Spava mi se, ne mogu i dalje da sednem kako treba, pa sad razmušljam dal da se mučim ili da lepo legnem ko čovek.Još sam noćas gledala Rapsodiju, umesto da spavam, pa sam se razbudila, ne znam ni kad sam zaspala...
Nadam se da nisam, ali mi je i dalje sve modro i to baš dobro modro, pa mislim da me zato boli.....
Da nisi povredila donji deo kicme kad te i dalje boli?

)))

ok, nisi al eto ja sam procenio stanje![]()

Pustam korenje u redu u posti, smorila sam se ko cevap![]()

E bas tako
Sad cekam u mupu![]()

Ziva nisam sta su radili ti muskarci u gacama sa zdr.knjiz.u mupu?
У Краља Петра имају др горе, све са оном кутијицом за књижице поред.
Opsti za zaposlene? To mi je bas sokantno.a sto su bili u gacama kod lekara? Bogi,ne mozes samo tako da ubacis bubu i da ne das neko logicno objasnjenje

Пред НГ сам ишла по неки формулар за дозволу за поседовање оружја. Попела се горе, а тамо само мушкарци, неки ловци са брдом оружја и неки мушкарци у гаћама и патикама са здравственим књижицама. И ја. Као с Марса пала![]()

pa trci po lekarima jedan celi dan...posle smo se nakako borile, cak smo kad nije bilo temp.,isle malo i na vazduh da prosetamo po parku da udahne malo cistog vazduha...ali nije to, to...zelela sam da odemo i na klizanje i u pozoriste i svuda nekug, ali dzaba moje zelje

Пред НГ сам ишла по неки формулар за дозволу за поседовање оружја. Попела се горе, а тамо само мушкарци, неки ловци са брдом оружја и неки мушкарци у гаћама и патикама са здравственим књижицама. И ја. Као с Марса пала![]()