Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pojela sam krofnubsa puno eurokrema iz tek otvorene pekare i sad odoh da sanjam neke karakondžule od ovolikog šećera. Bili smo u Poreču na brodu kod jednog prijatelja, nazovimo ga tako , i h povratku zaključili koliko smo mi savršeno normalni...
O tome neki drugi put.

Porazgovara sam na plazi sa mestankom,koja mi je ispricala da je bila super nastavnica,deca su je volela,al ne i dobar roditelj,deca su joj zamerala da ih nikad nije pohvalila
Pa ja trk gore,budila dete za posao i rekla mu koliko sam ponosna na njega zbog puno stvari
Zaboravi covek da pohvali,al ne i da zamera sitnice....

Došao sa sporta, usolio meso, Da se okupimo, pa da roštiljamo.
Ćevape sam umesio još juče, jutros sam ih napravio.
Počela trava u dvorištu da nam žuti, prvi put za 10 godina da je dovoljno dugo suvo da trava počne da se suši.

oćeš da pečeš krmenadle?

a vid ovo
Пише се крменадла.У Правописном речнику пише:‚‚Облик крменадла, који потиче од фр. царбонаде, преко аустр. нем. Карбонаде, настао је у нас паронимском атракцијом, тј. повезивањем с речју крме, али је због раширености у пракси прихваћен као стандардан. На исти начин настао је и облик кременадла, (према крем, као и кремвиршла), али није раширен и уобичајен, па се сматра погрешним."

У Речнику Матице српске под карменадла пише да је варваризам, види крменадла. Међутим, нема те речи. У Речнику СAНУ под крменадла пише види карменадла а под карменадла стоји именица женског рода од италијанског царбоната што значи комад свињског, телећег, овчијег и сл. меса с парчетом ребра уз кичму. Види кременадла. Aли ни те речи нема.

- - - - - - - - - -

ko zna ovu stvar jednom i po nogom je u grobu

Mene zaebava snajka.ja njoj kratak kurs ,u fazonu ne uzimajte ni od koga otvoreno pice,ne spustajte nigde svoje case,ne primicite se blizu zida da vas neko ne gurne...(prvi put na egzitu) ona meni,a jel smemo da sedimo na ladnom betonu
:tiganj:

Došao sa sporta, usolio meso, Da se okupimo, pa da roštiljamo.
Ćevape sam umesio još juče, jutros sam ih napravio.
Počela trava u dvorištu da nam žuti, prvi put za 10 godina da je dovoljno dugo suvo da trava počne da se suši.

gde ste vi kad vam trava zuti?
meni ne moze cvece da se oporavi od kisa i vlage..
jos malo pa cu kisobran da mu otvaram kad se naoblaci:vnaocare:

mogao bi tabe da poradis malo na smajlijima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back