Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odoh kuci :metla:
kad vec kukamo na bolove - joj vrat :aha:

Па кад цео дан седиш уз оно твоје сокоћало, то је већ професионално обољење ако потраје.

Мораш да стекнеш навику да радиш вежбе за вратни део у току дана.

naravno da imam, ali divim se samoj sebi kad pomislim da bi neko drugi na mom mestu pristao na operaciju sa diskom koji ulazi u kicmeni kanal, a ja radila sve suprotno od propisanog i uspela. nijedan kiroprakticar nece reci mirovanje, za razliku od neurohirurga. i spasilo me je to sto imam elasticnu kicmu, sto rece ovaj moj kiroprakticar imam dobru genetiku u tom smislu i mogu da se istezem.

- - - - - - - - - -

i njaooo :cmok2:

Okacila bi se i ja rado kad bi imala na sta. Dok sam se kacila na ono cudo u parku gde su se nekad tresli tepisi i spavala bez prostirke nisam imala problem.
Gde ti je taj kiroprakticar? Ne znam smem li ja to sad zbog terapije ali saznacu, nije normalno da se ovo trpi, ni zamisliti nisam mogla koliko je neprijatno, nije sqmo sto boli nego sto ima jos nus pojava uz taj bol...

Кичма би ти јасно рекла да имаш проблем са њом.

Није то ни шећер, ни притисак, ово разваљује :(

Иначе, код лекара не идем ни ја.

Плашим се шта ће све открити ако кренем...

Ja sve isto kao ti. :zkez:

A pritisak? Ih, pa nećemo sad o tome. :tajna:

Okacila bi se i ja rado kad bi imala na sta. Dok sam se kacila na ono cudo u parku gde su se nekad tresli tepisi i spavala bez prostirke nisam imala problem.
Gde ti je taj kiroprakticar? Ne znam smem li ja to sad zbog terapije ali saznacu, nije normalno da se ovo trpi, ni zamisliti nisam mogla koliko je neprijatno, nije sqmo sto boli nego sto ima jos nus pojava uz taj bol...

poslala sam ti sve na pp.

da nus pojave su gore nego da samo bolucka kicma. cim ih ima verovatno je nerv ukljesten. bez veze samo ti jos to falilo.

Из мог искуства, кичма не болуцка никада...

Мене кад стегне, савије ме, не могу да устанем из кревета по 15 минута, као корњача кад се окрене на леђа :zcepanje:

Из мог искуства, кичма не болуцка никада...

Мене кад стегне, савије ме, не могу да устанем из кревета по 15 минута, као корњача кад се окрене на леђа :zcepanje:

iz mog iskustva, kicma eventualno bolucka, uglavnom i ne bolycka, al zato kad ga pritisne direkt ide u noge. :huh:

iz mog iskustva, kicma eventualno bolucka, uglavnom i ne bolycka, al zato kad ga pritisne direkt ide u noge. :huh:

Тако болуцка мог мужа, мене кад боли откида, не могу да говорим, не могу да удахнем, стварно ме пресавије на пола, не могу ни да ходам сама, морам да се придржавам за нешто или за некога, ужас...

У таквом стању одем једном на снимање, натерао ме муж, дете једва 3 године, треба то изржати.

Одвуку ме буквално до тамо, уђем онако савијена, а доктор нешто замишљен и каже: Исправите се да вас снимам :eek:

Докторе, ја да могу да се исправим, не бих ни дошла овде...

Јао, извините, нешто сам одлутао :zcepanje:

И сад кад се сретнемо смеје се због тога...

Тако болуцка мог мужа, мене кад боли откида, не могу да говорим, не могу да удахнем, стварно ме пресавије на пола, не могу ни да ходам сама, морам да се придржавам за нешто или за некога, ужас...

У таквом стању одем једном на снимање, натерао ме муж, дете једва 3 године, треба то изржати.

Одвуку ме буквално до тамо, уђем онако савијена, а доктор нешто замишљен и каже: Исправите се да вас снимам :eek:

Докторе, ја да могу да се исправим, не бих ни дошла овде...

Јао, извините, нешто сам одлутао :zcepanje:

И сад кад се сретнемо смеје се због тога...

pa svakom se ispolji drugacije. ja bol u kicmi nemam, ali samo dodje do trnjenja noge i grc u listu koji moze da se spusti u prste. ja bol u kicmi nisam imala ni kad sam bila za operaciju. nista, samo me nesto bockalo, ne boluckalo, nego bockalo.

:zcepanje: Koji lik, taj doktor....

Пази, човек гледа у мене, заправо кроз мене...

Али је изузетан стручњак, само је тако замајен :lol:

- - - - - - - - - -

pa svakom se ispolji drugacije. ja bol u kicmi nemam, ali samo dodje do trnjenja noge i grc u listu koji moze da se spusti u prste. ja bol u kicmi nisam imala ni kad sam bila za operaciju. nista, samo me nesto bockalo, ne boluckalo, nego bockalo.

Тако боли мог мужа, и то га боцка на неколико места, јер он има неколико мањих укљештења.

Али он има дискус херниу, ја спондилозу.

Пази, човек гледа у мене, заправо кроз мене...

Али је изузетан стручњак, само је тако замајен :lol:

- - - - - - - - - -

Тако боли мог мужа, и то га боцка на неколико места, јер он има неколико мањих укљештења.

Али он има дискус херниу, ја спондилозу.

to je to...bole vas razilicte dijagnoze. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back