gost 410191
elita
- Poruka
- 27.982
Ja sam rekla šta sam imala pa ne bih da se ponavljam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ne pike zuve
Evo, ja ne znam šta slušaju i pjevaju, znam da sam jednom pročitala neki članak da su bili u narodnjačkom klubu, pa je izbila afera. Generalno mi je drago zbog Hrvatske što su pobijedili, a ne zbog nekog igrača pojedinačno. Meni su bliži od Rusije, imam Hrvate među rodbinom i prijateljima, a ni jednog Rusa nemam. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ovo je moje.
@ne pike zuve
Evo, ja ne znam šta slušaju i pjevaju, znam da sam jednom pročitala neki članak da su bili u narodnjačkom klubu, pa je izbila afera. Generalno mi je drago zbog Hrvatske što su pobijedili, a ne zbog nekog igrača pojedinačno. Meni su bliži od Rusije, imam Hrvate među rodbinom i prijateljima, a ni jednog Rusa nemam. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ovo je moje.
Što Smokvo, šta tu ima neprijatno? Jel zabranjeno dići glas protiv autošovinizma, je l to nešto sramotno?
Tom Collins ja pijemCugni jedan mohito meni za dusu
Cile brate iskombinovala sam slanu supu, slanu vodu, cips preslan i lubenicu
Ne vredi i dalje sam umrela
Ovo je ziva istina.Ту једина срећа може бити ако човјек не мора да устаје баш рано.
Ако је запослен са неким радним временом од седам/осам, до пензије му живот протекне као пакао.
Мама има тај патосиран притисак, ништа јој не помаже, баш је гадно
Onda sam srecnica![]()
Cu lupila![]()
Lupila pa ostala ziva ta dr
A ti decu nasla u kupusu
Hipotenzicari obratite pažnju ! Podjednako je opasno kao i kod hipertenzije.
Ovo 40/60 je za infuziju...
Ja sam rekla šta sam imala pa ne bih da se ponavljam.
samo da vam napisem ovu provalu od sinoc, pa palim, imam posla ne zna se
elem, poce Genije da zaje.bava Mindjusicu - evo nama debila, imate dete debila, ako imate dete debila prijavite se 066 666...
I naravno ona se naljuti
E sad posto mi imamo jednog komsiju koga zovemo Gasi, koji ima godinu dana starijeg sina od Mindjusice, a koji je decko blago retardiran, a Gasi njegov otac ide i cuva bebu nekoj rodjaki dok sina zapostavlja, genije skoro popustio pred Gasijevim molbama da malom nabavi neku dobru jaknu po nabavnoj ceni
I ok, Genije se stvarno potrudio, doneo mu extra jaknu po nabavnoj ceni i mali reko - ne svidja mu se
Sto je to bitno?
Kada je sinoc napao Mindjusicvu, ona je samo mirno rekla: Pa dobro ako ti ne odgovara, ja ti predlazem da ides da cuvas Gasijevog sina
![]()
![]()
nas dve smo se toliko smejale, a Genije je bio popisan i ljut celo vece
Mamino dete![]()
Sedim ispred garderobera, pijem kafu i gledam šta ću da nosim
na more za vikend. ������������������
Sedim ispred garderobera, pijem kafu i gledam šta ću da nosim
na more za vikend. ������������������
sto manje toga
ja planiram robu za tri tjedna spakirat u sto manji ranac
ioanko tamo nosim samo par haljina, sorceva, majice i kupace : )
stigla
zavalila se grickam rolnice sa visnjama i cajicsama...milina....dakle stanje udarnicko ko u drzavnoj firmi
![]()
Јеси ти сигурна да Змај не посећује форум![]()
Juce ustala u pola 4 ujutro, uvece zaspala oko 11 (posto tenis na Vimbldonu mora da se gleda) i ustala jutros kao i uvek u 7.
I sto je najbolje nisam umorna.