Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Бар неко тешење, са мажењем... :))) Што каже неки мој комша хипохондар - данас лекари уопште неће да попричају са пацијентом, прегледају као на покретној траци, а онда су га зајебавали да не иде код лекара опште праксе да му кука, него ако хоће да ћаска нека потражи психића...

Ajde golube smazi kolac pa da castis kad stignes 100, castis kolacima :malav:

- - - - - - - - - -

A ja sam mnogo bistra ispala veceras u maksiju dok sam kupovala
Kao uzela si metlo lubenicu nemoj i slatkise
Kaze druga ja uzmi i nesto slatko znas da ti voce nije zamena, to ko kad bi pusacu reko da smota travu iz dvorista umesto duvana
Nemoj metlo ajde budi karakter ozdraces se lubenice nemoj nista vise
I tako se dve ja svadjaju i pobedi ova fina sto ce kao na lubenici da bude
Sad ocu da ujedam jede mi se slatko nemam nista :mmmm: I nemoj neko da je reko da jedem jos lubenice :mmmm:
Bem ti narkomana :aha:

Idem da spavam.
Ujutru rano radim. Dok vi neki ustanete ja sam već završila.
Samo da me ne dočeka kiša ujutru. :besna:
Ja sam ove ned popodne :worth:
Moram da smislim kako da se ratosiljam prepodnevne smene nevezano za koleginicu

Odoh da lalam, rominja kisica, lep zvuk pravi, valjda ce ovaj moj mali nevaljali krzneni stvor da se zanesvesti pored mene, da ne pravi zurku do jutra :aha:

jedem tresnje, konacno su stigle!
Zivi meni bili braca Indijci i njihove farme u British Columbiji, da nema njih ne bih se najela normalnog voca, sa ukusom i mirisom, pri tom jeftinog.

36486256_1879931045362032_5719421220085039104_n.jpg

Бар неко тешење, са мажењем... :))) Што каже неки мој комша хипохондар - данас лекари уопште неће да попричају са пацијентом, прегледају као на покретној траци, а онда су га зајебавали да не иде код лекара опште праксе да му кука, него ако хоће да ћаска нека потражи психића...

Da se nadovezem na ovo - sestrin sef, isto hipohondar, na kraju jeste otisao kod psihijatra koji mu je rekao da mu nije nista specijalno, na sta je doticni sef rekao "ko zna sta mi je, kada mi je i pshijatar rekao da mi nije nista" :rotf:

Ja cu lepo da umrem pa da se naspavam, a u pickumaterinu
Od sedam slusam serenade mjau mjau, bum tras
Taman se skvoca na mene zahtevajuci zrtvu da mazim i da zaspi, eto goluba sleti na klimu, ide bum tras....
Pa onda mjau da udje mjau da izadje, ma ne cekaj ipak cu da udjem, mozda ipak uzadjem
Mjau prazna mi je cinija umrecu od gladi vi me zapotavljate (ima jedna sa granulama, druga sa sosom)
Mjau ustanite da se igramo sto spavate
De se iskljucuje :histericna:

Odoh da se okupam pa na rabotu, jer mora neko i da zaradi za princezine dzigerice krmenadle pilice i ostale djakonije da ne lipse od gladi vako debela :mmmm: Da spavam ne moram, to cu kad umrem
Ako me nema pala sam pod neki refektor spavam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back