Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ne pike zuve
Evo, ja ne znam šta slušaju i pjevaju, znam da sam jednom pročitala neki članak da su bili u narodnjačkom klubu, pa je izbila afera. Generalno mi je drago zbog Hrvatske što su pobijedili, a ne zbog nekog igrača pojedinačno. Meni su bliži od Rusije, imam Hrvate među rodbinom i prijateljima, a ni jednog Rusa nemam. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ovo je moje.

@ne pike zuve
Evo, ja ne znam šta slušaju i pjevaju, znam da sam jednom pročitala neki članak da su bili u narodnjačkom klubu, pa je izbila afera. Generalno mi je drago zbog Hrvatske što su pobijedili, a ne zbog nekog igrača pojedinačno. Meni su bliži od Rusije, imam Hrvate među rodbinom i prijateljima, a ni jednog Rusa nemam. Svako ima pravo na svoje mišljenje, a ovo je moje.

Devojko, meni nisu toliko bitne geografske odrednice koliko karakter sportista, a ta grupica sportaša, nogometaša, fuzbalera, je pokazala da su kao ljudi ne nule nego minusi, ispoljavajući nerezonsku srbomržnju. Toliko o tome. Ne bih ja to ni ljudima smatrao, čim to šeni na koljačinu...

@ne pike zuve

Cugni jedan mohito meni za dusu :aha:

Cile brate iskombinovala sam slanu supu, slanu vodu, cips preslan i lubenicu
Ne vredi i dalje sam umrela
Tom Collins ja pijem
Popile po jedan i u 23h kuci

Probaj sunku. Kad ti kazem. Provereno. ;)
A za jutro nemam leka
Ту једина срећа може бити ако човјек не мора да устаје баш рано.
Ако је запослен са неким радним временом од седам/осам, до пензије му живот протекне као пакао.
Мама има тај патосиран притисак, ништа јој не помаже, баш је гадно
Ovo je ziva istina.
Ja ne mogu da opisem taj osecaj ujutru. Kao da sam prikovana za krevet.
Bubreg bi dala da me neko pita za “jos malo sna”
Odvratan osecaj.
Kad vidim mm-a kako ustaje kao strela, radostan, nasmejan, veseo, odmah vezba, odmah akcija... a ja kao prebijena macka
Mada ovo sa sexom pomaze. I redovno leganje i ustajanje. I spavanje kad mi se spava.

Onda sam srecnica :)

I ja

:lol:
Lupila pa ostala ziva ta dr
A ti decu nasla u kupusu
Cu lupila
Vidis da smoki godinama pokusava da opravda tu njenu teoriju
A i ja nisam daleko, ja sam kao musko, kad je redovan sex sve mi potaman
Cak i pritisak (nije da merim ali nisam komirana, tj.jesam ali mi manje smeta)
Hipotenzicari obratite pažnju ! Podjednako je opasno kao i kod hipertenzije.
Ovo 40/60 je za infuziju...

To sam imala na jednom sistematskom.
A 60/90 mi je idealno i tad se osecam ok.

U bolnici kad sam lezala, padnem u nesvest, u liftu, oni mene brzo na krevet, mere pritisak, on 80/120, oni pricaju i kazu “Pritisak joj je ok” a ja ne mogu da izgovorim od zujanja da to za mene nije idealan pritisak. Ja sa tim padam u nesvest

Tebi je dijastolni pritisak veći od sistolnog ili ne pišeš dobro?
Sistolni u vrednosti koju navodiš je kod beba po rodjenju 40mmHg. I mala ti je razlika izmeđju tzv gornjeg i donjeg.
120/80 je normalan pritisak zdravog mladog čoveka.
Sa tako niskim pritiskom
Koji imaš treba da imaš visoke otkucaje da budeš brza kako se kaže.
90/60 bi trebalo da bude a ne obrnuto mada je Ta vrednost by the book hipotenzija.

A šta radim?
Ovaj vikend mi je bio savršen i bas am se nauzivala u samoći ali malo sutra. Danas sam radila dve intervencije a bila sam druga pripravna jer je moja koleginica obećala drugoj koja je internista da će da prati njene pacijente na odeljenju a onda su mene stavili u salu. I to sa ortopedom i laku noć.
Rekla sam joj da drugi put ne čini drugima preko moje grbače, da bi me veceras zvali da odem i otvorim disajni i venski put nekom dedi koji mučenik ako izgura do jutra - daj Bože.
Malo pre ušla u kuću, preumorna. Isključiću telefon vala pa nek vide šta će..

Poslednja izmena:
Ja sam rekla šta sam imala pa ne bih da se ponavljam.

samo da vam napisem ovu provalu od sinoc, pa palim, imam posla ne zna se

elem, poce Genije da zaje.bava Mindjusicu - evo nama debila, imate dete debila, ako imate dete debila prijavite se 066 666...
I naravno ona se naljuti
E sad posto mi imamo jednog komsiju koga zovemo Gasi, koji ima godinu dana starijeg sina od Mindjusice, a koji je decko blago retardiran, a Gasi njegov otac ide i cuva bebu nekoj rodjaki dok sina zapostavlja, genije skoro popustio pred Gasijevim molbama da malom nabavi neku dobru jaknu po nabavnoj ceni
I ok, Genije se stvarno potrudio, doneo mu extra jaknu po nabavnoj ceni i mali reko - ne svidja mu se

Sto je to bitno?

Kada je sinoc napao Mindjusicvu, ona je samo mirno rekla: Pa dobro ako ti ne odgovara, ja ti predlazem da ides da cuvas Gasijevog sina

:rotf: :rotf: :rotf:

nas dve smo se toliko smejale, a Genije je bio popisan i ljut celo vece
Mamino dete :zaljubljena:

Stvarno ne treba ništa više da kažeš.

Sedim ispred garderobera, pijem kafu i gledam šta ću da nosim
na more za vikend. ������������������

sto manje toga
ja planiram robu za tri tjedna spakirat u sto manji ranac
ioanko tamo nosim samo par haljina, sorceva, majice i kupace : )

Što se mene tiče, možete na more i bez garderobe.
Verujem da i drugi muškarci slično misle.

Spremam se psihički da krenem u moj wellness centar. Malo ću da trčkaram da razbijem upalu mišića i otopim delić sinošnjeg roštilja, pa ću da se izvrnem pored bazena. :cool:

Јеси ти сигурна да Змај не посећује форум :lol:

ne znam, al itekako moze da vidi sta ko radi, pozvezani su kompovi moze u svakom trenutnku i od kuce da ti udje u komp ;)
ajde da mu masemo :uja:
:lol:

- - - - - - - - - -

Juce ustala u pola 4 ujutro, uvece zaspala oko 11 (posto tenis na Vimbldonu mora da se gleda) i ustala jutros kao i uvek u 7.

I sto je najbolje nisam umorna.

:pop:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back