Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komirana sam
I dalje lezim u krevetu
Slusam decu kako skice i smeju se

Tako sam umorna :aha:
A legla sam na vreme
Ubio me onaj nocni put i to sto sam dobila
Cim pojedem nesto boli me a jedem kao provaljena
Moram do grada i do vrtica da se dogovorim kad cu decu voditi

Neću da se nerviram. Neću da se nerviram. Neću da.... Ma jok i neću!
gaah.gif

Ha, koji sam ja juce dan imala, totalno suprotno od ocekivanja:lol:
Povela sam kuce na kriket, sta je on tamo radio to je neopisivo. NIKAD vise necu da ga vodim, preseo mi dan

Hahahaaa
Treba da vidis bobija.sednem na klupu iznad plaze u hlad,a bobi posto vidi da od mene nema zabave,strci na plazu,krade lopatice,te lopatice gura nekome u ruku da mu baca,ako nece on laje,penje se ljudima na lezaljke da im stavlja kamen u krilo.ako deca prave dvorac u pesku,on kopa zajedno sa njima,pliva do baba na duseku...samo vidis kako se svi smeju i vade mobilne da ga fotkaju.kad vidim da se neki groze i sklanjaju,ja zazvizdim,on ko metak dotrcava i bezimo
Inace ne mogu sa njim na plazu,on ne ume mirno da lezi

Ma, zamisliš samo bele frontove i ništa.... i to košta soma i nešto € bez radne ploče...osvetljenje gore.... materijal bi bila neka iverica recimo, napisao mi je pa sam zaboravio, pa lakirana ko medijapan sjajni jer sam visoko sjaj madijapana nije za kuhinju... ne znam uopšte koliko košta...i inače,men to skupo..ili nije...nemam pojma...više..

Doći će mi majstor, inače po zanimanju precizni mehaničar, da vidim šta će on da ponudi....

Taj sam kuhinjski deo je jako mali, nači dva i nešto meteri.....

- - - - - - - - - -

Hahahaaa
Treba da vidis bobija.sednem na klupu iznad plaze u hlad,a bobi posto vidi da od mene nema zabave,strci na plazu,krade lopatice,te lopatice gura nekome u ruku da mu baca,ako nece on laje,penje se ljudima na lezaljke da im stavlja kamen u krilo.ako deca prave dvorac u pesku,on kopa zajedno sa njima,pliva do baba na duseku...samo vidis kako se svi smeju i vade mobilne da ga fotkaju.kad vidim da se neki groze i sklanjaju,ja zazvizdim,on ko metak dotrcava i bezimo
Inace ne mogu sa njim na plazu,on ne ume mirno da lezi

: ) keke

Duvam se po firmi posle par dana odmora, posto imam cerku brucoskinju, na budzetu, sa jednim i po bodom manje do maksimalnog broja. sutra upis i to je to.
Izdominirala je, sad cemo malo da danemo dusom, do oktobra bar. :heart:

odo da kupim kolace, da castim.

E bravo :heart:
Secam se i mog slicnog posta.on je bio cetvrti na listi.
Do sad bih trebala da se hvalim i dipl ingom,samo to ce verovatno tek dogodine

ne znam na kakve izbeglicke veze mislis.
ja kad sam upisivala drzavni fakultet kao redovan student u grupi gde su pirmali samo 15 studenata na budzet 1994/5 godine, skoro me nisu primili jer sam tada bila izbeglica i hteli da mi napalte skolarinu kao stranom drzavljaninu

A da ne pricam kako sam polagala prijemni...
Morala sam sama u zbornici,ranije,jer smo morali na more :lol:
Pa ta profesorka koja je prijateljica mojih dodje da vidi kako mi ide,a ja ni slovo.pa ona pozove direktora koji je natematiku predavao,a on mi objasni pa ode,a ja nisam razumela ni rec,nit sam uspela da zapamtim.pa onda on dodje oa diktira...
Jbg,visa skola,pistolj smer...
Uglavnom,posle sam morala da gulim stolicu .cak ni kod te profesorke ternodinamiku nisam mogla na lepe oci

ne znam na kakve izbeglicke veze mislis.
ja kad sam upisivala drzavni fakultet kao redovan student u grupi gde su pirmali samo 15 studenata na budzet 1994/5 godine, skoro me nisu primili jer sam tada bila izbeglica i hteli da mi napalte skolarinu kao stranom drzavljaninu

Niste imali veze, samo ste mogli da upišete fax bez dokumenata... mogli ste da lažirate da ste nešto položili....spalile vam ustaše, Turci, Šiptari....nematre matične knjige, svedočanstva, indexe... nemate ništa, msm studenti...

Ја била друга на листи, са максималним бројем поена, испред мене само једна по азбучном реду због презимена.

Како сам тако добро урадила пријемни?

Из ината, дошле две из Филолошке београдске, подсмевале се што сам језик имала само два часа недељно, у стилу, шта ћеш ти овде, ми смо имале милијарду часова недељно и тако...

Њих две су биле испод црте, сори.

Niste imali veze, samo ste mogli da upišete fax bez dokumenata... mogli ste da lažirate da ste nešto položili....spalile vam ustaše, Turci, Šiptari....nematre matične knjige, svedočanstva, indexe... nemate ništa, msm studenti...

ja sam zavrsila 3.beogradsku gimnaziju, niti sam sta lazirala, niti sam mogla da upisem faks bez dokumenata.
a ovakav stav je imala vecina, posebno kad ih zaje.bemo u znanju ili mestu na rang listi fakulteta.

ja sam zavrsila 3.beogradsku gimnaziju, niti sam sta lazirala, niti sam mogla da upisem faks bez dokumenata.
a ovakav stav je imala vecina, posebno kad ih zaje.bemo u znanju ili mestu na rang listi fakulteta.
Zna se ko je upisivao fakultet u Novom Sadu i Kragujevcu, Prištini...oni najgori..koji nigde nisu mogli da se upišu...pa u onom avgustovskom, je l postojala kvota... pa upadnu tamo..

Ma, u kojem znanju će iz Prištine neko nekog da zeebe? Ja sam V završio i državni fax kao redovan student u vreme Slobodana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back