Šta trenutno radiš 9

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пијем кафу, управо се вратила из Београда...

Уби киша, а планирала сам да се јавим некима да се видимо :(

Skinuo sam "Fringe", prvu sezonu i pogledao prvu epizodu. Krv ti jebeem koje sranje. Sad čitam da je opšte mišljenje da je prva sezona sranje i da serija postaje dosta bolja od druge sezone. Jel neko gledao?

ne postane drasticno bolja
tako da ako ti se prva nije svidjela ne bih se kladila
ni u ostale
to ti je nesto ko sf sapunica
uzmi pa gledaj utopiju recimo
umjesto toga
ako vec nisi, naravno

ne postane drasticno bolja
tako da ako ti se prva nije svidjela ne bih se kladila
ni u ostale
to ti je nesto ko sf sapunica
uzmi pa gledaj utopiju recimo
umjesto toga
ako vec nisi, naravno

Nisam. Nisam je imao ni na listi za gledanje, stavio sam je sad. Nije da jurim saj faj žanr, hoću samo kvalitet.

Skinuo sam Mad Men, još pre nego što sam počeo sa onim dansko-švedskim Mostom (što je zadnje što sam odgledao) i pogledao prve 4 epizode. Smorio sam se kao krtica u saksiji, znači radnja ide jako sporo. Jaaaaaaaako sporo. Ali dosta ljudi čije mišljenje cenim kaže da je fenomenalna serija, da je briljantno napisana i hoću da probam da izguram, pa makar i na silu.

Skinuo sam "Fringe", prvu sezonu i pogledao prvu epizodu. Krv ti jebeem koje sranje. Sad čitam da je opšte mišljenje da je prva sezona sranje i da serija postaje dosta bolja od druge sezone. Jel neko gledao?

Slozio bih se sa Tonci...msm, ja sam je odgledao bukvalno po inerciji, cisto da vidim kako ce da zavrse. Kao da im je ponestalo ideja a prilicno je duga, 5 sezona.
Pogledaj Dark ili Dirk Gentlys Holistic Detective Agency(drugacija definitivno).Svidela mi se i The Strain i Helix kao i meni omiljena Banshee.

Nisam. Nisam je imao ni na listi za gledanje, stavio sam je sad. Nije da jurim saj faj žanr, hoću samo kvalitet.

Skinuo sam Mad Men, još pre nego što sam počeo sa onim dansko-švedskim Mostom (što je zadnje što sam odgledao) i pogledao prve 4 epizode. Smorio sam se kao krtica u saksiji, znači radnja ide jako sporo. Jaaaaaaaako sporo. Ali dosta ljudi čije mišljenje cenim kaže da je fenomenalna serija, da je briljantno napisana i hoću da probam da izguram, pa makar i na silu.

utopija je nesto skroz deseto
al to je ako volis malo uvrnut humor okej

od normalnijih stvari imas recimo spaced i it crowd
ako nisi gledao

mene su mad man smorili isto
al ja ne volim ni breaking bad koju svi nesto kao obozavaju
ili lost

Setamo veceras pored jedne kuce,sedi baba u dvorisu i kad je videla bobija pocela da vice dzeki,dzekiiii... pa tako sto puta,a bobi nabio njusku u kapiju i ceka.mi stale,gledamo babu,a baba vice milanka,gde je dzeki ceku ga:rotf: neka pozuri
A dzekija nigde.a baba sve gleda prema kuci i ne odustaje od vikanja
Na kraju izadje krmeljivi debeli dzek rasel,ocigledno mu se smucilo babino dozivanje i krene besno da grize zicu od kapije i da laje na bobija.a metar pored kapija otvorena.a bobi sokiran.i na babu i na dzekija
Mene posle bolele one koske iza usiju od smejanja
Gde je dzeki,ceku ga:zcepanje:

Slozio bih se sa Tonci...msm, ja sam je odgledao bukvalno po inerciji, cisto da vidim kako ce da zavrse. Kao da im je ponestalo ideja a prilicno je duga, 5 sezona.
Pogledaj Dark ili Dirk Gentlys Holistic Detective Agency(drugacija definitivno).Svidela mi se i The Strain i Helix kao i meni omiljena Banshee.

Banshee mi je na spisku, uskoro to skidam.

Jeste, Broen je extra serija :D

Dobra je. Prve dve sezone su mi onako meh, ali 3. i 4. su jako dobre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back