Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo nas u Ns. Natentali me moji da ih castim ručkom ali u NS. Ja pitala rekli mi restoran ZAK kao super, mi tamo ono četvoro sede u bašti a unutra nikoga.
Muž ostao sad u njihovom baru da odgleda tekmu a nas dve i kuče dosli u Veliki i sad ga čekamo ovde.. i ovde onako poluprazno.
Pitanje za novosadjane: gde su ljudi? Ja bih se roknula ovde života mi..

Evo nas u Ns. Natentali me moji da ih castim ručkom ali u NS. Ja pitala rekli mi restoran ZAK kao super, mi tamo ono četvoro sede u bašti a unutra nikoga.
Muž ostao sad u njihovom baru da odgleda tekmu a nas dve i kuče dosli u Veliki i sad ga čekamo ovde.. i ovde onako poluprazno.
Pitanje za novosadjane: gde su ljudi? Ja bih se roknula ovde života mi..

Jedu kod svojim kucama

DgpF4crXkAIUJXN.jpg:large

:rotf:

Vratila se kuci,super se veceras provela,veceras je pasticada u petrovcu.pevala igrala,izljubila se sa 20 ljudi,jedan gospodin iz podgoricke klape mi je ljubio ruke :lol: najela sam se rustula i pasticade i vetar mi je odneo i ono malo dlaka sto sam imala.
Voda ce biti ledena do avgusta

Чини ми се да си у праву, да је био урађен, турбулентно се понашао. А ето, обрадоваше га на крају његови наследници на терену. :)
A onda je i kolabirao i odvezen tako u bolnicu! Sada sam procitala.

- - - - - - - - - -

Mene NS danas baš smorio. A volem da odem...
Sada došla sa rodjendana, pojela ogromno parče čiz kejka i sada šta radim nego se kajem.

ispracam sefa danas u skoplje pa mogu da se posvetim intelektualnom radu.
jos to da odradim do sutra uvece i meni odmor (bar u glavi) moze da pocne.
veceras gledam sama utakmicu, ne treba mi hrana uopste, ali vino se vec hladi :D

lezim uvijena u cebe, ne mrdam, kad bi mi samo neko kafu doturio...

ja cu za utakmicu wafle sa nutelom i visnjom, a slano tortilje i stapice sa nekim namazima/ umacima i gotovo...

ja jos nemam zeleno svetlo za alkohol pa se odrzavam hranom u povecim kolicinama, nadam se jos kratko....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back