- Poruka
- 121.794
bijem becku sniclu, pecen krompir i salatu krastavac sa kiselim mlekom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo nas u Ns. Natentali me moji da ih castim ručkom ali u NS. Ja pitala rekli mi restoran ZAK kao super, mi tamo ono četvoro sede u bašti a unutra nikoga.
Muž ostao sad u njihovom baru da odgleda tekmu a nas dve i kuče dosli u Veliki i sad ga čekamo ovde.. i ovde onako poluprazno.
Pitanje za novosadjane: gde su ljudi? Ja bih se roknula ovde života mi..

Jos juce sam se iskidala na pesmicu dok sam je citala...Peti narodna pesnikinjaporuke za forumase...idi citaj![]()

ovaj što su ga pretresali nije mnogo čist uglavu

Распиштољио се брат, брзом брзином га је режија склонила из преноса, но био је ипак запажен тај моменат...

Распиштољио се брат, брзом брзином га је режија склонила из преноса, но био је ипак запажен тај моменат...![]()
Bio je onako u dosta opuštenom stanju, u jednom trenutku je čak i zaspao... mislim da je uzeo hors ovog puta.

najela sam se rustula i pasticade i vetar mi je odneo i ono malo dlaka sto sam imala.A onda je i kolabirao i odvezen tako u bolnicu! Sada sam procitala.Чини ми се да си у праву, да је био урађен, турбулентно се понашао. А ето, обрадоваше га на крају његови наследници на терену.![]()
A onda je i kolabirao i odvezen tako u bolnicu! Sada sam procitala.

Ebo me onaj kupus![]()