- Poruka
- 63.764
И сад ако питам Дивку од чега ти је коса тако здрава, сјајна и дивна, она ће рећи да је од исхране 
Ја онда никада нећу имати такву косу...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И сад ако питам Дивку од чега ти је коса тако здрава, сјајна и дивна, она ће рећи да је од исхране

Ево, ја све да не испаднем глупа у друштву, али, морам да питам: шта је, дођавола, балајаж, белајаж и остали лажови?
Ја не пратим трендове, али о овом се толико говори овде, да просто морам да се упутим, јел'те![]()
Ево, ја све да не испаднем глупа у друштву, али, морам да питам: шта је, дођавола, балајаж, белајаж и остали лажови?
Ја не пратим трендове, али о овом се толико говори овде, да просто морам да се упутим, јел'те![]()

To ti je sve isto, kaze se balajaz.
Pramenovi sa izrastkom![]()

nisi pratila temu
saznadoh i ja to pre neki dan zahvaljujuci cicku
to ti je fensi naziv za ogroman izrastak
to je izmisljeno za one koje mrzi da se cesto farbaju![]()

Аааа, фуј, у преводу платиш да ти коса изгледа неуредно![]()

a ako ti kaze da je zbog priznatog i dobrog frizera bice ti lakse?![]()

Izgleda neobavezujuce i neulickano. Lepo je.
- - - - - - - - - -
Dive, ovu sliku si stavljala pre par godina![]()

Izgleda neobavezujuce i neulickano. Lepo je.
- - - - - - - - - -
Dive, ovu sliku si stavljala pre par godina![]()
nije to bas tako, kada frizer zna lepo da iznijansira, balajaz moze sjajno da izgleda
Pogledajte prilog 484723
meni nista od ovog ne izgleda sjajno
jer je svuda prelaz previse vidljiv
i vecina tih pramenova po zenskim glavama na naim ulicama izgleda ko da si ih zalio kantom boje pa se tako osusilo...

sto bi u dizijanerskom svetu rekli..taj balejaz je kao da su udarili gradijent po kosi![]()
Mrs...gunjdj ..gunjdj

nek oni prvo tebi posalju ugovor brzom postomKvalitet kose/koze/noktiju u najvecoj meri zavisi od ishrane.
Izgleda da sam razbesnela arape, kazu da dokumenta posaljem brzom postom, ne moze na mejlMrs...
Ove pojma nemaju jer to nikad ne rade
Kvalitet kose/koze/noktiju u najvecoj meri zavisi od ishrane.
Izgleda da sam razbesnela arape, kazu da dokumenta posaljem brzom postom, ne moze na mejlMrs...

Тачно сам знала
Њих ретко ко може да наљути, то су ти ладне таране...