Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
И сад ако питам Дивку од чега ти је коса тако здрава, сјајна и дивна, она ће рећи да је од исхране :evil:

Ја онда никада нећу имати такву косу...

Ево, ја све да не испаднем глупа у друштву, али, морам да питам: шта је, дођавола, балајаж, белајаж и остали лажови?

Ја не пратим трендове, али о овом се толико говори овде, да просто морам да се упутим, јел'те :lol:

To ti je sve isto, kaze se balajaz.
Pramenovi sa izrastkom:D

Ево, ја све да не испаднем глупа у друштву, али, морам да питам: шта је, дођавола, балајаж, белајаж и остали лажови?

Ја не пратим трендове, али о овом се толико говори овде, да просто морам да се упутим, јел'те :lol:

nisi pratila temu

saznadoh i ja to pre neki dan zahvaljujuci cicku :)

to ti je fensi naziv za ogroman izrastak :D

to je izmisljeno za one koje mrzi da se cesto farbaju :)

Izgleda neobavezujuce i neulickano. Lepo je.

- - - - - - - - - -

Dive, ovu sliku si stavljala pre par godina:lol:

Кад сам ја пуштала косу да израсте природна боја, а претходно сам била зифт црна, убих се да то сакријем...

Глупача, могла сам да започнем нови модни тренд још тад :zcepanje:

nije to bas tako, kada frizer zna lepo da iznijansira, balajaz moze sjajno da izgleda

BALAJAZ.jpg

sto bi u dizijanerskom svetu rekli..taj balejaz je kao da su udarili gradijent po kosi :)

i to loshe
a najcrnje mi je sto je to imitiranje prirode
tipa mjesec dana na moru i kosa sama promijeni boju tako da krajevi posvijetle
al kao sto nisu ni svi slikari dobri tako i frizeri imaju khm...problema
tako da, kapiram da moze to i dobro, al vjerojatno se frizeri sposobni da to odrade mogu na prste jedne ruke prebrojat bilo gdje
doduse, ja i ne kapiram tu dramu oko kose

И сад ако питам Дивку од чега ти је коса тако здрава, сјајна и дивна, она ће рећи да је од исхране :evil:

Ја онда никада нећу имати такву косу...

Kvalitet kose/koze/noktiju u najvecoj meri zavisi od ishrane.

Izgleda da sam razbesnela arape, kazu da dokumenta posaljem brzom postom, ne moze na mejl :lol: Mrs...

Otiso zmaj u shvicu, meni ostavio da sredjujem fotke od juce sa oba snimanja, a da prethodno ja nikad nisam sredjivala za to, i pojma nemam detalje sta se tacno salje klijentima, jel sve fotke koje su uspele ili neka jaca selekcija :fdlan: Ove pojma nemaju jer to nikad ne rade
Saljem po sistemu sve koje su uspele fotke, pa neka oni sami tamo birkaju koju oce da koriste....da ga hebem....bolje i visak da im posaljem no manjak
Prebacu ga, trebao je on to juce da odradi al nije stigo, u zoru je imao let
Bar da mi je javio detalje
Ima motka da radi kad se vrati :batina:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back