Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
udate zene ne bi smele sa forumasima da piju kafu.....ne......ne :nono2:

drama1.php.gif
Eh, živote, spuštena roletno...

Stigao "ugovor" :rotf:

Majko bozija, oni su ladno iskucali u meljlu koja mi je plata i da im treba taj-i-taj dokument da mi otvore vizu, 99% bitnih stvari izostavljeno... Alo bre ako tamo neke ukrajinke hoce da vam rade bez ugovora ja necu, dovidjenja....

Odgovorila sam, sad cu da vidim sta ce da bude...Nadam se ne neki medjunarodni incident :mrgreen:

Stigao "ugovor" :rotf:

Majko bozija, oni su ladno iskucali u meljlu koja mi je plata i da im treba taj-i-taj dokument da mi otvore vizu, 99% bitnih stvari izostavljeno... Alo bre ako tamo neke ukrajinke hoce da vam rade bez ugovora ja necu, dovidjenja....

Odgovorila sam, sad cu da vidim sta ce da bude...Nadam se ne neki medjunarodni incident :mrgreen:

Dzabe ti sta ti pise u ugovoru. Mogu da te deportuju za jedan dan ako napravis neko sranje:zper:

- - - - - - - - - -

tako i ja, pa na kraju samo skratim par cm

Dosadilo mi vise. I ne svidja mi se ovaj balayage, nije dovoljno plaveo. Mozda se vratim na klasicne pramenove

Ja sam bukirala frizera za sutra. I hocu nesto novo, nesto divlje:mrgreen:

i ja sma pre par dana i rekla joj hocu promenu svetlije krajeve jer sam sama otisla u tamno
i izasla sam iz salona sa pola narandzaste kose
juce sam ponovo isla da mi prefarba..kaze ona - pa zasto bas mi se svidja
pa zato sto sam davno izasla iz pank faze, ja sam ozbiljna zena
i sad mi je kosa ovakva

12305520_10206366908950553_1732651404_n.jpg

moja frizerka nikako da shvati da ne mora da bude drasticno da bi bilo dobro

Ево, ја све да не испаднем глупа у друштву, али, морам да питам: шта је, дођавола, балајаж, белајаж и остали лажови?

Ја не пратим трендове, али о овом се толико говори овде, да просто морам да се упутим, јел'те :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back