Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Juce sam bila sa koleginicom u sopingu i ona to radi tako sto slika komad koji hoce da kupi i onda salje muzu da joj kaze jel mu se svidja.
Onda on da komentar i ona nece da kupi:rotf:
Svidja je njoj ali posto se njemu ne svidja ne sme da nosi kad je sa njim, a stalno je sa njim pa eto.
Budibogsnama

Juce sam bila sa koleginicom u sopingu i ona to radi tako sto slika komad koji hoce da kupi i onda salje muzu da joj kaze jel mu se svidja.
Svidja je njoj ali posto se njemu ne svidja ne sme da nosi kad je sa njim, a stalno je sa njim pa eto.
Budibogsnama

a što lepo muž ne ide da joj kupuje garderobu, što ona da se maltretira po radnje

Budibogsnama

Жена је несигурна у себе и у његову љубав.

Треба јој потврда да је и даље риба и да је обучена по његовом укусу.

Није свесна колико то смара.

Mislim da njega ne smara jer je on cak tera da vraca sta je kupila sama, ako nije po njegovom ukusu.
I ne sme da izlazi u klubove, da.

Онда је она мазохиста, не треба ни дискутовати о њој, нити је жалити.

За неко извесно време ће доћи на посао оплављена, кукајући како је диван био, и не зна шта му се одједном десило.

Али, поправиће се, неће он више...

За неко извесно време ће доћи на посао оплављена, кукајући како је диван био, и не зна шта му се одједном десило.

Ona kaze da je to zato sto je prefinjeni Francuz:sad2:

- - - - - - - - - -

U svakom slucaju, ja sam kupila crne pantalone za posao koje su mi bile neophodne i stolnjak sa dzunglom i papagajima:D

I ne zna kako se to desilo, ali sigurno je ona sama kriva, jer on je, ofc, voli i imaju divan brak i obećao je ovaj put tako iskreno da neće više nikad...
Ma fuj!

Ona kaze da je to zato sto je prefinjeni Francuz:sad2:

- - - - - - - - - -

U svakom slucaju, ja sam kupila crne pantalone za posao koje su mi bile neophodne i stolnjak sa dzunglom i papagajima:D

Тако ми те финоће :lol:

Дај да видимо папагаје и џунглу :heart:

- - - - - - - - - -

I ne zna kako se to desilo, ali sigurno je ona sama kriva, jer on je, ofc, voli i imaju divan brak i obećao je ovaj put tako iskreno da neće više nikad...
Ma fuj!

Већ виђено хиљаду пута.

hmgoepprod.jpg

De ste bre svi nestali sad kad se ja smaram :aha:
Sedim na seminaru i ocu se besim od dosade, islikala sto je trebalo, zmaj pobeze da podigne neki novi objektiv sto mu stigo, mene nacepi u sali sa ovim dosadnim predavanjem
Taman reko spasicete me vi, a vas nigde

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back