Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...tu sam draga, ali nisam juce bila dobro, isla sam na onkoloski primila infuziju...u sredu opet bolnica...i boli me ova druga noga, sta ce biti sa tim i hoce li mi
snimiti dok sam tamo ne znam....a sve mi se skupilo...:(

Ништа ти нису рекли за то што си напипала?

...tu sam draga, ali nisam juce bila dobro, isla sam na onkoloski primila infuziju...u sredu opet bolnica...i boli me ova druga noga, sta ce biti sa tim i hoce li mi
snimiti dok sam tamo ne znam....a sve mi se skupilo...:(

sad u sredu ides da ostanes?

- - - - - - - - - -

smrzla sam se uzas,uzas...ne znam sta mi bi da obucem tanusni duksic ispod tanke majice.kupila sam patike za trcanje,rozla boje,snajka mi rekla da su to muske.a nisu.i ja ne trcim,vec hodam,al mi svejedno trebaju nove

Ништа ти нису рекли за то што си напипала?

..doktorka koja je bila dezurna kaze njoj lici na neki otok, ali ne mogu da se oslonim na njeno misljenje, odokativno...pokusacu da ih ubedim da mi urade magnetnu i te noge kad
budem radila uskoro ovu koja je operisana....ako ne uspem da se izborim sa njima, vrlo verovatno da cu ici privatno da uradim bar skener....ne mogu da budem mirna, jednom sam bila i verovala im (ne njima konkretno) i zestoko se opekla, necu vise...
sad u sredu ides da ostanes?

- - - - - - - - - -

smrzla sam se uzas,uzas...ne znam sta mi bi da obucem tanusni duksic ispod tanke majice.kupila sam patike za trcanje,rozla boje,snajka mi rekla da su to muske.a nisu.i ja ne trcim,vec hodam,al mi svejedno trebaju nove

..da da ostanem 7 dana, nova terapija....ustvari ista samo drugi ciklus...

Чекам да се испече пита, цркох гладна...

Ови моји жути мрави сити, боле њих што Мађарска нема море :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back