Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ocajno se osecam, ali u odnosu na juce reklo bi se da sam dobro...

...nego jel se nekom desilo da ima temperaturu 34,8 ? jel da kupim drugi toplomer? dr tvrdi da je nemoguce da je temperatura toliko niska,
ni klasican ni ovaj digitalni nije isao preko 35:eek:
..ima mu prilicno godina, mozda ipak nije ispravan...posle infuzije je bilo ok 36,5 na klasicnom na onom drugom nisam ni merila...

Dodjoh iz Berlajna.
Mnoogo kul grad.

meni se takođe mnogo đa...sve je po mojoj meri skoro..

- - - - - - - - - -

Sta je sa ovim grejanjem, mlaki radijatori, dogrevamo se na klimu

Mrtva sam, spavala sam jako malo, zombiram.... Buljim u ekran ne mogu liniju da pomerim

Kod nas je bio kvar...a neki nisu imali u kraju grejanje uopšte.... mi nismo imali prekid grejanja, sad je sve ok : p

ma bre munjo ne pricam za dorcol
za nbg se zalim, na poslu, mlaki radijatori

tema zabusavam :mala:
srusicu se kolko mi se spava, spavela sam 3h nocas, juce radila uvece, a sad jutarnja smena
nek uzme neko pusku da me ubije da se napokon naspavam

E baš mi je drago da se desilo da je NBG slabo grejanje :rotf: Jednom i tamo, barem, u delovima da bude loše..

Moraš da nađeš radni tempo...nema više vilenisanja do 3 ujutru, sad si radni čoek ( :

To je do podstanice, kod mene greju dobro.

Inace tu gde si ti su krs instalacije i glavna zgrada propada u temelje vec godinama unazad, puca fasada...

da se primetiti :lol:

- - - - - - - - - -

E baš mi je drago da se desilo da je NBG slabo grejanje :rotf: Jednom i tamo, barem, u delovima da bude loše..

Moraš da nađeš radni tempo...nema više vilenisanja do 3 ujutru, sad si radni čoek ( :

a jes do sad sam bila fikus, ja sad tek pocela da radio prvi put u zivotu :lol:

munjo sinak metla je juce uvece imala snimanje, otuda ceo poremecaj sa vremenom, kasno dosla kuci. pa motala pitu u ponoc i peka, domacica bre zena :cool: pa dok sam legla masala bilo uveliko pola noci... a ustajem oko 6, pola 7 za jutarnju smenu

ne zajebavaj ujedam :mmmm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back