Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Spava mi se, na oči ne vidim, juče sam ustala u pet, danas u pola 6, ubi me ovo dete :sad2:
Treba da giljam do 16:30 a najradije bih se zaključala i kljucnula u klonji.

joj kad se setim te faze, ni u klonju ne mozes da udjes a da ne dopuzi za tobom i ne proviri glavu u kupatilo :lol:
za majke nema ni pis pauze
a to tako brzo proleti..malo istanji zivce nespavanje, naspavas se tek posle 20godina kao covek i shvatis da ti bas fali ponovo nesto takvo :heart:

joj kad se setim te faze, ni u klonju ne mozes da udjes a da ne dopuzi za tobom i ne proviri glavu u kupatilo :lol:
a to tako brzo proleti..malo istanji zivce nespavanje, naspavas se tek posle 20godina kao covek i shvatis da ti bas fali ponovo nesto takvo :heart:

Добро је, ја имам још 9 година пре него што помислим да сам пролупала кад ми тако нешто недостаје :lol:

sto poslije 20, pa djeca budu luda i poslije 20te godine, evo moji se mislim jos nisu naspavali ;))))

Izgleda da su pustili ludake kući za vikend, videli prognozu pa smislili da je greota da sede zatvoreni u institucijama.

- - - - - - - - - -

Sad mu je fazon da dođe do tebe i unese ti se u facu ako i pomisliš da uradiš nešto što ne uključuje obožavanje njega :lol:

:hahaha: Lunasin ćelavko je predmet obožavanja...:rotf:

elem,ja ispekla baklavu sa višnjama,sad se peče prasetina,pa će mesim rezance,pa da presvučem krevetninu,pranje sušenje bla bla...
danas će kuća da miriše...odlučila sam

a spavala sam do 9...svaka mi čast...:zaljubljena:

Arapinu nije stigao mejl (u prevodu ili ga je izbrisao ili je pogubio dokumenta) i ajde salji ponovo, plus moram u MUP po potvrdu, ali to tek u ponedeljak, sad ne rade. I naravno apostil i nadovera, u prevodu drndanje po salterim 3-4 dana.

baksuz.... sto jednostvno kad moze komplikovano :lol:

- - - - - - - - - -

nemoj na suvaka bolice :sad2:

- - - - - - - - - -

veruj keru ne veruj svaleru!

ne brini, podmazacemo se necim :zag:

За колегу који ме исправља у репки поводом написаног "патер фамилиас":

Поштовани колега, уз дужно поштовање, некада сам у школи учила латински, случајно се сећам да Латини нису писали "фамилијас".

Ово Ваше фамилијас ми је мало зазвучало као фијока.

За сваки случај, ево и оригинала: pater familias

The pater familias, also written as paterfamilias (plural patres familias),[1] was the head of a Roman family.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back