Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...na drugoj nozi napipala nesto sto moze vrlo lako biti isto sto je bilo i na prvoj i sad ne znam sta da radim, da li da idem odmah u ponedeljak da trazim hirurga koji me je operisao
i kod koga inace idem na kontrole, ili da cekam sredu kad treba da idem u bonicu na hemo, pa da im tamo kazem kad me prime da sam to "nasla" i da vidim sta ce reci...znaci ne
mogu da mislim, nije mi dobro, muka mi je povraca mi se...kako da docekam ponedeljak ili sredu normalna, kako.....:rida: :poludeo::dash: bem ti dokle vise....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

..da, sve znam, ali kad napipas masu pod kozom koja tu nista ne treba da trazi, a vec imas nekog iskustva, sta durgo moze misliti :(
..a sta ako mi kaze sto nisi dosla odmah, sta da kazem nisam to primetila danas nego pre...a sto onda nisam rekla kad me je pitao jesam
li napipala nesto, a ja rekla nisam....ispasce da lazem, a ne lazem, ili da nesto mutim ili st agod nisam pametna....muka mi je :(

..da, sve znam, ali kad napipas masu pod kozom koja tu nista ne treba da trazi, a vec imas nekog iskustva, sta durgo moze misliti :(
..a sta ako mi kaze sto nisi dosla odmah, sta da kazem nisam to primetila danas nego pre...a sto onda nisam rekla kad me je pitao jesam
li napipala nesto, a ja rekla nisam....ispasce da lazem, a ne lazem, ili da nesto mutim ili st agod nisam pametna....muka mi je :(

Opusti se Afro ! možda je masno tkivo, ili nešto beznačajno !
Neće ti sekiracija ništa pomoći !
Čujem ideš u sredu opet u bolnicu, pogledaće to i rešiti !

Opusti se Afro ! možda je masno tkivo, ili nešto beznačajno !
Neće ti sekiracija ništa pomoći !
Čujem ideš u sredu opet u bolnicu, pogledaće to i rešiti !

Niko ko je imao tumor slicnog oblika nece pomisliti da je masno tkivo to sto je napipao, a ja bi veruj volela da si ti u pravu.
Kad bi se tako lako sve u nasim bolnicama resavalo to bi bilo mnogo dobro.

samo d a me ne salju da idem privatno na seker ili negde jer su me tako sad slali kod kardiologa i endokrinologa...

...na drugoj nozi napipala nesto sto moze vrlo lako biti isto sto je bilo i na prvoj i sad ne znam sta da radim, da li da idem odmah u ponedeljak da trazim hirurga koji me je operisao
i kod koga inace idem na kontrole, ili da cekam sredu kad treba da idem u bonicu na hemo, pa da im tamo kazem kad me prime da sam to "nasla" i da vidim sta ce reci...znaci ne
mogu da mislim, nije mi dobro, muka mi je povraca mi se...kako da docekam ponedeljak ili sredu normalna, kako.....:rida: :poludeo::dash: bem ti dokle vise....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

:(...

zato sacekaj sredu kad odes u bolnicu jer kad te prime onda te oni vodaju na sve potrebne preglede

..pa nisu me vodali, nego su me otpustili i rekli da za 10 dana donesem od tih specijalsta misljenje...jedino sto je moj hirurg tu kod njih na odelenju iznad pa ajde moze da sidje da
se konsultuju...znaci nije mi dobro i pored tablete....ovo je previse stresa za nekog mnogo jaceg, a ne za mene.....:(

..pa nisu me vodali, nego su me otpustili i rekli da za 10 dana donesem od tih specijalsta misljenje...jedino sto je moj hirurg tu kod njih na odelenju iznad pa ajde moze da sidje da
se konsultuju...znaci nije mi dobro i pored tablete....ovo je previse stresa za nekog mnogo jaceg, a ne za mene.....:(

То је велика количина стреса за свакога...

Иначе, ретко сам сретала тако јаке жене као што си ти, само да знаш :heart:

То је велика количина стреса за свакога...

Иначе, ретко сам сретала тако јаке жене као што си ти, само да знаш :heart:

O moja draga MIna, kad bi znala kakva sam strasna kukavica i kako se samo plasim, i koliko mi fali reci da opisem tu kolicinu straha :sad2:
I kako mi sad fali mama da mogu da joj se isplacem i da me tesi da se ne birnem i da ce biti sve dobro :rida: mnogo mnogo mi fali:heart:

O moja draga MIna, kad bi znala kakva sam strasna kukavica i kako se samo plasim, i koliko mi fali reci da opisem tu kolicinu straha :sad2:
I kako mi sad fali mama da mogu da joj se isplacem i da me tesi da se ne birnem i da ce biti sve dobro :rida: mnogo mnogo mi fali:heart:

Увек ће ти фалити, и сада да се изјадаш, и кад имаш да поделиш неку велику срећу...

Али, мораш да будеш јака да ти сутра тако не би фалила својим ћеркама :)

Увек ће ти фалити, и сада да се изјадаш, и кад имаш да поделиш неку велику срећу...

Али, мораш да будеш јака да ти сутра тако не би фалила својим ћеркама :)

Sve znam, nisam htela da ovu moju brigu i muku veceras prenesm njima, neka ih imaju kad da se sikiraju, ako bude za sikiraciju,
bar malo da ih zastitim previse se inace brinu i trude da mi olaksaju koliko god je moguce :heart:

Sve znam, nisam htela da ovu moju brigu i muku veceras prenesm njima, neka ih imaju kad da se sikiraju, ako bude za sikiraciju,
bar malo da ih zastitim previse se inace brinu i trude da mi olaksaju koliko god je moguce :heart:

Али, оне баш сада треба да буду уз тебе.

Ја сам се страшно љутила кад је мајка нешто крила од мене, и да сам пропустила и дан са њом не бих себи опростила, а ни њој.

Пружи им шансу, нисмо ми ћерке тако нежне како ви маме мислите.

spava mi se
zeva.gif

Али, оне баш сада треба да буду уз тебе.

Ја сам се страшно љутила кад је мајка нешто крила од мене, и да сам пропустила и дан са њом не бих себи опростила, а ни њој.

Пружи им шансу, нисмо ми ћерке тако нежне како ви маме мислите.

One sad svakako ne mogu bas da dotrce kod mene, jer obe imaju malu decu, starija bebu od 8 ipo meseci, mladja mau od 2 godine koju takvu kakva je ne moze nikom da ostavi
vise od sad dva dnevno, znaci morala bi da je povede sa sobom, sto opet znaci da ne bi mobla nigde sa mnom, da ne pominjem Cupavicu koja ide u skolu i bez majke ne ume nista
sama. Ne mogu sad da pricam o tome da to nije u redu, sve znam da nije toliko trebala da ih veze za sebe, ali tako je kako je. Necu kriti reci cu im ali sam ih ostavila da bar ovaj
vikined provedu bez nrvoze.

Пијем кафу, будим се.

Патер фамилиас отишао по торту.

Госпођица спава, биће јој потребна снага за данашње дивљање :)

Добро јутро!

Arapinu nije stigao mejl (u prevodu ili ga je izbrisao ili je pogubio dokumenta) i ajde salji ponovo, plus moram u MUP po potvrdu, ali to tek u ponedeljak, sad ne rade. I naravno apostil i nadovera, u prevodu drndanje po salterim 3-4 dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back