Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
problem je sto cesto poslodavci ovde ne zele da ti daju ono sta ti pripada i ti imas mogucnost ili da to prihvatis ili da odes..a odlaze samo oni koji imaju mogucnost i slobodu da odu..to je poenta o kojoj metla prica.

Do te poente smo kao drustvo dosli nacinim razmisljanja o kome Metla prica. Srbin ako ne stvori o sebi sliku zrtve, nista nije uradio. Negativni smo i depresivni kao narod i onda dodjes u situaciju da "ma bolje da ne pitam da ne dobijem otkaz".

Do te poente smo kao drustvo dosli nacinim razmisljanja o kome Metla prica. Srbin ako ne stvori o sebi sliku zrtve, nista nije uradio. Negativni smo i depresivni kao narod i onda dodjes u situaciju da "ma bolje da ne pitam da ne dobijem otkaz".

da li si se ponudila da metli platis infostan ako dobije otkaz ako pocne da isteruje svoja prava?

stigao mi paket od dm,11 proizvoda,ne znam za sta da se uhvatim,nista mi ne treba:confused:
ne znam dal sam razocarana sa svoji ocekivanjima ili sa njihovim poklonom

29134705_10211380478528380_1712664210_n.jpg

mislim fala im u svakom slucaju

stigao mi paket od dm,11 proizvoda,ne znam za sta da se uhvatim,nista mi ne treba:confused:
ne znam dal sam razocarana sa svoji ocekivanjima ili sa njihovim poklonom

29134705_10211380478528380_1712664210_n.jpg

mislim fala im u svakom slucaju

Шта фали овоме?

Не знам шта си очекивала, али овде имаш скоро све што је просечној жени потребно.

То си добила као поклон или?

ma prosledicu ja svojima,ali nista nema da se ja obradujem.sveca,miris vanila,ne volim,sampon za normalnu kosu,moja je sve samo nije normalna,dezodorans kotristim samo jedan koji se prodaje u cg,tecni sapun za ruke ne koristimo,sminku skidam micelarnom vodom,a ne maramicama,sampon za suvo pranje kose od moje kose pravi slamu,puter za telo ne podnosim,mogu da mazem samo neke brzoupijajuce losione,masku sam zelela onu u obliku maramice,mrzim ove sto namazes ,pa tako umazan sedis,njihova labela nisu dobra,cokoladica je sa marcipanom ,a njega ne podnosim
svu nadu polazem u kremicu za ruke :lol:

bas sam odvratna.al zato ce se snajka radovati

- - - - - - - - - -

Шта фали овоме?

Не знам шта си очекивала, али овде имаш скоро све што је просечној жени потребно.

То си добила као поклон или?

nagradna igra
licim li ja tebi na prosecnu zenu???:malav:

ma prosledicu ja svojima,ali nista nema da se ja obradujem.sveca,miris vanila,ne volim,sampon za normalnu kosu,moja je sve samo nije normalna,dezodorans kotristim samo jedan koji se prodaje u cg,tecni sapun za ruke ne koristimo,sminku skidam micelarnom vodom,a ne maramicama,sampon za suvo pranje kose od moje kose pravi slamu,puter za telo ne podnosim,mogu da mazem samo neke brzoupijajuce losione,masku sam zelela onu u obliku maramice,mrzim ove sto namazes ,pa tako umazan sedis,njihova labela nisu dobra,cokoladica je sa marcipanom ,a njega ne podnosim

pretpostavljam da je suvisno pitati te zasto si onda konkurisala za nagradu? :))
krema je solidna, lepo mirise i brzo upija. meni stoji u kancelariji, bas iz tog brzoupijajuceg razloga, posto perem ruke pedeset puta dnevno,
ako bih cekala da mi se upije krema svaki put, samo bih sedela i mlatila sakama okolo.

- - - - - - - - - -

nagradna igra
licim li ja tebi na prosecnu zenu???:malav:

Све могу да разумем, али не волиш мирис ваниле :eek:

Ne volim ga ni ja nesto specijalno. U stvari, dosta zavisi o kom kozmetickom proizvodu se radi.

Ја користим купку Фелче азуро са мирисом ваниле, волим саму себе после туширања...

Крема за руке, исто мирис ваниле.

Миришљавко за кола, мирис ваниле.

Свећа са мирисом ваниле (некад цимет, али ређе).

И најволим сладолед и пудинг од ваниле.

Дакле, ја потрошим све што вас две не волите :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back