Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nema tu pisanja na celu..
prema zaposlenima se poslodavac ponasa kako bi se ponasao prema svima.

ako mu trebas drzace te pod tvojim uslovima..ako ima takvih kao ti na hiljade jednostavno ce ti reci..uzmi ili ostavi..

zato ja i sad...u cetrdesetim i dan danas ucim..kad dodjem kuci sa posla umesto da gledam tv ja nesto radim ili ucim...ali zato ja mogu da imam stav..ne moze to svako.i na kraju da ne ne lazemo i strucnost i tvoja vrednost to odlucuju.

metla je potpuno u pravu..budite zahvalni da mozete da imate takav stav jer mnogi ne mogu jer su osetili drugu stranu zivota.

:aha:

Ne bih radila beplatno pobogu, plata je prvog u mesecu,samo bih je dobila na ruke ne na raucn,kao jos neki koji nisu prijavljeni kod njega
Ne redz nego cu d mu kazem ej znas odoh ja ako ne prijavis sad odmah, jer ce dve nedelje u stazu da me jako ostete, a tebi cu da posaljem rcun za infostan
Mani me

Ne kapiras. Sama si rekla da je ozbiljna firma u pitanju i koliko mogu da vidim jeste.
Postoji nesto sto se zove poslovna konverzacija, a to sto ti pricas nema veze sa tim. Kazes coveku (licno ili ga nazoves) da bi bilo korektno da ispostuje vas dogovor na intervjuju za posao jer vidis da je ozbiljna firma i da si ti ozbiljan radnik. Lepse upakovano.

Apropo plate, kako da ti uplati ono sto ti po ugovoru sleduje, moze samo deo na ruke da ti da. Kes ne moze da se dize tek tako, on garant na neku foru ima varijantu da raspolaze kestom, ali samo koliko opredeli za taj mesec odredjenom odlukom (lupam). Inace kljuc na vrata, posto inspekcija redovno trklejise (znam po svojoj prethodnoj firmi, jer ja sam potpisivala ugovore i zbog toga drzala cetvoro oci otvorene). Sto bi dobila deo novca, kad mozes sve?

Poenta je tvoj nastup. Osoba ko tvoj sef ce te vise vrednovati ako vidi da se zauzimas za sebe jer ces sutra da mu se zauzmes za firmu. Been there, done that milion puta i nikad me nisu zeznuli.

hmm, gledam sad kalendar nastave na sajtu skole, kod njih je raspust od 1-9.aprila. ja sam mislila da je raspust isti na nivou drzave, naravno osim vojvodine

ja nisam normalna, permutovala sam datume, a lepo sam napisala u prvom postu-one tamo nedelje.
30.mart je petak, tad dodju iz skole i vracaju se u utorak-10.aprila, posto je ponedeljak neradan.
iskobeljasmo li se? :)))

Apropo plate, kako da ti uplati ono sto ti po ugovoru sleduje, moze samo deo na ruke da ti da. Kes ne moze da se dize tek tako, on garant na neku foru ima varijantu da raspolaze kestom, ali samo koliko opredeli za taj mesec odredjenom odlukom (lupam). Inace kljuc na vrata, posto inspekcija redovno trklejise (znam po svojoj prethodnoj firmi, jer ja sam potpisivala ugovore i zbog toga drzala cetvoro oci otvorene). Sto bi dobila deo novca, kad mozes sve?.

jel ti zivis u ovoj zemlji?
covek je fotograf.. preduzetnik..ne potpada pod pdv.. ne znam da li je po zakonu obavezan i da ima fiskalnu kasu ali i to je nebitno..mislis da ti modeli koji kod njega dodju na fotosesn trze fiskalni ili placaju na racun? ne budi naivna..kod njega se vecina stvari placa u kesu.

Poenta je tvoj nastup. Osoba ko tvoj sef ce te vise vrednovati ako vidi da se zauzimas za sebe jer ces sutra da mu se zauzmes za firmu. Been there, done that milion puta i nikad me nisu zeznuli.

stani malo :)
pa dve strane ranije si se zalila na strance kako ne ispunjavaju obaveze a kad sam ja tebi rekao upravo ovo sta sad pricas metli ti si rekla..komplikovana prica za tako nesto..pa sad.. i nemoj molim te samo ono..to je nesto drugo.nije..u stvari jeste..jer ovde dajes savete koji te ne kostaju nista a kod svojih poslova itekako vodis racuna da nesto ne uprskas...

stani malo :)
pa dve strane ranije si se zalila na strance kako ne ispunjavaju obaveze a kad sam ja tebi rekao upravo ovo sta sad pricas metli ti si rekla..komplikovana prica za tako nesto..pa sad.. i nemoj molim te samo ono..to je nesto drugo.nije..u stvari jeste..jer ovde dajes savete koji te ne kostaju nista a kod svojih poslova itekako vodis racuna da nesto ne uprskas...

Ja nigde nisam rekla da im nisam poslala mejl gde trazim da mi se isplati sta mi duguju. I nije poenta nikoga otkaciti, nego uzeti ono sto ti pripada.

Ja nigde nisam rekla da im nisam poslala mejl gde trazim da mi se isplati sta mi duguju. I nije poenta nikoga otkaciti, nego uzeti ono sto ti pripada.

problem je sto cesto poslodavci ovde ne zele da ti daju ono sta ti pripada i ti imas mogucnost ili da to prihvatis ili da odes..a odlaze samo oni koji imaju mogucnost i slobodu da odu..to je poenta o kojoj metla prica.

jel ti zivis u ovoj zemlji?
covek je fotograf.. preduzetnik..ne potpada pod pdv.. ne znam da li je po zakonu obavezan i da ima fiskalnu kasu ali i to je nebitno..mislis da ti modeli koji kod njega dodju na fotosesn trze fiskalni ili placaju na racun? ne budi naivna..kod njega se vecina stvari placa u kesu.

Ti uopste ne citas sta pisem, samo komentarises da bi se pravio pametan i vadis iz konteksta.

Za taj kes moras da imas ili nelegalan (neprijavljen) izvor ili lazne fakture kroz koje inace provlacis neku isplatu, samo sto se deo te isplate dize u kesu.

Ti uopste ne citas sta pisem, samo komentarises da bi se pravio pametan i vadis iz konteksta.

Za taj kes moras da imas ili nelegalan (neprijavljen) izvor ili lazne fakture kroz koje inace provlacis neku isplatu, samo sto se deo te isplate dize u kesu.

ja sam dobro procitao sta si napisala..spominjala si i inspekciju i svasta nesto..

sto bi dragan jove torbica rekao

ja ti reko a ti kako hoces :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back