Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako neko zeza od pocetka kad bi trebali da su najposlovniji ocekuj da ce tek zezati kasnije..ja bih na tvom mestu sa njima raskinuo saradnju..

Nije tako jednostavno. Ako bih ih otkacila, to bi doslo i do ovih drugih koji su korektni (jer je sve iz iste branse) i moglo bi da se desi da se oni povuku, a to u trenutnoj konstalaciji nije dobro. Plus, sto ako ja odem za Emirate na godinu dana kao sto bi trebalo (ako arapi nesto ne zeznu), ja celu pricu ostavljam drugarici/koleginici pa ne bih da nju razvlace. Sa druge strane i ona i ja bi smo radile to sto radimo i da nije njih, tako da u sustini nije neko cimanje. Samo mi skace po zivcima sto su bezobrazni.

Ma nema, nemci su zakon za poslodavce.

Nije tako jednostavno. Ako bih ih otkacila, to bi doslo i do ovih drugih koji su korektni (jer je sve iz iste branse) i moglo bi da se desi da se oni povuku, a to u trenutnoj konstalaciji nije dobro. Plus, sto ako ja odem za Emirate na godinu dana kao sto bi trebalo (ako arapi nesto ne zeznu), ja celu pricu ostavljam drugarici/koleginici pa ne bih da nju razvlace. Sa druge strane i ona i ja bi smo radile to sto radimo i da nije njih, tako da u sustini nije neko cimanje. Samo mi skace po zivcima sto su bezobrazni.

Ma nema, nemci su zakon za poslodavce.

Годину дана у Емиратима???

Е, сад те мрзим 12 пута више, мислила сам да идеш на месец дана :zcepanje:

Nije tako jednostavno. Ako bih ih otkacila, to bi doslo i do ovih drugih koji su korektni (jer je sve iz iste branse) .

naravno..ti odlucujes sta je najbolje za tebe ali samo da se osvrnem na ovo... do njih bi doslo da si raskinula saradnju jer su bili nekorektni sto bi ucvrstilo tvoj polozaj da ne mogu kako hoce sa tobom..ovako..ako dodje do njih shvatice da i oni mogu tako sa tobom..mislim..samo glasno razmisljam..

Откад је запослена код Змаја, врло је финска и насмејана :mrgreen:

Da covek prosto ne poveruje da nekome prija rad kod privatnika :malav:
Kad smo kod zlih privatnika, ovaj moj zlotvor obozava da me baca u vatru, nacepljuje me sama da radim sve zivo, iako sam na treningu jelte i ne znam sve
Njegova deviza je baci dete u vodu tako ce brze da nauci da pliva,nego kad ga pridrzavas
Ima se nagutam vode dok isplivam :lol:

Kad smo kod zlih privatnika, ovaj moj zlotvor obozava da me baca u vatru, nacepljuje me sama da radim sve zivo, iako sam na treningu jelte i ne znam sve
Njegova deviza je baci dete u vodu tako ce brze da nauci da pliva,nego kad ga pridrzavas

Али ћеш брже научити.

И боље.

Добар је тај систем, свиђа ми се.

Или се удавиш, или постанеш светски првак :lol:

naravno..ti odlucujes sta je najbolje za tebe ali samo da se osvrnem na ovo... do njih bi doslo da si raskinula saradnju jer su bili nekorektni sto bi ucvrstilo tvoj polozaj da ne mogu kako hoce sa tobom..ovako..ako dodje do njih shvatice da i oni mogu tako sa tobom..mislim..samo glasno razmisljam..

Ne, nego će poslodavci više verovati jedni drugima nego njoj, pa bi ispala ona kriva za sve.

Lose ti razmisljanje, jer svako se drzi svog tabora (da ne kazem sunarodnika). Pri tom, ovi mogu da kazu sta hoce, kako sam bezobrazna,neposlovna, kako ovo ili ono... Vec mi se desavalo na mnogo ozbiljnijim stvarima i u ozbiljnijom firmama (organizacijama), pa vadi kestenje iz vatre i objasnjavaj. Dok ja objasnim prodje voz.

A svoje cu isterati, to bez daljeg. Jer imam privatni kontakt koji moze da mi to odradi, ali cu ga potegnuti tek ako ovi budu bas bezobrazni.

- - - - - - - - - -

Ne, nego će poslodavci više verovati jedni drugima nego njoj, pa bi ispala ona kriva za sve.

Tacno tako.

- - - - - - - - - -

Ako se dobro pokazes u takvim situacijama, ugovor na duze ti ne gine. Pri tom da on ne misli da si sposobna za tako nesto, ne bi te ni slao.

Ma jok, bre, treba neki projekat da im pokrenem.

I cekaj prvo da odem. Od cele frke koju su napravili, sada se menadzer opet ne javlja. Na Bliskom istoku nista novo :aha:

Биће то, само полако, код њих то све иде успорено, велике врућине, мораш да разумеш :lol:

- - - - - - - - - -

mene su demokratski preglasali za uskrsnju destinaciju :(

И, где идеш, демократски прегласана жено?

Биће то, само полако, код њих то све иде успорено, велике врућине, мораш да разумеш :lol:

- - - - - - - - - -

И, где идеш, демократски прегласана жено?

Oni imaju jednu gadnu naviku - da ti kazu kako je sve super i da su odusevljeni sa tobom i da je posao tvoj i da propadnu u zemlju. To sto su mi trazili podatke za vizu moze da bude, a ne mora da znaci. E sad, posto je drzavni klub u pitanju, oni generalno manje zezaju nego privatnici jer seiku nije u interesu da se bruka. A sve se sazna.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back