Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da, što se ne pocepate ako već nećete relaciju? :)))

pa ko kaze da on oce da se cepa?
meni su totalno zbunjujuci signali majke mi...do sad kad je neko ovako postuap sa mnom prelazio je u akciju, nije bio drugar...mozda ja brate pogresno tumacim sve, mozda je njemu ovo normalan odnos sa drugaricoma...da me hebes ako ja ista vise razumem
a i vec sam rekla onomad da ja ne mogu samo to cepanje, ja se zatalebam brate :roll: jjebeni emotivac

- - - - - - - - - -

ne može samo pakla, svih 60 mi je plezir

60 nije plezir, to je udisanje vise dima od kiseonika u toku dana, to je problem
plezir je kad zapalis jednu uz kafu, i tako kad malo sedis i kontempliras pa furas to uz oralnu fikasicuju
a ne da ti bukvalno dises dim ceo dan...
ako si ti u fazi da ti je 60 plezir ti si onda stvarno ili za komplet skidanje ili da nastavis tim tempom, ne mozes da smanjis onda
hbg....

nešto bi te pito al će ova crvenkapa da prigovara za eksplicitnost :)))))

pitaj brate slobodno
danas mi je ucen covek strucnjak reko da sam temperamentna, zvrk, djzvolak u pozitivnom smislu :lol:
reko znam provalila sam, al mi je objasni razliku izmedju temperamenta i karaktera, a ja nisamm znala da je to odvojeno, mislila sam da je zajedno
sa temperamentom se rodis, i to nije promenjiva kategorija, a karakter gradis i promenjiv je...vrlo zanimljiva cinjnica koju nisam znala
kaze ja mogu da se kladim da dok ste lezali u porodilistu sa ostalim bebama u krevecu, sve spavaju, samo vi se djililate, gledate sve okolo, pipkate i sl
ja sam zinula, reko vau, kako pogodi, jer su mi pricali da sam bila smejaca beba, nikad plakala, samo kikotanje, djupala, sve da vidim sve da pipnem....

metlo,pa kad je otpao madjar?nista ne propratim ko covek,a ispada da blesim ovde ceo dan
ja ne bih brzala sa ovim.nista lepse nego da se stvari odvijaju lagano

A sto bih ja pisala sve :zkez:

Ja cu od ovog kompa da dobijem nervni slom, samo je u sred pisanja posta krenuo da se apdejtuje :dash:
Usput sam prosula kutiju sa stapicima za usi, svi su zavrsili na podu, ni jedan da je preziveo :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back