Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo bas nesto tu pisem oko nagradne igre na pdf - u koji uredjujem. Inace ne mogu, a da ne primetim apsolutnu dominaciju forumasica, dakle zena u igri u kojoj zaista odlucuje mozak:
https://forum.krstarica.com/showthr...-DROBILICA?p=35159886&viewfull=1#post35159886

Prema tome, drage moje dame, ne dozvolite da vam bilo ko ubuduce prodaje pricu kako su muskarci prirodno pametniji jer fizicki imaju veci mozak. Uostalom, nije dzabe ona prica da je Ajnstajnovu teoriju zapravo smislila njegova zena.

tema i nije neka, samo je ženama zanimljivija pa zato dominiraju

a to za Milevu je ipak samo priča

Kakvi su ti medenjačići? I čime ih šaraš?
Imam vremena taman još 2 nedelje do povratka na posao i nikakvu ideju šta za poklon matorima iz porodice, taman bih mogla tako nešto.

Ja kad god ne znam sta matorcima kupim neki sladak ram kod kineza i ubacim neku zajednicku ili sliku unuka.a i ako vole zidne kalendare,odneses fotku celavca i za male pare naprave lep kalendar

Ma nista, drugari smo bre....blejali, zdrali picu, caskali,slusali ziku, sviro malo gitaricu (ko scena iz cokolade :pljus:) nego sam smesna sama sebi, nisam imala ovakvu situaciju jos od srednje skole, da ti se neko dja al da necete ostvariti takav odnos, to mi tinejdzerski jbt, zaboravila matora kobila kako je to :lol: Zadnjih deset god sam imala ostvarene te odnose, pa nisam imala ove faze siparice :lol:
Al mi srcka preskace kako je sWadak bweee :zaljubljena:

Pa umri :zplez:
Moco,idi na temu Pohvalite se da vidis sta smo Kvinsi,Smokva,Alisa i ja smislile :lol:

niste loše smislile, kad ćemo da bildujemo tim?

- - - - - - - - - -

Ma nista, drugari smo bre....blejali, zdrali picu, caskali,slusali ziku, sviro malo gitaricu (ko scena iz cokolade :pljus:) nego sam smesna sama sebi, nisam imala ovakvu situaciju jos od srednje skole, da ti se neko dja al da necete ostvariti takav odnos, to mi tinejdzerski jbt, zaboravila matora kobila kako je to :lol: Zadnjih deset god sam imala ostvarene te odnose, pa nisam imala ove faze siparice :lol:
Al mi srcka preskace kako je sWadak bweee :zaljubljena:

što nećete da ostvarite, jel pjeder?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back