Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih se smorila da radim sa nekim kao sto je metla koja sve zna bolje i brze od drugih.za sedam duzina :lol:

mozes ti da zajebavas kolko oces
al metla pije ispravke i grdnje isto, samo metla zna gde joj je mesto, pa sve sto ne zna kaze da ne zna i oce da uci
meni kad koleginica vrati posao jer ne valja ja ne drzim dramu sat i po, no kazem vazi kazi kako treba, ona pokaze ja ka kazem vazi i odradim...idemo dalje...
a pomenuta koza nece da uci a misli da zna....

- - - - - - - - - -

Мора и друга страна да буде спремна на сарадњу, у супротном не занима ме што је посао.

Могу ја само и службено.

vidi ako ti kao jedna osoba sa svima imas problem u firmi, onda nije problem sa svima, no u tebi jednoj :lol:
sad sam ja dosla na red :lol:

- - - - - - - - - -

Riba smrdi od glave uvek.

pa uvek

mozes ti da zajebavas kolko oces
al metla pije ispravke i grdnje isto, samo metla zna gde joj je mesto, pa sve sto ne zna kaze da ne zna i oce da uci
meni kad koleginica vrati posao jer ne valja ja ne drzim dramu sat i po, no kazem vazi kazi kako treba, ona pokaze ja ka kazem vazi i odradim...idemo dalje...
a pomenuta koza nece da uci a misli da zna....

- - - - - - - - - -

vidi ako ti kao jedna osoba sa svima imas problem u firmi, onda nije problem sa svima, no u tebi jednoj :lol:
sad sam ja dosla na red :lol:

Па то ти и причам, ставите је на игнор, само службено, шта ту водите дипломатију...

e mogu da je umlatim onim kisobranom za reflektor, to je mala steta a efikasno je :zlocko:

ovo

umbrella-reflectors.jpg

ma imam vece, recimo reflektori su veliki, al mi ovim sladje, imam neku fiksaciju da gadjam objektivom tako nekim velikim, ne znam sto al eto tako :lol:
reflektori su veliki masivni, ne mogu elegantno da zamahnem ko ovim :lol:

Не мора да буде елегантно, треба да буде кратко и јебитачно :zcepanje:

e a moracu da joj cestitam, sve u firmi je uspevala do sad da nervira osim mene, ja se vodim onom nisi ti tako bitan i veliki problem da bih ti dopustila da me iznerviras, ladovina sam za takve...imam si ja vece muke oko kojih se nerviram, nije ona bitna...
ali danas evo cestitam uspela je po prvi put...znaci granica mi je sat i po :lol:

- - - - - - - - - -

nego da vam pokazem sta nam je pustio zmajko jutros, pokidala sam se :rotf:

- - - - - - - - - -

A ne... greska. Ja nikada ne idem na to da bude totalna šteta.
Štikla u oko je ok.. i kažeš: ostani tako dok ne dođje hitna :lol:

bem mu misa moracu da pocnem stikle da nosim :rotf:

kakva svadba?

odlazim :metla: zavrsih ...

- - - - - - - - - -

Taj kraj jeste, ali kud poginu lepi?!? :sad2: Tu sam morala suzu da pustim, jbga. :rida:

- - - - - - - - - -

Ja šijem, a bolje da pijem...
Što mi niko nije rekao da je petak sutra, a ne prekosutra? :sad2:

ne bih pustila suzu na takvu scenu sile nema
al zato ne do bog neka zivotinjka da je umrela ja bih lipsala od plakanja :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back