May.Day
Domaćin
- Poruka
- 3.843
Možda neko u firmi pokušava da te otruje, bosovi nisu zadovoljni i žele da uklone svedoka koji isuviše zna.![]()
Na ovo sam i ja posumnjala. Svi jeli isto, samo ja postradala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda neko u firmi pokušava da te otruje, bosovi nisu zadovoljni i žele da uklone svedoka koji isuviše zna.![]()

Truju te Mej pazi se...Na ovo sam i ja posumnjala. Svi jeli isto, samo ja postradala![]()

aaaaaaa cestitam uspela je da me iznervira![]()
aaaaaaa cestitam uspela je da me iznervira![]()

Ko te iznerviro
sad će smokva da režira odgovor))))
nije lepo saliti se s babu!Менађерка или пуж спораћ?
Не, не, нека манекенка или балерина![]()
koleginica
sad dosla i popizdela je sto sam jutros odradila posao kako treba preko njene greske, uz amin jutros vodjin naravno
upravo sam sat i po potrosila zivaca da diplomatskim odnosima sredim situaciju
vodja aminovao moj nacin, ova glumi ludilo....sustinski ne zna da odradi to jer je predjasni kolega na cije sam ja mesto dosla to radio, ova guska nije nasla za shodnoi da nauci od njega
a ima jako veliki problem sa sujetom i nece da kaze ok ne znam naucite me...
To mi je i ona rekla. Inače, mentorku sam mogla i da rodim... kako da je shvatim ozbiljno??Пази тамо шта причаш, немој да брукаш дете.
puz sporac
menaDJerka super sa njom sve super...
svi su super osim ove koze koja sa svima ima problem i debeo puter na glavi...

To mi je i ona rekla. Inače, mentorku sam mogla i da rodim... kako da je shvatim ozbiljno??

Ja obožavam diplomatski. Ali taj ton i dikciju koju namestim dok mirnodopski nekome ybem sve po spisku to je neprepričljivo. Vezbala sam, priznajem.koleginica
sad dosla i popizdela je sto sam jutros odradila posao kako treba preko njene greske, uz amin jutros vodjin naravno
upravo sam sat i po potrosila zivaca da diplomatskim odnosima sredim situaciju
vodja aminovao moj nacin, ova glumi ludilo....sustinski ne zna da odradi to jer je predjasni kolega na cije sam ja mesto dosla to radio, ova guska nije nasla za shodnoi da nauci od njega
a ima jako veliki problem sa sujetom i nece da kaze ok ne znam naucite me...
Ja obožavam diplomatski. Ali taj ton i dikciju koju namestim dok mirnodopski nekome ybem sve po spisku to je neprepričljivo. Vezbala sam, priznajem.

ma da je neko privatno jjebem li ti nanu odma
no na poslu ne mogu, moramo biti sposobni da saradjujemo, mora diplomatija
evo vodja me zeza "jesi navukla hejt sad i ti "
zna za jadac
a generalno on je kriv sto to dozvoljava....

ma da je neko privatno jjebem li ti nanu odma
no na poslu ne mogu, moramo biti sposobni da saradjujemo, mora diplomatija
evo vodja me zeza "jesi navukla hejt sad i ti "
zna za jadac
a generalno on je kriv sto to dozvoljava....