Sta trenutno radis 8

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
koleginica

sad dosla i popizdela je sto sam jutros odradila posao kako treba preko njene greske, uz amin jutros vodjin naravno
upravo sam sat i po potrosila zivaca da diplomatskim odnosima sredim situaciju
vodja aminovao moj nacin, ova glumi ludilo....sustinski ne zna da odradi to jer je predjasni kolega na cije sam ja mesto dosla to radio, ova guska nije nasla za shodnoi da nauci od njega
a ima jako veliki problem sa sujetom i nece da kaze ok ne znam naucite me...

koleginica

sad dosla i popizdela je sto sam jutros odradila posao kako treba preko njene greske, uz amin jutros vodjin naravno
vodja aminovao moj nacin, ova glumi ludilo....sustinski ne zna da odradi to jer je predjasni kolega na cije sam ja mesto dosla to radio, ova guska nije nasla za shodnoi da nauci od njega

Јел' то она лења?

puz sporac
menaDJerka super sa njom sve super...
svi su super osim ove koze koja sa svima ima problem i debeo puter na glavi...

Јеее, погодила сам из друге :klap:

- - - - - - - - - -

To mi je i ona rekla. Inače, mentorku sam mogla i da rodim... kako da je shvatim ozbiljno??

Па, сад, не знам, мојој ће предавати све неки метузалеми, мислим, мојих година :zcepanje:

koleginica

Ja obožavam diplomatski. Ali taj ton i dikciju koju namestim dok mirnodopski nekome ybem sve po spisku to je neprepričljivo. Vezbala sam, priznajem.

Ja obožavam diplomatski. Ali taj ton i dikciju koju namestim dok mirnodopski nekome ybem sve po spisku to je neprepričljivo. Vezbala sam, priznajem.

Ја не умем да будем дипломата.

Кад неком ебем све по списку то уопште није ни дипломатски, ни дамски.

ma da je neko privatno jjebem li ti nanu odma
no na poslu ne mogu, moramo biti sposobni da saradjujemo, mora diplomatija

evo vodja me zeza "jesi navukla hejt sad i ti " :lol:
zna za jadac
a generalno on je kriv sto to dozvoljava....

Мора и друга страна да буде спремна на сарадњу, у супротном не занима ме што је посао.

Могу ја само и службено.

vracam se druzenju sa ps da ne ubijem nesto :lol:
ostajem sama sad u kanc, odlazi vodja odlazi koleginica...ova koza je dole...dakle nirvana
vreme mi je da idem kuci ali ja cu ostati jos malo da zavrsim ono sto sam pocela pre ove jjebade od sat i po jjebo te....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back