Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Tabe ne idem tamo gde ti misliš...
evo moje destinacije...
evo moje destinacije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa ja pijem svako jutro naste kasiku malinovog ulja, to zbog kolona i debelog creva....i nisam smela da pijem bar nedelju dana pre davanja krvi, a ja o tome
uposte nisam razmisljala....sad mi je na nalazu holesterol 8 (2,---5,18), trigliceridi 2,50 (<1,70), LDL-holesterol 5.45 (<3,40), NON HDL holesterol 6,59 (<3,40),
kardio rizik 5,6 (<4,5), atero faktor 3,8 (<3,5)
..odem u privatnu lab., da pitam da mi samo to objasne ako hoce jer u dz niko nema vremenaa moj dr ne radi danas....pa kad sam im rekla sta sam radila
kaze zena, to je zbog toga sigurno, pauza pa vadite ponovo, samo masnoce...tako da cu to odraditi krajem nedelje da uporedim...
..predhodni nalaz mi je bio kao skolski primer kako treba da izgleda krvna slika...hbg kad ne razmisljas, onda se nerviras
- - - - - - - - - -
..evo napisah, kad je neko blesav i ne misli onda mu tako budevaljda bude dobar sledeci videcemo....
...trenuno je dobro sto su mi ona tri parametra koja su mi potrebna za skener u ponedeljak dobra, pa bar da se ne besim zbog toga...
Slušam neke ljude kako se svađaju...![]()
Još jedem medeno srce i ćaskam sa jednim pametnim malim dečakom...
- - - - - - - - - -
@Affro, želim ti da sve bude u redu.

Affro, nije ti od maslinovog ulja, sigurno.
Maslina blagotvorno deluje na kardiovaskularni sistem bez obzira na to da li se koristi njen plod, ulje ili list. Lekovitost maslinovog ulja potiče, pre svega, od bogatog sadržaja mononezasićenih masnih kiselina i antioksidanasa. Ulje utiče na smanjenje ukupnog holesterola i poboljšava odnos LDL i HDL holesterola tako što povećava zaštitni ‘dobar’ (HDL), a snižava ‘loš’ (LDL). Jednostavno rečeno dovodi masnoće u krvi u dobar balans.Takođe, usporava pojavu ateroskleroze i smanjuje rizik obolevanja od koronarne bolesti(infarkta miokarda i angine pektoris) i moždanog udara.
Preispitaj se koliko si unosila secera, mesa, masnih sireva, kajmaka, mleka, morskih plodova...u poslednje vreme. Sredice se opet, izbaci samo sto ne bi trebalo da jedes dok se opet ne svede sve u normalu.

mozda bruskete, imam lep paradaiz, ali ne bih da jedem hleb....ajd sadma drmni dve tri ljute i nemoj ni da ides ako te nista ne boli..samo se utripujes bezveze![]()
...i ja popila kafu, sad razmisljam sta bi mogla da veceram, a da nije masnomozda bruskete, imam lep paradaiz, ali ne bih da jedem hleb....ajd sad
smisli majcin sine sta ces....

...i ja popila kafu, sad razmisljam sta bi mogla da veceram, a da nije masnomozda bruskete, imam lep paradaiz, ali ne bih da jedem hleb....ajd sad
- - - - - - - - - -
..pa moram da idem, jer moram na skener, bez nalaza krvi nece niko da ti da kontrast, a kontrast je bitan....hbg kad si zdrav mozes kako hoces, kad nisi
bas i ne mozes...

klin se klinom izbija..uzmi jedan burek..
ili onu cetnicku gibanicu
da sve mast curi niz bradu![]()

Ja procitah umesto bruskete burek, pa sam bila ovakva![]()
![]()

Pileće belo meso ti je uvek dobar izbor za večeru.

klin se klinom izbija..uzmi jedan burek..
ili onu cetnicku gibanicu
da sve mast curi niz bradu![]()
nema se para vidis da sam se istrosila za sve pare, sad nema vise ni za bure, a o bahacenju s jogurtom ne mogu ni da mastam 
Pileće belo meso ti je uvek dobar izbor za večeru.

Ja procitah umesto bruskete burek, pa sam bila ovakva![]()
- - - - - - - - - -
Vidi i ovaj cita burek![]()

))))
Gledam zvrndoja kako se igra sa kockama, u kutiju i iz kutije i tako pola sata već))))
- - - - - - - - - -
Sutra mi se vraća muž, radujem se, osećam da ćemo se garant popi**ati čim dođe![]()

samo da znas da imam ja jednu takvu istu kao on, ne uspeva niko ni na tren da je ulovi koliko da skljocne aparat...neka, samo kad su

Dodeljen mi je mail za novo radno mesto i to je oko 100 mejlova dnevno.Kad otvorim ujutru strefi me slog. Sad se pitam sta uradih
- - - - - - - - - -
Prijavicu te za postavljanje celavih beba