Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da sa nekim svojih godina tada, ti u dvadesetim oni u dvadesetim, pa ti je normalno
Sta ja da radim sad sa klincem od 20 god, taj ni da hebe dobro ne zna realno...pali bre
Meni kres kombinacije ne trebaju, a i da ih ocu ne bih ih sa klincima sprovodila sigurno
A tek za nesto vise od kresa derle ne moze da ti sluzi
Ma potpuno mi je bez ikakvog smisla i da zamislim sebe sa nekim takvim...brrr :zima: meni su to deca, na mentalnom nivou, ja se cak i ne druzim sa mladjima...

Drugo je kad zena od 45 fura sa tako puno mladjim pa to bude pastuv od 30
Ja nisam u godinama kada mogu sa nekim velikim razlikama da furam....cekaj kad omatorim pa cu onda :malav:

Drugarica juce dobro rekla, ima 36, kaze moje godiste il pozenjeno il su idioti, stariji su mi krsine to necu, osaju mi mladji tu oko 30 banki :rotf:

ma ja sam to rekla onako,nisam se bas udubljivala u temu.mene ne zanimaju ni mladji ni stariji,ni moje godiste ni ...pre neki dan za ruckom sam pred muze,mamo i tatom i decom rekla da moze vreme da se vrati,ne da se ne bih udavala,nego ne bih ni decu radjala i volela bih da sam lezbejka :zaljubljena:

E to mi cesto zene kad popickimo od muskog roda kazemo da bi da smo lezbejke
Al ne vredi, sto kaze onaj vic ne moze to bez kurrca, dzaba sestro :lol:
A i lezbejke drugarice tvrde da nije nista lakse, ima logike, mi zenetine smo teske bre, jos kad spojis dve, mislimo kao aj razumece te bolje, al cvrc, besno je to, luduju hormoni, ma kaze sou, i verujem...

- - - - - - - - - -

Nisam se ni ja udbljivala, caskamo iz zezacine, no mi je samo proslo kroz glavu slika da sam sa nekim derletom od 20, jeza bre :lol:

A i lezbejke drugarice tvrde da nije nista lakse, ima logike, mi zenetine smo teske bre, jos kad spojis dve, mislimo kao aj razumece te bolje, al cvrc, besno je to, luduju hormoni, ma kaze sou, i verujem...

- - - - - - - - - -

Nisam se ni ja udbljivala, caskamo iz zezacine, no mi je samo proslo kroz glavu slika da sam sa nekim derletom od 20, jeza bre :lol:
mislim da bi njemu bila jeza u mom slucaju:zcepanje:

pa nosis veselje u sebi.sta je kisa ili blato da me oneraspoloze?kisa,nosis kisobran,uzivas u vazduhu,u mirisu mokre trave,sneg,obuces se debelo,kapa sal,sazivis se sa mrazom,sa skripanjem snega,sa vetrom...sta znam,ja bas uzivam u vemu osim sto hocu da se ubijem kad dodje maj i sve pocne da cveta i pocnu prve vrucine:sad2:

i ja ovako. ne zelim da dozvolim da mi lose vreme, celo godisnje doba upropaste raspolozenje. vreme ne smeda bude gospodar mog raspolozenja

- - - - - - - - - -

Boze metlo ti bi ga odma zenila...
Meni posle muza i dvoje sitne dece, treba taj praznoglavac od 20, da mozak odmorim... :malav:

Ja sam muzu pre neki dan rekla da cu da nadjem svalera, ali da cu od njega da trazim samo da me mazi i pazi i grli i slusa... Sex mi ne treba... :lol:

- - - - - - - - - -

i ja ovako. ne zelim da dozvolim da mi lose vreme, celo godisnje doba upropaste raspolozenje. vreme ne smeda bude gospodar mog raspolozenja
To ko ono vortex kad je meni kuma slala... A ja cinicna previse za te gluposti

Ima ovde foumasica koje su za javnost strejt a ovako nisu.Ima i forumasa.Ali hajde,drzi se iluzija jer ovo je forum.Isto kao drustvene mreze,cista iluzija.

Vreme je savrseno.Daj Boze da ne bude uopste snega i hladnoce :pop: .

Boze metlo ti bi ga odma zenila...
Meni posle muza i dvoje sitne dece, treba taj praznoglavac od 20, da mozak odmorim... :malav:

Ja sam muzu pre neki dan rekla da cu da nadjem svalera, ali da cu od njega da trazim samo da me mazi i pazi i grli i slusa... Sex mi ne treba... :lol:

maco meni je praznoglavaca preko glave :malav:

zenila nego sta, odma ja to pred oltar, dok ne presisam elizabet tejlor nista postigla nisam :malav:

Da se ne mucis,
Evo ja cu da ti poklonim ovog mogu,
Uz doplatu...
Nije puno presao, potentan, u najboljim godinama...
:malav:

neka mojne, prebila bih ga posle pola sata, mnogo ti je patofnast :lol:
jel imas ti neko konkretno musko, da jjebe, bije, sve placa, lupa sakom i o sto i o nos, voli tastu i macke, voli me obozava me bre, posesivno ljubomoran, teritorijalan... :ceka: sve suprotno od finih :rotf:
od tih patofnastih cu da slogiram, ne mogu vise mama koka da budem bre, ocu ja malo sad da se infantilisem uz nekog taticu sponzora :rotf:

- - - - - - - - - -

brate kako nije puno preso, 12 god ga raubujes, mnogo je bre, morace na tehnicki pregled pre nego ga poklonis nekome :lol:

Kako nam bre Kvins nisi pisala o njima ranije? Znaš da volimo te ljubavne priče sa srećnim krajem. :zaljubljena:

Meni nešto pripadne muka kada krene ta balavurdija 10-15 godina mlađa od mene da mi se nabacuje. I sto puta sam se pitala kako je to moguće da smo toliko različiti? Da neko nema tih prepreka u glavi, a neki smo totalno zatucani? I onda skapiram da je to isto kao i oni što su zatucani po pitanju religije pa im je to bitno. Nema razlike između mene i njih. Tuga sestro, tuga...

Zato sto oni kapiraju starija teta da ih poduci i lako ce da da....

ma ja sam to rekla onako,nisam se bas udubljivala u temu.mene ne zanimaju ni mladji ni stariji,ni moje godiste ni ...pre neki dan za ruckom sam pred muze,mamo i tatom i decom rekla da moze vreme da se vrati,ne da se ne bih udavala,nego ne bih ni decu radjala i volela bih da sam lezbejka :zaljubljena:

....:rotf::rotf: ti si hit :rotf:

...ja cesto kad se nesto iznerviram pitam sebe naglas da svi cuju.."koji djavo je meni sva ta zajjebancija trebala"...a odnosi se na udaju, radjanje i tako sve sto
se tice kuce od varjace i pegle do usisivaca....i tako dalje...onda me samo pogeldaju i prokomentarisu kako sam prilicno zakasnila sa preispitivanjem da li je to
za mene ili ne :malav:

...danas sam provela bas lep dan, kupila sebi neke lepe stvari i bas se usrecila...nasetala se, pila kafu sa drugaricom, napolju nije hladno, ne duva vetar pa mi
kisa bas nije smetala...malo me nerviraju bezobrazni vozaci koji jure kroz bare, ne bi li sto vise sveta zalili onom prljavom vodom..ali uvek je bilo takvih pokvarenjaka,
nista novo...dosla kuci, vecerala..sad pijuckam kaficu i bas sam sam zadovoljna sto vise apsulutno nista sem nekih bas zivotnih problena nista ne moze da mi pokvari
raspolozenje, kakva crna zima, kisa, vuricne, kad mi je u dusi potaman....

neka mojne, prebila bih ga posle pola sata, mnogo ti je patofnast :lol:
jel imas ti neko konkretno musko, da jjebe, bije, sve placa, lupa sakom i o sto i o nos, voli tastu i macke, voli me obozava me bre, posesivno ljubomoran, teritorijalan... :ceka: sve suprotno od finih :rotf:
od tih patofnastih cu da slogiram, ne mogu vise mama koka da budem bre, ocu ja malo sad da se infantilisem uz nekog taticu sponzora :rotf:

- - - - - - - - - -

brate kako nije puno preso, 12 god ga raubujes, mnogo je bre, morace na tehnicki pregled pre nego ga poklonis nekome :lol:

Aj ga ti prebiJ pa ga vrati :lol:

- - - - - - - - - -

iskusne ste..znate vi da bez starca nema udarca :kez:

Ahahahahhahahahahahhahahah...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back