Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemoj bre glasno da pricas ili bar priemenuj frizuru. ionako nam je cicak pod stresom, smao joj trebaju bubi frizure. ima da odlepi.

prijace ti, engo sta. cini mi se da je tvoja kosa zahvalna za taj oblik? hoces i boju da menjas? tj pramenove.

@raduckam kao i u mislima pakujem poklon korpu za sutrasnje babine. idem da vidim bebicuuu

ma kakv bubi, postavljala sam ja neke fotke koje veze nemaju sa bubi frizurom, ali cicku je svaka duzina i oblik iznad ramena bubi :lol:
da, i pramenove cu da izvlacim, ful sredjivanje :D

Не треба да враћаш, него да им наплатиш дуплу тарифу, можда ће се тако опаметити и научити да цене туђе знање и труд.

To stoji. Samo moras da vodis raucna i u kakvom sistemu radimo. Ja recimo naplacujem regularnu tarifu iako nisam profesionalni prevodilac i niko se ne buni zbog kvaliteta uradjenog, postovanja dogovora i brzine (kvalitet je cesto bolji nego kod profesionalnih). Tako da ako me jednom u tri meseca dugogodisnji kijent pita da li moze za juce/sutra, moze.

To stoji. Samo moras da vodis raucna i u kakvom sistemu radimo. Ja recimo naplacujem regularnu tarifu iako nisam profesionalni prevodilac i niko se ne buni zbog kvaliteta uradjenog, postovanja dogovora i brzine (kvalitet je cesto bolji nego kod profesionalnih). Tako da ako me jednom u tri meseca dugogodisnji kijent pita da li moze za juce/sutra, moze.

Не причам о редовнима, него о онима који бану и траже за јуче.

Редовне мораш да чуваш, мазиш и пазиш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back