Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E oni koji su videli sivo roze zid imaju problem sa ocinjim vidom, razlikovanjem boja...moj zid nije nikada bio sivo roze, nego ljubicanstven :huh: :mrgreen:

Pogledajte prilog 467220

- - - - - - - - - -

Po savovima pkute cu da zalepim bordure da pokrijem i sve ce biti super

- - - - - - - - - -

Sedela sam i razmisljala koju boju u stanu nemam i reko nemam ljubicastu i bi zid ljubicast :lol:

- - - - - - - - - -

Nesto sam komirana i juce i danas...
Zvala sam da se raspitam za skidanje tog polipa... Kazu mogu i ovaj ciklus ali danas odmah moram poceti te neke lekove...
Ili tamo posle ng i bozica... Sad razmisljam sta mi je ciniti...

Ajde ne quqaj..ja sad da mi neuro kaze kicmu da operisem operisala bih. Ne bih se ebavala sa fizikalnim terapijama, lekovima, i ostalim...al sad nije u fazi za.op. Operisi ako moras

E oni koji su videli sivo roze zid imaju problem sa ocinjim vidom, razlikovanjem boja...moj zid nije nikada bio sivo roze, nego ljubicanstven :huh: :mrgreen:

Pogledajte prilog 467220

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Sedela sam i razmisljala koju boju u stanu nemam i reko nemam ljubicastu i bi zid ljubicast :lol:

- - - - - - - - - -

Ajde ne quqaj..ja sad da mi neuro kaze kicmu da operisem operisala bih. Ne bih se ebavala sa fizikalnim terapijama, lekovima, i ostalim...al sad nije u fazi za.op. Operisi ako moras

...meni to vise izgleda bordo, ali je to verovatno zbog svetla...nego mi nekako malo sareno....hoce li se to ujednaciti kad se osusi...

Ja vidim lila.

OT: Pevam.
smilie_girl_068.gif

...meni to vise izgleda bordo, ali je to verovatno zbog svetla...nego mi nekako malo sareno....hoce li se to ujednaciti kad se osusi...

Lavanda je....evo svetli kako se susi, pa cu videti. Ona siva se posle drugog premaza ujednacila, kapiram da ce i ovo. Slikano je sveze ofarbano.

- - - - - - - - - -

A ivice izmedju plute sam kitovala i moram da.pokrijem.bordurom te savove, jer.oni ne mogu da se ujednace sa.samom plutom.

Lavanda je....evo svetli kako se susi, pa cu videti. Ona siva se posle drugog premaza ujednacila, kapiram da ce i ovo. Slikano je sveze ofarbano.

- - - - - - - - - -

A ivice izmedju plute sam kitovala i moram da.pokrijem.bordurom te savove, jer.oni ne mogu da se ujednace sa.samom plutom.

..cek ti si tu lepila plutu pa onda farbala, jel?

- - - - - - - - - -

....cerka i Cupavica, i njena tetka slazu pazle....ja forumasim malo dok mi se skupe zivoti za igricu....i razmisljam kako se vec primaklo vreme za povratak....sreca pa cu
brzo opet nazad inace bi plakala vec sad....

Pogledajte prilog 467220

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Одлично ће ово ићи са зеленим намештајем.

И вукло је на розе, сад је потамнело кад се осушило :lol:

mrtav sam umoran...all legle uplate joopi....i našao sam neki donji deo trenerke, nova je, leto sam je kupio pa zaboravio, basketaška, a ima i džep sa strane..to je dobro za sitju i ključeve... i kese za kera...

jeeeee2 gleam na oči....

Pogledajte prilog 467220

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -
Ma kako smo te suptilno nagovorili! :zcepanje:

:heart:

..cek ti si tu lepila plutu pa onda farbala, jel?

- - - - - - - - - -

....cerka i Cupavica, i njena tetka slazu pazle....ja forumasim malo dok mi se skupe zivoti za igricu....i razmisljam kako se vec primaklo vreme za povratak....sreca pa cu
brzo opet nazad inace bi plakala vec sad....

da lepljena je pluta, pa farbana poludisperzijom. evo kako s esusi ujednacava s eboja...sad je svuda isto osim po savovima.

- - - - - - - - - -

Одлично ће ово ићи са зеленим намештајем.

И вукло је на розе, сад је потамнело кад се осушило :lol:

ne ovo je veceras prefarbano u ljubicasto, cekala sam da se ona siva osusi...a sa onom zelenom ce ici odlicno.

- - - - - - - - - -

Zlozi, jesu li to one boje bez mirisa?

ovo konkretno je poludisperzija...a sve na vodenoj bazi nema miris, ni akrilni lak, ni poludisperzija. uljane i nitro smrde.

- - - - - - - - - -

Ma kako smo te suptilno nagovorili! :zcepanje:

:heart:

nisi me nagovorila, negeo ti brate modesti nisi videla odma dobro da niej sivo roze, nego ljubicast zid. :rotf:

- - - - - - - - - -

ako oces ul;jane i nitro da koristis njih smao leti kada mozes prozore ceo dan da drzis otovrene ili jso bolje da uteknes iz stana.

nemoj bre glasno da pricas ili bar preimenuj frizuru. ionako nam je cicak pod stresom,samoo joj trebaju bubi frizure. ima da odlepi.

prijace ti, nego sta. cini mi se da je tvoja kosa zahvalna za taj oblik? hoces i boju da menjas? tj pramenove.

@raduckam kao i u mislima pakujem poklon korpu za sutrasnje babine. idem da vidim bebicuuu

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back