Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
to je rutinska procedura, bolje je da se sto pre resis toga. bices mirnija i mozes lepo da uzivas u praznicima i ne razmisljas vise o tome
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nesto sam komirana i juce i danas...
Zvala sam da se raspitam za skidanje tog polipa... Kazu mogu i ovaj ciklus ali danas odmah moram poceti te neke lekove...
Ili tamo posle ng i bozica... Sad razmisljam sta mi je ciniti...
E oni koji su videli sivo roze zid imaju problem sa ocinjim vidom, razlikovanjem boja...moj zid nije nikada bio sivo roze, nego ljubicanstven![]()
Pogledajte prilog 467220
- - - - - - - - - -
Po savovima pkute cu da zalepim bordure da pokrijem i sve ce biti super
- - - - - - - - - -
Sedela sam i razmisljala koju boju u stanu nemam i reko nemam ljubicastu i bi zid ljubicast
- - - - - - - - - -
Ajde ne quqaj..ja sad da mi neuro kaze kicmu da operisem operisala bih. Ne bih se ebavala sa fizikalnim terapijama, lekovima, i ostalim...al sad nije u fazi za.op. Operisi ako moras
...meni to vise izgleda bordo, ali je to verovatno zbog svetla...nego mi nekako malo sareno....hoce li se to ujednaciti kad se osusi...

Lavanda je....evo svetli kako se susi, pa cu videti. Ona siva se posle drugog premaza ujednacila, kapiram da ce i ovo. Slikano je sveze ofarbano.
- - - - - - - - - -
A ivice izmedju plute sam kitovala i moram da.pokrijem.bordurom te savove, jer.oni ne mogu da se ujednace sa.samom plutom.
E oni koji su videli sivo roze zid imaju problem sa ocinjim vidom, razlikovanjem boja...moj zid nije nikada bio sivo roze, nego ljubicanstven![]()
Pogledajte prilog 467220
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Sedela sam i razmisljala koju boju u stanu nemam i reko nemam ljubicastu i bi zid ljubicast
- - - - - - - - - -
Ajde ne quqaj..ja sad da mi neuro kaze kicmu da operisem operisala bih. Ne bih se ebavala sa fizikalnim terapijama, lekovima, i ostalim...al sad nije u fazi za.op. Operisi ako moras

Ma kako smo te suptilno nagovorili!E oni koji su videli sivo roze zid imaju problem sa ocinjim vidom, razlikovanjem boja...moj zid nije nikada bio sivo roze, nego ljubicanstven![]()
Pogledajte prilog 467220
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -

..cek ti si tu lepila plutu pa onda farbala, jel?
- - - - - - - - - -
....cerka i Cupavica, i njena tetka slazu pazle....ja forumasim malo dok mi se skupe zivoti za igricu....i razmisljam kako se vec primaklo vreme za povratak....sreca pa cu
brzo opet nazad inace bi plakala vec sad....
Одлично ће ово ићи са зеленим намештајем.
И вукло је на розе, сад је потамнело кад се осушило![]()
Zlozi, jesu li to one boje bez mirisa?
Ma kako smo te suptilno nagovorili!![]()
![]()

ni meni
išao sam dole u selo po cigaru a zaboravio novčanik
dadoše mi ne lijepe oči
- - - - - - - - - -
purnjam

popila kafu, raduckam, citam forum, cekam vikend
jedva cekam odlazak kod frizera u subotu, osecam da ce mi bas prijati promena i bubi frizura![]()
)))))