Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moram da se dignem da kupim nesto od toga, a samo bih lezala..jedva i sedim....bice na kraju so i voda.

znam ti muku
meni apotekarka rekla za kasicicu soli, reko to ti popi pametnice
jer je drzava srbija ukinula uvoz leka za dizanje pritiska, pa sad apotekari daju so i vodu...mudrice nase
to da povratis
ja furam preslanu supu i akva vivu

oce i jaka kafa ako smes kofein

Sad bi ti nesto napisao ali ces da me naduvash. :lol:

U kakvom sam stanju slobodan si reci bilo sta :lol: a i ruski sistem ti pomaze.:mrgreen:

- - - - - - - - - -

znam ti muku
meni apotekarka rekla za kasicicu soli, reko to ti popi pametnice
jer je drzava srbija ukinula uvoz leka za dizanje pritiska, pa sad apotekari daju so i vodu...mudrice nase
to da povratis
ja furam preslanu supu i akva vivu

oce i jaka kafa ako smes kofein

Meni su za taj lek rekli da ga ne pijem, jer moze da digne pritisak u nebesa, a ja se jednom onesvestila sa gornjim pritiskom 135-140. Nisam ni znala da ga vise nema. Nasla sam resenje, malo cu da lezim.:lol:

- - - - - - - - - -

Naglo mi skocio posle injekcije pritisak, to bilo u bolnici i ja ustsnem i samo mrak

ja nisam nikad popila to cudo....ljosne meni na 80/50 jjebe se doktorima da mi bilo sta rade
i kad sam zvala hitnu bilo je popi so i vodu i supu
jjebite se
a onda mi prosle god kad sam pitala moju dr da mi da reept za taj lek da ja to imam za ne daj boze, rekla jok ukinuli, djoku....pitam i u apoteci kaze nema vise pite so i vodu...nabijem te

- - - - - - - - - -

mozda imaju samo u urgentnom, u obliku injekcije....
al tableta nema

ja nisam nikad popila to cudo....ljosne meni na 80/50 jjebe se doktorima da mi bilo sta rade
i kad sam zvala hitnu bilo je popi so i vodu i supu
jjebite se
a onda mi prosle god kad sam pitala moju dr da mi da reept za taj lek da ja to imam za ne daj boze, rekla jok ukinuli, djoku....pitam i u apoteci kaze nema vise pite so i vodu...nabijem te

- - - - - - - - - -

mozda imaju samo u urgentnom, u obliku injekcije....
al tableta nema

Ако мислиш на етилефрин, тога више нема...Ни у инјекцијама..

dojim se vocnim jogurtom domaca radinost, banane i kajsije
mljac stomak.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back