Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Bas sam nesto bzvz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja je zašećerim kad je bljak !jedem dinju....dinja je bljak
ne mogu je nikako.![]()

ne mogu je nikako.![]()

Pa ko vas bije po ušima da je kupujete ?И зашећерена је бљак![]()
Кад је моја мама правила слатко од тиквица, дала својој мајци да проба, онако сва поносна, јер је уметност да ти тиквице остану онако прозирно жуте, споља тврђе унутра мекане.
Моја баба је рекла дословце: Ћеро, кад оволико зашећериш, и г.вно ће бити укусно
Толико о воћу које морам да шећерим.
.msm, tikvicama, znam da se to radi tikvicama i lubenicama kada se pravi slatko.Onda uvrtiš sebi u glavu da je jedeš radi vitamina i zdravlja, a ne radi ukusa i osveženja
- - - - - - - - - -
Pa ko vas bije po ušima da je kupujete ?![]()

jel im i onim za ukrasavanje pravila one recke?.msm, tikvicama, znam da se to radi tikvicama i lubenicama kada se pravi slatko.
- - - - - - - - - -
ostavila sam je za drugi put.![]()

Onda uvrtiš sebi u glavu da je jedeš radi vitamina i zdravlja, a ne radi ukusa i osveženja
- - - - - - - - - -
Pa ko vas bije po ušima da je kupujete ?![]()
Те, те, имала је у облику троугла, рецкасте, коцкасте, коцкасте рецкасте, све могуће варијанте.
И толико је била поносна на њих, а онда је рођена мајка онако залепи
- - - - - - - - - -
Не купујем за себе, него за мужа и госпођицу, они воле.
Ја је прескочим.
uzas kada pogledas ni tikvica, ni kora lubenice, koja se koristi za slatko, nemaju ukus. 

...Кад је моја мама правила слатко од тиквица, дала својој мајци да проба, онако сва поносна, јер је уметност да ти тиквице остану онако прозирно жуте, споља тврђе унутра мекане.
Моја баба је рекла дословце: Ћеро, кад оволико зашећериш, и г.вно ће бити укусно[emoji38]
Толико о воћу које морам да шећерим.
bas...
Sad cu deci da muckam maline i bananu...
Jeli su kajsije i dinje...
Nesto sve ne znam kako bi maline jeli? U kom obliku?
Ovako same jedem samo ja

stigla iz BG...voz poduplan...pun egziotvaca...ja zaboravila da je danas prvi dan egzita...
al dobro...uspešno obavljena misija u BG...![]()