- Poruka
- 121.882
fala zenske
ja sam pesimista po pirodi
ja sam pesimista po pirodi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

fala zenske
ja sam pesimista po pirodi![]()

Pa toJbg ima nas jos
![]()
gledam gde cu pasti..meni postaje nep[odnosljivo, mislim da mi je pritisak 50 sa 80

gledam gde cu pasti..meni postaje nep[odnosljivo, mislim da mi je pritisak 50 sa 80
akvia viva ona crvena sa elektrolitima, popi celu, dize iz mrtvih
skuvaj supu iz kesice, ili od kocke, ako nemas nista moze i vegeta
il najgadnije kasicicu soli razmutis u casu vode
biraj...nesto moras
sad nesto citam i mislim se kako smaraju ljudi kada pocnu da se.ru o pozitivnoj energgiji i pozitivnim mislima, a neko se pozali na problem. ili je to ili sam ja nadrqana
sad nesto citam i mislim se kako smaraju ljudi kada pocnu da se.ru o pozitivnoj energgiji i pozitivnim mislima, a neko se pozali na problem. ili je to ili sam ja nadrqana

moram da se dignem da kupim nesto od toga, a samo bih lezala..jedva i sedim....bice na kraju so i voda.
Sad bi ti nesto napisao ali ces da me naduvash.![]()
a i ruski sistem ti pomaze.
znam ti muku
meni apotekarka rekla za kasicicu soli, reko to ti popi pametnice
jer je drzava srbija ukinula uvoz leka za dizanje pritiska, pa sad apotekari daju so i vodu...mudrice nase
to da povratis
ja furam preslanu supu i akva vivu
oce i jaka kafa ako smes kofein

ja nisam nikad popila to cudo....ljosne meni na 80/50 jjebe se doktorima da mi bilo sta rade
i kad sam zvala hitnu bilo je popi so i vodu i supu
jjebite se
a onda mi prosle god kad sam pitala moju dr da mi da reept za taj lek da ja to imam za ne daj boze, rekla jok ukinuli, djoku....pitam i u apoteci kaze nema vise pite so i vodu...nabijem te
- - - - - - - - - -
mozda imaju samo u urgentnom, u obliku injekcije....
al tableta nema

tako i ja posle kupera...zapalim i samo što ne umrem srce oće da iskoči