Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
isto ko i ova belko experiment, nije horor u pravom smislu horora, psiho triler.

znam sta cu da gledam terminatora 2. :zcepanje: to uvek mogu da gledam.

imam na meniju jos i film o betovenu (ne o kucetu betovenu), kapiju ratnika, kako ukrasti milion iz 1966

- - - - - - - - - -

ma odo da gledam zmajevo srce...reko aj da cekam prevod, neka dobra dusa da prevede uskoro, al prc....:lol:

isto ko i ova belko experiment, nije horor u pravom smislu horora, psiho triler.

znam sta cu da gledam terminatora 2. :zcepanje: to uvek mogu da gledam.

imam na meniju jos i film o betovenu (ne o kucetu betovenu), kapiju ratnika, kako ukrasti milion iz 1966

- - - - - - - - - -

ma odo da gledam zmajevo srce...reko aj da cekam prevod, neka dobra dusa da prevede uskoro, al prc....:lol:

Gledaj bez prevoda vezbaj eng ;)
Ja bez prevoda gledam...i na tv kad gledam ne citam...ne treba mi
Dobro ako ti treba ok al vezbaj se
Ionako su prevodi kriminalni sa eng, mogu misliti kad gledamo ove koji nisu na eng koliko tek tu grese

Gledaj bez prevoda vezbaj eng ;)
Ja bez prevoda gledam...i na tv kad gledam ne citam...ne treba mi
Dobro ako ti treba ok al vezbaj se
Ionako su prevodi kriminalni sa eng, mogu misliti kad gledamo ove koji nisu na eng koliko tek tu grese

ja sam lenstina, vise volim da mi bambula prevede, a prevodi dobro. :lol:

- - - - - - - - - -

a za druge jezike, mogu da se slikam, to moram sa prevodom, pa kkao prevedu, preveli su.

umesto u 9 i 20 da stigne voz, stigli smo u pola 11 :neutral:
a ako niste znali vozdovac je centar beograda
pise na netu stanica beograd - centar, ja kontam ona glavna.....neeee, sutne mene voz u piccki materini na prokopu tj vozdovac dragi moji, naso mali da pusti u rad prokop i nazove ga centrom beograda bas kad je metla uzela da sa biciklom putuje....pa se ti metlo jjebi sa bajsom u onoj pripizdini bez trotoara i bez osvetljenja na bajsu
tako da ja sam na periferiji izgleda, a jjebena autokomanda je centar grada, pa da, logika
jos i da nam je porez tako rasporedjen pa cu mozda da vam progledam kroz prste, degenerici

pise na netu stanica beograd - centar, ja kontam ona glavna.....neeee, sutne mene voz u piccki materini na prokopu tj vozdovac dragi moji, naso mali da pusti u rad prokop i nazove ga centrom beograda bas kad je metla uzela da sa biciklom putuje....pa se ti metlo jjebi sa bajsom u onoj pripizdini bez trotoara i bez osvetljenja na bajsu
tako da ja sam na periferiji izgleda, a jjebena autokomanda je centar grada, pa da, logika
jos i da nam je porez tako rasporedjen pa cu mozda da vam progledam kroz prste, degenerici
:mazi:

...ahahahahaaaaa...:rotf:

...pa draga meklice, moraš priznati, kao što si i sama napisala, stanica se zove beograd-centar... što ne mora da znači da je centar beograda kao što si ti zamislila u svojoj glavi...:lol:
...nisi valjda očekivala da će voz stati ispod česme na terazijama...?:lol:
...elem...
...koliko stanica pripada voždovcu toliko pripada i savskom vencu (na kome se nalazi stara ž.s.)
...i mali je sigurno za sve i svašta kriv... ali za prokop nije... stanica je stavljena u funkciju već xx godina... ali si u pravu, nije funkcionalna, tj. lepo povezana sa gradom...

...trebala si samo da vikneš: minonu, upomoć...!:rotf:

Juce sam bila na toj relaciji. :heart:

citam kako ce nbg biti blokiran popodne i razmisljam kako cu da se izvucem kad budem isla kuci

jel ide neko od tvojih na inauguraciju? moja sefica dobila pozivnicu, eno je danima ronca, al ajd majcin sine nemoj da odes. rekla sam joj da mi sve preprica do detalja.
ali pozivnica sa sve njegova ekselencija sa suprugom vas poziva :))))

el mozes ranije da izadjes?

moj veliki sef jos nije stigao u zemlju, zvanicno pocinje krajem sledece nedelje, ali ide nekoliko njih iz firme, moraju po sluzbenoj duznosti.
pitanje je koja zena ce da se pojavi, posto je pre par meseci ksenija unela totalnu konfuziju u celu pricu pricajuci o svom braku sa ekselncijom u sadasnjem vremenu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back