Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Онда смо ми били срећни.

Јесте било напорније, али смо бар били мирни од свезналица.

Da znas :)
Ne kaze se dzabe 100 baba-kilava deca.
Jesmo svi razliciti, ali da mi se napenale i mama i sestra i svekrva i zena koja se jos placa da pomaze,... e tacno bi mi para na usi krenula! A nekima to ne smeta, naprotiv.
Meni nekako najlepse kada si sam pa se snalazis kako znas i umes. I dete se brze osamostali, bude zrelije i manje razmazeno :)

ja rodila dvoje u sedam godina razlike..
za jednog mi rekli da uvodim hranau u petom mesecu...za drugog u drugom...:eek:...pedijatri...
obojicu sam dojila 9 meseci...
ma ko vam ebemater,ja uvela kad sam ja htela...prrrc...

apropo pahuljica...moj stariji se ubijao od Čokolina...:sad2:...a i mi sa njim...jbga,kad volimo...:rida:
a i sestra slala iz Podravke pakovanja od po 5 kg...:rumenka:

joj nemoj mace, pa to je cist uglj hidrat, najobicnije g od hrane...to ti je u ravni sa frejinim pahuljicama :pop:
neka smanji

- - - - - - - - - -

Metlo, ti si stvarno priglupa devojka.

Da imaš mrvu obrazovanja, kao što nemaš, znala bi da svi govore isto. Takvi kao što si ti bi trebalo da budu plaćeni da ćute. Površni, priglupi, agresivni a zapravo po svemu inferiorni.

uzivaj proseratorko, meni zao buduceg debelog deteta koje ces imati, za tebe mi se jjebe
corav kad progleda daleko vidi, al to znas vec, to je popularna izreka kod nas na jugu

Joj, sto se vestacke hrane tice... Ja sam sina dojila samo dva meseca, jer sam zavrsila u bolnici. Jesam se trudila da sacuvam mleko kada izadjem ali se on odvikao i... :(
Jedva sam cekal da predjemo na kasice i kravlje (razblazeno vodom). Kada sam izasla iz bolnice i videla svoje dete onako podbulo od te odvratne dohrane, nije mi bilo dobro.
Sa tri meseca sam mu pravila kasice u blenderu, svaki put uvodila po novu vocku/povrcku i gledala reakcije. Brzo je znao da pojede kasicu od 4-5 plodova u cugu, gde mu je stalo ne znam, ali mi je srce bilo na mestu :)

Joj, sto se vestacke hrane tice... Ja sam sina dojila samo dva meseca, jer sam zavrsila u bolnici. Jesam se trudila da sacuvam mleko kada izadjem ali se on odvikao i... :(
Jedva sam cekal da predjemo na kasice i kravlje (razblazeno vodom). Kada sam izasla iz bolnice i videla svoje dete onako podbulo od te odvratne dohrane, nije mi bilo dobro.
Sa tri meseca sam mu pravila kasice u blenderu, svaki put uvodila po novu vocku/povrcku i gledala reakcije. Brzo je znao da pojede kasicu od 4-5 plodova u cugu, gde mu je stalo ne znam, ali mi je srce bilo na mestu :)

pa normalno, blender je alfa i omega za to, ja velika kobila pa ga non stop koristim a kamo li kad imas bebu
moja keva meni blendovala dok je imala blender, posle pasirala kad ga vise nije imala....a hbg ona glupaca nije imala lepotu i zdravlje da se obrazuje sa instant hranom :lol:
sve u svemu normalna hrana, a ne glupe kutije za corave proseratore

sva deca u mojoj zgradi su zeno kockasta i debela :pop: i kad mame krenu da pricaju o tim kupovnim kasama pahuljama i formulama meni se zeludac okrece, sta je sa mozgovima
ja da vidim svoje dete debelo ja bih sebe obesila o kvaku ritualno, kao nesavesna i neodgovorna majka, jer to je moja krivica, ja radim nesto pogresno, ja sam idiot

pa ja se vise cimam sta ce mi mace jesti no te majke sta ce im dete jesti, pa bre batine...

:rotf:

giphy.gif

alo bleso,čitaj..JEO JE...prošlo vreme...a videćeš ga u ponedeljak kakav je momak postao...:zaljubljena:
i nije ga jeo non stop...ponekad za večeru...jbga,nemaš pojma kako je to lepo i ukusno...:prstic:
najwepšijeeeeeeeeeee....:zskace:

a inače te kašice su jedino dobre ako se ide negde na put..kući kad si sa detetom,najbolje je domaće..plus ponekad čokolino...:rumenka:

vid mene lujke :eek: sama sebe citiram....o budibogsnama...:dash:

- - - - - - - - - -

Meni to ima miris kaoona hrana za ribice.
Pre sam za sutlijas sa rumom i suvim grozdjem:kolac:

ko mom sinu prosso što je hrana za ptičice kad im skuvam...:hahaha:
jbga,neko voli neko ne voli...:cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back