- Poruka
- 122.168
dancic 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Metlo, ti si stvarno priglupa devojka.
Da imaš mrvu obrazovanja, kao što nemaš, znala bi da svi govore isto. Takvi kao što si ti bi trebalo da budu plaćeni da ćute. Površni, priglupi, agresivni a zapravo po svemu inferiorni.
genetika sinak, kod nas u familiji nema debelih al svi smo karakterne svinjemetlo kolko km dnevno opeglaš kad si takva čka a ždereš ko lav

e ljubomorna sam ti na lokacijuSmestili smo konje,smestili sebe,sad vecera pa krevet![]()

pa stacu, bolje da zna kakva je, ljudi su shupci pa onda nece nista da ti kazu
- - - - - - - - - -
sem toga, metla mi moze valjati, mozda se nekad ogrebem za snoshkicu!![]()

)))))))
)))))a jest vrlo solidna cicasem toga, metla mi moze valjati, mozda se nekad ogrebem za snoshkicu!![]()

cave jel ti bješe se hraniš biljkama i te fore?
pa da al sta to vredi kad pijem
moze ako me posle vodis u djakuzia ja baš teo da te pitam jel oćeš da vežbamo matiš
- - - - - - - - - -
koji carevi 
matori cedi voce hidriraj se
bez vode nema zivota i minerala i vitamina
kad bi sad seo na bays do ade ispustio bi dusu
yos da preplivam s kraja na kraj pa tacno iskocile bi mi vene na glavu necu vise se igram...

Ja sam kreten!pakujem se za more i spakujem i slaninu
Mislim voce i povrce za one koji leze,a slanina za one koji hebu!
Zovem drugaricu da joj kazem svoju bruku,ona kaze ja pakujem sta imam.upravo sam ugurala dve glavice luka
Mozda u cg toga nema.....

Nego sta! Ne mogu da docekam da voz krene da pocnem da vadim klopuparadajz si turista...sta te briga
neka baba je seckala u busu salamu i zdrala meni to cool
to to, i ja sam jutros slaninice i kozijeg sira, majstor ne moze da radi na prazan stomak!![]()

u dobra stara vremena kad si mogo uneti svasta u avion