Sta trenutno radis 7

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oni nisu normalni :eek:

Evo kaze mi komsinica,njenoj rodjaki prelom kuka,super sraslo,rekao lekar ne sme da se oslanja na bolesnu nogu

Drugo opet moram da ih ostavim,idem sa mladjim i zmuom u cg i ostajemo do septembra.tj ja i dete,muz se vraca
Moram da ga sklonim od drustva
Pazite svoju decu,meni je na ocima,drustvo mi je njegovo na ocima i oni opet rade sranja.kao kobac sam,zovu me svi mama kvocka i svejedno nista ne vidim
Necu pisati o tome samo vam kazem,ne cetvoro ociju,vec sto ociju ukljucite.
I kopajte.bez pardona kopajte im po fejsu,telefonu,stvarima .spijunirajte,raspitujte se...
Ebes poverenje,odlican uspeh,milo dete...nicemu ne verujte

Evo kaze mi komsinica,njenoj rodjaki prelom kuka,super sraslo,rekao lekar ne sme da se oslanja na bolesnu nogu

Drugo opet moram da ih ostavim,idem sa mladjim i zmuom u cg i ostajemo do septembra.tj ja i dete,muz se vraca
Pazite svoju decu,meni je na ocima,drustvo mi je njegovo na ocima i oni opet rade sranja.kao kobac sam,zovu me svi mama kvocka i svejedno nista ne vidim
I kopajte.bez pardona kopajte im po fejsu,telefonu,stvarima .spijunirajte,raspitujte se...
E jbg Smoki, CG bas i nije sredina gde ce mu okruzenje biti uzor, naprotiv, ne zameri ali mislim da ga dovodis mecki na rupu sto bi se reklo. Ne moras ni da kazes sve, ko zna da cita izmedju redova jasno mu je, zato mislim da se moze desiti da ovde imas jos zesci problem. Nadam se i zelim da ne budem u pravu, ali, neka ti/vam je bogupomoc [emoji173]

Možeš ti da budeš kao Mata Hari ali će on svejedno uvaliti nekoj ovoga ljeta .
Ih šta se sve do septembra može uraditi !

pa kad ce smoki da rade sr.anja ako ne sad. meni se licno toliko smucilo i toliko mi je otuzno kad ekipa 40+ podivlja vec posle duvke il 2,5 promila, a divljaju oni koji su propustili divljanje u pubertetu, da sam dala svetlo das radi ko sta voli. sve u svemu cini mi se da je najmanje lose resenje.

Ma, i ja se slažem sa vilom, al ne znam, možda je problem ozbiljniji. Možda mu je našla kiko kokaina u rancu, zzam se, al ne mora žena d apriča šta se dešava..

Pre 10 dna je moj rekao da ide sam kod drugara u drugi grad, sam putovao, ostao koliko je rekao, mogao je i duže što se mene tiče. ... više zazirem što sa 15 ne pravi gluposti... jer, ko zna onda šta me čeka i lakše je korigovati dok je mlađe..to od 13-18 godine je veliki rapon u razvoju mlade ličnosti.

Nikako se deci ne proverava nista.
Niti brani.Tek tada ce raditi zabranjeno jer je zabranjeno izazov.
Uvek samo razgovor,objasnjavanja - tada je sve u redu.
Kad se namerno trazi lose drustvo iz inata matorcima nadje se bilo gde.
.............

Pokusavam da disem na plus beskonacno.

Poslednja izmena:
Ma otkud da se brani, taman posla, treba ih podrzati da se ubijaju od akohola, droge, sexsa dok ne zavrse na odvikavanju..taman ce do tad da odrastu i da znaju da to njije dobro za njih :poludeo:
Naravno da sa decom treba razgovarati i naravno da ih treba pustiti da se polako osamostaljuju, ali u danasnje vreme kad je 80% toga nenormalno i po zivot opasno treba ih mnogo vise pratiti i kontrolisati, pa i zabraniti ako je potrebno cak i extremno sprecavati neke stvari dok je vreme, posle je za sve na zalost kasno, sem za cupanje kose sa glave i preispitivanje sebe, gde sam i kad zakazao/la kao roditelj :ok:

ja ne mogu da vam opisem koliko su ovi ljudi iz stana pored srecni sto ja ne zivim ovde
dal ste vi nekad videli da se stan renovira 2 mesca, i to prvo nedelju dana burgijanje probijanje glave...onda pauza mesec dana, onda opet burgijanje
nit manjeg stana nit duzeg renoviranja...jednosobno govvno
pa sta vise ima da burgija aj mi kazite, razbio je plocu koja je delila stan na dva nivoa, razbio je sve pregradne zidove.....pa koj ****** krasni vise oni buse aman zamana :besna: zivot se nema od 8 do 4
ja da zivim ovde majku bih im milu hebala....burgijali bi mami svojoj
ovako ko gost cutim i nervni slom dozivljavam :besna:

Ja lezim na plazi i suncam se. Caooo ljudi

ajde mars
prekrsta ruke.gif

Za kaznu, Troja da pojede 2 tanjiwa vruće, ljute, riblje čorbe...

Niša ja, znojim se u naletima, opratju posle xtremitete, uši, ostale delove tela, kao i kosu .. tju doperem..pranje kose je kod nas žena uvek bio praznik, ne znam što..kao perem kosu....ajde? PEREM KOSU.. fenomentalno ybte, neverovatan događaj koji će spasiti čofečanstvo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back