- Poruka
- 29.459
a nije dovoljno iz kontrol panela uinstal opcija?
nije..ostaju kljucevi, ostanu nekada folderi, sa nekim ostacima, u program files.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nije dovoljno iz kontrol panela uinstal opcija?
vratih se da dodamobrisi sve od tog prethodnog lr, pregledaj foldere da nesto nije zaostalo, pa brisi rucno, a najbolje bi bilo da koristis neki program za brisanje.
e da ga jjebem
a da castim ja teb jednim big mekom a da mi ti to sredis a![]()
kljuceve cisti i cc cleaner i nijedan od ta dva nikada mi nije obrisao nesto sto ne treba i ubio ceo win![]()
ne bih ja nista oko tudjeg kompa dirala.
otisla def![]()
A kako ces se ti onda vratiti.meni nije problem bilo sta da vozim,al mi auto sluzi za nastupe.ja ne pevam,ja nastupam! Sa sve tapsanjem,pucketanjem prstima,zabacivanjem kose,dodje mi povremeno i da masem publici
Sletecu jednom u jendek
Sedim u Zemunu i čekam da se otvore radnje.![]()
Gde je Kvinsi da mi kaže da će sve proći
Mada, ako se dobro sećam, može i ZD)))
Imam neku svadbu 17. i lepo mi uleti neki put 16. ali mi put pomere za nekoliko dana zbog loseg vremena i sada moram na svadbu![]()
Gde je Kvinsi da mi kaže da će sve proći
Mada, ako se dobro sećam, može i ZD)))
...sad me zanima sta kupujes![]()
Imam neku svadbu 17. i lepo mi uleti neki put 16. ali mi put pomere za nekoliko dana zbog loseg vremena i sada moram na svadbu![]()
Proći će, naravno da će proći. Meni sada izgleda kao da se to dešavalo nekom drugom, a onda sam mislila da ću izludeti. Sava nije noć prespavao valjda dok nije krenuo u školu.Više puta sam poželela da ga bacim sa terase.
Ne znam kada prođoše godine, ali za tren, od beba, ja dobih dva čoveka. Danas nas stariji sačekao, pa vodio na ručak u restoran njegove firme. Svoj čovek.
Muž kupovao garderobu. Ide na proslavu 35 godina mature.
Јао, људи, ја сам тек сада сконтала да је и мени ове године 30 година од матуре![]()
ja ne znam ni koje sam godine maturirala,kod nas se niko ne okuplja,a ne znam ni koliko bi mi sad bilo,ako sam 65. godiste![]()