Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kljuceve cisti i cc cleaner i nijedan od ta dva nikada mi nije obrisao nesto sto ne treba i ubio ceo win :zkez:

meni je cc cleaner na starom kompu jjebo majku da sam se od njega oporavljala danima
ne bih ga ubacila ovde u ovaj radni komp pa sile nema :pop:

- - - - - - - - - -

ne bih ja nista oko tudjeg kompa dirala. :zcepanje:

otisla def:lol:

kukavico mogla si omrsiti brke :lol:

Gde je Kvinsi da mi kaže da će sve proći :sad2:
Mada, ako se dobro sećam, može i ZD :))))

Proći će, naravno da će proći. Meni sada izgleda kao da se to dešavalo nekom drugom, a onda sam mislila da ću izludeti. Sava nije noć prespavao valjda dok nije krenuo u školu. :sad2: Više puta sam poželela da ga bacim sa terase. :malav: Ne znam kada prođoše godine, ali za tren, od beba, ja dobih dva čoveka. Danas nas stariji sačekao, pa vodio na ručak u restoran njegove firme. Svoj čovek. :heart:

...sad me zanima sta kupujes :)

Muž kupovao garderobu. Ide na proslavu 35 godina mature.

Imam neku svadbu 17. i lepo mi uleti neki put 16. ali mi put pomere za nekoliko dana zbog loseg vremena i sada moram na svadbu :lol:

a ipak ides :lol:
ubaci pozitivne misli, recimo kako ces zdrati pecenja, pa torte, oh te tooorteeee, vise komada, ommmm
sanjar.gif

Proći će, naravno da će proći. Meni sada izgleda kao da se to dešavalo nekom drugom, a onda sam mislila da ću izludeti. Sava nije noć prespavao valjda dok nije krenuo u školu. :sad2: Više puta sam poželela da ga bacim sa terase. :malav: Ne znam kada prođoše godine, ali za tren, od beba, ja dobih dva čoveka. Danas nas stariji sačekao, pa vodio na ručak u restoran njegove firme. Svoj čovek. :heart:

Muž kupovao garderobu. Ide na proslavu 35 godina mature.

pitaj ga jel on to maturirao sa 5 godina?:malav:

ja ne znam ni koje sam godine maturirala,kod nas se niko ne okuplja,a ne znam ni koliko bi mi sad bilo,ako sam 65. godiste:lol:

Ја сам ишла само на 10 година, и рекла сам и себи и њима, сад и никад више.

Удавише ме са причама о туршији и бебама.

И нисам више ни ишла.

Него, само напомињем да је 30 година прошло :mrgreen:

А ти драга рачунај, ако је мени 30 а '68. сам годиште, теби је тлидесеттли :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back