...uzivancija na terasi [emoji4]
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izdajice.. priklonila si se fruktozi.. i izdala zle secere.. sad necije napolitanke placu..
Pogledajte prilog 445085
...uzivancija na terasi [emoji4]
ne brini nista imam keks domacicu u steku
- - - - - - - - - -
ako vala
a ja odoh na turu brzog hoda jer tek sad moze da se dise
a i tek sam sad svarila onaj rucak![]()
Legla decu...
sta ti to znaci legla decu?
- - - - - - - - - -
cudan je izraz.
- - - - - - - - - -
a sto s etice teme..pre nedelju dana je pocela da me pichi ona povreda glave butne kosti i danas je samo nesto igralo, igralo, igralo i prestala![]()
To je drevni knjizevni fitnes forumaski jezik..
mi tarzan ti ljudmila toljaga bum pećina.
..to je mozda zbog ove nagle promene vremena, tako mene pa prodje....
...a legla decu joj znaci da je stavila decu da spavaju i da su zaspali...![]()
oces reci da posle toga sledi nesto za nestalu temu recka
- - - - - - - - - -
ne znam...pocelo pre endelju dana, bas me nerviralo i samo odjednom danas mi u tom delu igralo i evo sad prestalo. oce ceo zivot da me tako zahebava...srecom pa nije cesto. mozda sam vratila butnu kost u leziste...desava se da mi ispadne. moram da treniram.
cudan je izraz...nisam nikada cula da neko tako kaze.
Sta jesti?
Imam domacu prsutu preslanu i malo hleba od juce ali nemam sira da napravim sendvic u tosteru i to bi bilo za jedan, samo prsuta i kecap?
Ili da jedem cips?
Jedem palacinke sa dzemom od sipka vec 4-5u i dumam sta vecerati?
Moj muž je smislio da mu u petak uveče odvezem auto na Kvantaš, i ja sada smišljam kako da to izbegnem. Mrzim da vozim noću, naročito taj auto koji bi trebalo da odvezem.![]()
A kako ces se ti onda vratiti.meni nije problem bilo sta da vozim,al mi auto sluzi za nastupe.ja ne pevam,ja nastupam! Sa sve tapsanjem,pucketanjem prstima,zabacivanjem kose,dodje mi povremeno i da masem publici
Sletecu jednom u jendek
ako ti je za utehu, ja instalirala moj lr da bih u njemu uradila one kolaze...i prc, nije prihvatio sifru.![]()
...pola te sad nisam razumela al nema veze.....samo se ti ne nerviraj brze ce to onda ici, ja bar tako kad se iznarviram sve po 3x moram da radim, a kad se smirim
ide sz prve...
pa nije mi za utehu jer meni to zaradjuje pare, nije mi za hobimoram da resim taj problem sto pre, ovo me usporava i nervira
prosto kad naviknes na nesto i onda bum aj sad juri to u ps, a da se razumemo nije za dzaba izmisljen lr, jednostavno te neke cake bolje i brze radi od ps
- - - - - - - - - -
ps skracenica za fotosop
lr za lajtrum
programi u kojima obradjujem fotke
pa nije mi za utehu jer meni to zaradjuje pare, nije mi za hobimoram da resim taj problem sto pre, ovo me usporava i nervira
prosto kad naviknes na nesto i onda bum aj sad juri to u ps, a da se razumemo nije za dzaba izmisljen lr, jednostavno te neke cake bolje i brze radi od ps
- - - - - - - - - -
ps skracenica za fotosop
lr za lajtrum
programi u kojima obradjujem fotke
- - - - - - - - - -
imala sam lr 6 i posvadja se sa winom kad se win apdejtovao zimus, nece da radi veli, ok deinstaliraj
instaliram 5, radilo sve do skoro kad je poceo da zajebava da ga kupim, veli ne dam ti vise, ja nekako to zaobilazila, uspevala da ga pokrenem, al mucak, posle se zainatio i ne da se kurrva dok ne platim sifru da mu ukucam
deistaliram
skinem 5, skinem 6, skinem cc, skinem cc portabl, ma ni jedan nece se instalira, na pola prekine kaze mucak ces da dobijes idi kupi![]()