Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
1497467275168.jpg

...uzivancija na terasi [emoji4]

To je drevni knjizevni fitnes forumaski jezik..

mi tarzan ti ljudmila toljaga bum pećina.

oces reci da posle toga sledi nesto za nestalu temu recka :mrgreen:

- - - - - - - - - -

..to je mozda zbog ove nagle promene vremena, tako mene pa prodje....

...a legla decu joj znaci da je stavila decu da spavaju i da su zaspali...:lol:

ne znam...pocelo pre endelju dana, bas me nerviralo i samo odjednom danas mi u tom delu igralo i evo sad prestalo. oce ceo zivot da me tako zahebava...srecom pa nije cesto. mozda sam vratila butnu kost u leziste...desava se da mi ispadne. moram da treniram.

cudan je izraz...nisam nikada cula da neko tako kaze.

oces reci da posle toga sledi nesto za nestalu temu recka :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ne znam...pocelo pre endelju dana, bas me nerviralo i samo odjednom danas mi u tom delu igralo i evo sad prestalo. oce ceo zivot da me tako zahebava...srecom pa nije cesto. mozda sam vratila butnu kost u leziste...desava se da mi ispadne. moram da treniram.

cudan je izraz...nisam nikada cula da neko tako kaze.

..verovatno hoce, kao i sto ce mene i svakog operisanog da boli to mesto i da reaguje na svaku promenu vremena...to je mozda kod tebe ostecen neki nerv tu pa zato
igra..pa kad malo pomeris nogu drugacije verovatno ga malo opustis pa prestane....ja imam povredu povrsinskog nerva na levoj strani u visini kuka..znaci smraci mi se
povremeno od bola koji traje mozda pola sekunde, ali je tako jak da mi se povraca i vrti u glavi...bila kod lekara kaze pazite da ga ne povredite..kako da pazim..gluplji
savet nisam cula..
..ako ti pomaze trening, treniraj...
..ja treba da hodam sto duze mogu, ali ako jednog dana hodam kako mi je receno drugog ne mogu da stanem na nogu do podne bez bola..:(

- - - - - - - - - -

..pa to tako verovatno tamo govore lokalizam neki, ali to znaci sigurno...a i nju kao mrzi da pise stavila sam decu da spavaju, ovo je krace...

obesen.gif

uf sto je lepo nocu ici na hodanje, milina vazduh, pirka vetric, nema guzve, od sad cu stalno nocu dok je leto, zivelo leto :srecna:

a sad da umlatim lubenicu i kajsije i tresnje a i ananas sa jogurtom mi nece promaci :lol:

- - - - - - - - - -

Sta jesti?
Imam domacu prsutu preslanu i malo hleba od juce ali nemam sira da napravim sendvic u tosteru i to bi bilo za jedan, samo prsuta i kecap :( ?
Ili da jedem cips?

Jedem palacinke sa dzemom od sipka vec 4-5u i dumam sta vecerati?

bog te jjebo samo to jedes :pljus:
kako kakis majke ti, jel ti ispadnu okice :eek:

:lol:

Moj muž je smislio da mu u petak uveče odvezem auto na Kvantaš, i ja sada smišljam kako da to izbegnem. Mrzim da vozim noću, naročito taj auto koji bi trebalo da odvezem. :(

A kako ces se ti onda vratiti.meni nije problem bilo sta da vozim,al mi auto sluzi za nastupe.ja ne pevam,ja nastupam! Sa sve tapsanjem,pucketanjem prstima,zabacivanjem kose,dodje mi povremeno i da masem publici
Sletecu jednom u jendek

ako ti je za utehu, ja instalirala moj lr da bih u njemu uradila one kolaze...i prc, nije prihvatio sifru. :eek:

pa nije mi za utehu jer meni to zaradjuje pare, nije mi za hobi :lol: moram da resim taj problem sto pre, ovo me usporava i nervira
prosto kad naviknes na nesto i onda bum aj sad juri to u ps, a da se razumemo nije za dzaba izmisljen lr, jednostavno te neke cake bolje i brze radi od ps

- - - - - - - - - -

...pola te sad nisam razumela al nema veze.....samo se ti ne nerviraj brze ce to onda ici, ja bar tako kad se iznarviram sve po 3x moram da radim, a kad se smirim
ide sz prve...

ps skracenica za fotosop
lr za lajtrum
programi u kojima obradjujem fotke

- - - - - - - - - -

imala sam lr 6 i posvadja se sa winom kad se win apdejtovao zimus, nece da radi veli, ok deinstaliraj
instaliram 5, radilo sve do skoro kad je poceo da zajebava da ga kupim, veli ne dam ti vise, ja nekako to zaobilazila, uspevala da ga pokrenem, al mucak, posle se zainatio i ne da se kurrva dok ne platim sifru da mu ukucam
deistaliram
skinem 5, skinem 6, skinem cc, skinem cc portabl, ma ni jedan nece se instalira, na pola prekine kaze mucak ces da dobijes idi kupi :lol:

pa nije mi za utehu jer meni to zaradjuje pare, nije mi za hobi :lol: moram da resim taj problem sto pre, ovo me usporava i nervira
prosto kad naviknes na nesto i onda bum aj sad juri to u ps, a da se razumemo nije za dzaba izmisljen lr, jednostavno te neke cake bolje i brze radi od ps

- - - - - - - - - -

ps skracenica za fotosop
lr za lajtrum

znam da ti nije z autehu. a bas si pisala i ja ti rekla da kod mene radio normalno. al ja sma ga deinstalirala, jer mi nije trebao i reko aj da ga instaliram, lakse mi je da radim u lr, i nista...odhebe sifru. na kraju radila automatske u picasi, koja vise i nema apdejtove :roll:

nemoj da skidas sa sifrom, nego da zamenis onaj dll u folderima, tad ce da radi bez problema

- - - - - - - - - -

ja kapiram da je tu problem, skines neki za koji daju sifru, umesto da je vec sve gotovo i samo zamenis u program files.

- - - - - - - - - -

ps skracenica za fotosop
lr za lajtrum

- - - - - - - - - -

imala sam lr 6 i posvadja se sa winom kad se win apdejtovao zimus, nece da radi veli, ok deinstaliraj
instaliram 5, radilo sve do skoro kad je poceo da zajebava da ga kupim, veli ne dam ti vise, ja nekako to zaobilazila, uspevala da ga pokrenem, al mucak, posle se zainatio i ne da se kurrva dok ne platim sifru da mu ukucam
deistaliram
skinem 5, skinem 6, skinem cc, skinem cc portabl, ma ni jedan nece se instalira, na pola prekine kaze mucak ces da dobijes idi kupi :lol:

....stipse jedne sto ti ne daju ...

...predpostavila sam da je nesto bas bitno cim toliko puta pokusavas....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back