Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa smejem se bre sama sebi, analiziram samu sebe, vecina bi pre izabrala ono prvo, ja i kad mogu to necu
ja isla sa puno para isla sa malo para i svaki put isto isla iste tipove smestaja birala i sl...
mogla ne mogla ja da idem u fensi hotel necu, ja da leskarim deset dana necu....kontas ti koji je to blesav mozak :lol:
a ovaj fala bogu isti ko ja, pa de cu ja budala naci normalnog, taj bi da kampujemo u satorima, radio to vec voli to, e tu povlacim crtu jer ocu tus, to je jedini luksuz koji moram da imam - topao tus :lol:

Pffff, ti si kao moj žmu, ni on neće u šator, deda jedan.
Sad ga obrađujem da treba dete da vodimo, tamo negde za 6-7 godina upravo na odmore u šatorima, da ga povežemo sa prirodom, jer sve ostalo je bzvz..
Topao tuš je precenjen, voda iz flaša i balona sa sunca rulz!

Pa što ne kažeš, daj broj, časom te ja zovnem u nekoj od naših noćnih tura :lol:.
Čoveče, već sa mesec i po je počeo da spava celu noć a zadnjih par nedelja kako su počeli zubi da ga muče se budi kao novorođenče :sad2:

..:lol: e da ste mi blize pa da se malo gnjavimo moze i nocOm..

...e hoce to pa prodje za kratko vreme, i nasa se Coka jedno vreme budila ali je bila veca..probudi se i igra se pa kad joj dosadi nesto prica, sve u nameri da probudi
roditelje, ako se ne pomeraju i prave da su pali u nesvest, ona posle nekog vremena zaspi....sad kako je porasla ima nove fore ali ujutro...malo se igra malo ih doziva,
a ako ni na to ne reaguju onda ih gadja cime god stigne..tako da oboje imaju po modricu od flasie ili one igracke sto svira da bi je uspavala :lol: opasna je mala...samo
cekam kad ce jedno jutro da mi jave da je iskocila iz krevetca direkt nekom na glavu od njih dvoje...:lol: cerka kaze necu vise da spavam pored krevetca, gurnula sam
joj oca "pod ruku" svu mi kosu pocupa :rotf:

..decaci su sigurno nezniji kad su bebe, tako da sumnjam da ces ti sve to prezivljavati na tako grub nacin :heart:

pa da al da si otrovala decu tim kolacima sta bi bilo....skontaj i njih....imaju preveliku odgovornost
ne bih to radila sile nema, hbt koja je to odgovornost od posla, a koje guske u sustini to rade....

kontam ja tebe al kontam i njih
a ti pravi vikendom decija okupljanja pa trpaj deci voce tako

Razumem ja njih... Ja sam njima i poslala kolac sa visnjama... One znaju sta deca smeju a sta ne...
A voce sam nosila kad su presli u vece grupe bas deci...

Moja deca jedu voce svaki dan, u velikim kolicinama. Samo ih vidis vracaju se iz vocnjaka crveni i narandzasti... :lol:
Nego je meni glup zakon jer sta znaci deklaracija ako je to nesto puno hemije? Ako je prskano itd...
Tortu Za rodjus mozes doneti ali samo sa deklaracijom... Zamisli to? Pa ja kupovnu tortu mom psu ne bi dala, ma ni nekoj ulicnoj dzukeli a ne deci... Glupost...
Srecom ima i normalnih pa kazu donesite domace

Tako su moj brat i snaja obilazili Grcku kolima...
Ali posle dodje i dete i jbg

pa to je normalno, istutnjas prvo, pa posle deca kad si miran :lol:
ne valja obrnuto

- - - - - - - - - -

Razumem ja njih... Ja sam njima i poslala kolac sa visnjama... One znaju sta deca smeju a sta ne...
A voce sam nosila kad su presli u vece grupe bas deci...

Moja deca jedu voce svaki dan, u velikim kolicinama. Samo ih vidis vracaju se iz vocnjaka crveni i narandzasti... :lol:
Nego je meni glup zakon jer sta znaci deklaracija ako je to nesto puno hemije? Ako je prskano itd...
Tortu Za rodjus mozes doneti ali samo sa deklaracijom... Zamisli to? Pa ja kupovnu tortu mom psu ne bi dala, ma ni nekoj ulicnoj dzukeli a ne deci... Glupost...
Srecom ima i normalnih pa kazu donesite domace

da znam, pa ono sa deklaracijom puno otrova hbt
al hbg
zato ti kazem ti organizuj kuci tu ti niko nista ne moze, pa podeli voce deci

e moja ti aj se lazemo, da si htela nije da nisi mogla do sad se uvaliti nekom takvom ;)
svako bira ono sto zeli u zivotu, ocigledno to ne zelis, da zelis ne bi se opirala mojim grofima koji pate za tobom :lol:

...jaaao duso moja da sam mogla sad bi ti meni dosla na neko letovanjce pa uzivala i kampovala pored nekog mog bazena, al bre ne ide to tako...mene niko nece to sam
ti odavno rekla...pa jesi ti luda nemoj sad da me teras da pisem ovde moju bruku kad mi se poslednji put neko udvarao...pssstttt :lol:

..a grofove da mi pozdravis imam u planu da ih isprepadam tamo negde u septembru ako bude srece, zdravlja i para :heart:

Sad ga obrađujem da treba dete da vodimo, tamo negde za 6-7 godina upravo na odmore u šatorima, da ga povežemo sa prirodom, jer sve ostalo je bzvz..

Jes ono... Kad je u Bd pre 10ak godina bila mestasica vode pa smo sipali u balone bas bilo zanimljivo... :lol:
Tek s decom bi to bio provod...

Deset dana godisnje u prirodi nije nista, nema tu povezivanja... Idite na selo da zivite ako zelite da se povezete sa prirodom... ;)

radila metla i ta polivanja, sve je metla to prosla, i necu stvarno necu, sve moze ali tus moram da imam....kad se vratim uvece iz avanture strokava da se okupam ko covek, to je sve sto trazim gospodaru :lol:

..jes to su sad neke nove fore, pre se to sve moglo nositi od kuce pa deca bar za rodjendane jedu domace slatkise i svasta nesto...bar dok su moje bile male
tako je bilo...sad i u CG ista prica, moze keks, a ne moze domaci kolac koji je mama pekla i svez odnela....stvarno glupost totalna....

...jaaao duso moja da sam mogla sad bi ti meni dosla na neko letovanjce pa uzivala i kampovala pored nekog mog bazena, al bre ne ide to tako...mene niko nece to sam
ti odavno rekla...pa jesi ti luda nemoj sad da me teras da pisem ovde moju bruku kad mi se poslednji put neko udvarao...pssstttt :lol:

..a grofove da mi pozdravis imam u planu da ih isprepadam tamo negde u septembru ako bude srece, zdravlja i para :heart:

nista ti ne verujem :lol:

onda bi ti onaj bivsi bio sponzor, pa bi sa njim ladila dupe, ne bi prosla to sto si prosla, kuzis....

- - - - - - - - - -

Pa isteraj je napolje... O Boze... Cu macka

izbacim ti ja decu malo a :evil:

Jes ono... Kad je u Bd pre 10ak godina bila mestasica vode pa smo sipali u balone bas bilo zanimljivo... :lol:
Tek s decom bi to bio provod...

Deset dana godisnje u prirodi nije nista, nema tu povezivanja... Idite na selo da zivite ako zelite da se povezete sa prirodom... ;)

Čile, ja i živela na selu i kampovala u divljini, mani mene tih priča.
Znam vrlo dobro o čemu pričam.
Ok, sa detetom ne bih išla po nekim vukojebinama, to nek ide sam kad odraste, ali kampovanje u prirodi, kilometrima od prvog naselja je neponovljiv doživljaj i svako dete treba da ga proživi i doživi.
Budvu već i ne mora.

radila metla i ta polivanja, sve je metla to prosla, i necu stvarno necu, sve moze ali tus moram da imam....kad se vratim uvece iz avanture strokava da se okupam ko covek, to je sve sto trazim gospodaru :lol:

Žmu bi i preživeo što nema tuš ali bez kreveta ne pristaje :))))

A sećam se jednom je kuma išla sa mojim društvom, ona je dolazila samo na jedan dan tj. noć, i možda će ostati više ako joj se svidi.
Znači, bila je zgrožena klonjom u rupi i sranjem preko grane, verujem da na tuš nije ni stigla da pomisli :lol:.
Ona je kao ona tvoja sa početka priče, samo nema sponzora, jbga :)))

..ma bivseg bre..

..ona to namerno da te nervira :rotf:

a to, to ok...

ma ne nervira me, vis da se smejem....al ce da leti a ja cu da se smejem :lol:

- - - - - - - - - -

Žmu bi i preživeo što nema tuš ali bez kreveta ne pristaje :))))

A sećam se jednom je kuma išla sa mojim društvom, ona je dolazila samo na jedan dan tj. noć, i možda će ostati više ako joj se svidi.
Znači, bila je zgrožena klonjom u rupi i sranjem preko grane, verujem da na tuš nije ni stigla da pomisli :lol:.
Ona je kao ona tvoja sa početka priče, samo nema sponzora, jbga :)))

sve sam ja to prosla i to ne samo kao izlete no i kao nacin zivota...
zato sad sve moze al kupatilo moram imati, dosta se metla polivala iz raznih raloga sto avanturistickih sto zivotnih...

..ne bi ja spavala u satoru nema sile, da mi kojekakve bude udju ili ne daj boze guster, mis i sta ti znam sta sve gmize i nocu i danju...hvala lepo..ne volim ja to
nikako...a rasla sam na selu, i ne plasim se paukova i kojecega al ne volim pa to ti je...lakse bi bez tusa i iz flase prala kosu i kupala se nego sto bi prespavala
jednu noc u satoru u nekoj divljini...

- - - - - - - - - -

....e sad sam stvarno otisla...

..ne bi ja spavala u satoru nema sile, da mi kojekakve bude udju ili ne daj boze guster, mis i sta ti znam sta sve gmize i nocu i danju...hvala lepo..ne volim ja to
nikako...a rasla sam na selu, i ne plasim se paukova i kojecega al ne volim pa to ti je...lakse bi bez tusa i iz flase prala kosu i kupala se nego sto bi prespavala
jednu noc u satoru u nekoj divljini...

- - - - - - - - - -

....e sad sam stvarno otisla...

nisam ni ja ljubilj satora jer se plasim bubetina kojekakvih nocnih zglavkara...ali jeste avantura i nemam nista protiv da se i to proba ko zeli...
meni se vise svidja ideja spavanje u kolima od satora
al ostaje problem kupatila i tu ne popustam :lol: mogla bih jednu noc tako, al 10 dana ni u ludilu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back