Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dojim se vocnim jogurtom, domaca radinost
smiles-pyushie-229.gif

mi smo ovde poljubili sva vrata svih pijaca i marketa u okolini, posteno su nas zajebali :fdlan:
sutra je taj neki verski praznik pa ne radi nista po katolickim zemljama, i kao aj danas cemo kupiti za danas i sutra, oces mucak oni i danas spojili da se ne radi :roll:

mi smo ovde poljubili sva vrata svih pijaca i marketa u okolini, posteno su nas zajebali :fdlan:
sutra je taj neki verski praznik pa ne radi nista po katolickim zemljama, i kao aj danas cemo kupiti za danas i sutra, oces mucak oni i danas spojili da se ne radi :roll:

Rece mi sestra da ne radi sutra zbog praznika.
U sredu ima intervju u ambasadi, ako prodje da ti dam kontakt od ucitelja?

- - - - - - - - - -

Kako si Afro?

Cekamo da stigne rucak. Posle mozda ugrabim da izadjem sa Cupavicom napolje. Ona je oduvek moj lek za sve muke i tuge[emoji813]ono malo mace je divno,,ali me umori jako.
Jos par dana pa se vracam, treba obaviti kontrole. Ako sve bude ok, a nadam se da hoce, opet nazad da docekamo nasu trecu lepoticu :)

Rece mi sestra da ne radi sutra zbog praznika.
U sredu ima intervju u ambasadi, ako prodje da ti dam kontakt od ucitelja?

- - - - - - - - - -

Kako si Afro?

javicu ti ja kad mi bude on trebao, ako mi bude trebao....
ne znam jos oko toga sta kako gde....
a zesce je skup da uzimam ako mi ne treba....
videcemo...

- - - - - - - - - -

al ovi idioti spojili sa danasnjim danom, mi nismo znali, pa danas mrtvo nista ne radi, osim onih malih marketa i restorana...

Jos malo idu da se dogovaraju za epidural, a meni se od njega kosa na glavi dize. Koji djavo mi je trebao da citam svakakve gluposti o njemu.
Valjda znaju sta rade :aha:

ma daj ne boj se, to je svakodnevno na zapadu, nego kod nas se jos tripuju ljudi jer mi malko kasnimo za svetom, jedno 50god :lol:
i ja bih na epidural, sto da se muci ako ne mora
nemoj citati po netu svasta...

ma daj ne boj se, to je svakodnevno na zapadu, nego kod nas se jos tripuju ljudi jer mi malko kasnimo za svetom, jedno 50god[emoji38]i ja bih na epidural, sto da se muci ako ne mora
nemoj citati po netu svasta...
Sve znam, al luda majka je luda i tu spasa nema...da se porodi pa da odahnem..previse stresa je za nju i ovako..nadam se da dogura do kraja meseca pa posle neka se poradja...u deveti je usla neki dan..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back