- Poruka
- 50.341
lignju sampinjona..
E bas to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lignju sampinjona..

mi smo ovde poljubili sva vrata svih pijaca i marketa u okolini, posteno su nas zajebali
sutra je taj neki verski praznik pa ne radi nista po katolickim zemljama, i kao aj danas cemo kupiti za danas i sutra, oces mucak oni i danas spojili da se ne radi![]()
[emoji173]

Rece mi sestra da ne radi sutra zbog praznika.
U sredu ima intervju u ambasadi, ako prodje da ti dam kontakt od ucitelja?
- - - - - - - - - -
Kako si Afro?

Kako su drugi,,aj bih mogla reci sa sam dobro. Jaki mi je tesko da ih gledam ovakve, a ne mogu ih utesiti nikako.Rece mi sestra da ne radi sutra zbog praznika.
U sredu ima intervju u ambasadi, ako prodje da ti dam kontakt od ucitelja?
- - - - - - - - - -
Kako si Afro?

Jos malo idu da se dogovaraju za epidural, a meni se od njega kosa na glavi dize. Koji djavo mi je trebao da citam svakakve gluposti o njemu.
Valjda znaju sta rade![]()

Sve znam, al luda majka je luda i tu spasa nema...da se porodi pa da odahnem..previse stresa je za nju i ovako..nadam se da dogura do kraja meseca pa posle neka se poradja...u deveti je usla neki dan..ma daj ne boj se, to je svakodnevno na zapadu, nego kod nas se jos tripuju ljudi jer mi malko kasnimo za svetom, jedno 50god[emoji38]i ja bih na epidural, sto da se muci ako ne mora
nemoj citati po netu svasta...

Trebala si da nabaviš PVO sisteme u Rusiji, kao Vučić.jel ima onog aparata sa tabletama, protiv kmaraca, kod kineza? meni juce tri usla u sobu i kidisala.![]()
jel ima onog aparata sa tabletama, protiv kmaraca, kod kineza? meni juce tri usla u sobu i kidisala.![]()