Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis da karta nece biti jeftinija u nekom trenutku? Zna da bude akcija svako malo

njajeftinija koju sma ja videla je 150 evra...imaju je u martu 4 marta odlazak, posle par dana povratak....jedino da cekma kraj februara da vidim dal ce da ponude nesto april +maj.

sta moze da se desi...da stvarnu bude karta po ceni od 150 evra, ali drugi dani u odnosu na one koje sam ja rezervisala. i mozda necu moci da promenim datum u hostelu, ako bude skroz bukiran....a za moje datume imaju jos 2 slobodna kreveta. to znaci da bih morala da uzmem skuplji hostel, a kasnijim bukiranjem mogu da dodjem do cene od 200 evra 4 noci. moze cena hostela da mi skoci, jer nije bas kopenhagen pun hostela 27 evra noc. vecinom su 40 do 50 evra i to ne samo preko booking coma, gledala sam i druge sajtove danas.

zato dodjem u iskusenje da kupim ovu kartu i cao zdravo...ne mislim vise...uklopicu se u 600 evra, sto u sustini za tu destinaciju i nije mnogo.

- - - - - - - - - -

Gde putujes?
Ja sam osmislila sve za uskrs, samo da bukiram

a gde si ti osmislila.:D

Meni muz danas rekao da zavrtim globus i uperim prst, gde god zelim da me vodi, ako se ovaj posao zavrsi. :heart:
Ali je onda napravio korekciju pa dodao:"Nemoj samo molim te bora boru i te daaaleke destinacije. Biraj nesto po Evropi, da idemo kolima." :lol:

Sad se ja mislim gde... ja bih nesto na moru... hotel naravno... ako ne mogu da se kupam u moru, da se brckam u bazenu... on bi nedelju dana, meni 3 dana dosta... ali 3 dana nekog vrhunskog odmora...

Meni muz danas rekao da zavrtim globus i uperim prst, gde god zelim da me vodi, ako se ovaj posao zavrsi. :heart:
Ali je onda napravio korekciju pa dodao:"Nemoj samo molim te bora boru i te daaaleke destinacije. Biraj nesto po Evropi, da idemo kolima." :lol:

Sad se ja mislim gde... ja bih nesto na moru... hotel naravno... ako ne mogu da se kupam u moru, da se brckam u bazenu... on bi nedelju dana, meni 3 dana dosta... ali 3 dana nekog vrhunskog odmora...

Pa gde ces kolima? Treba ti 24 sata da stignes

Pa gde ces kolima? Treba ti 24 sata da stignes
pa ne znam ... moze i avion... ali nece bas australiju hteti :lol:
Meni bilo prelepo u Rovinju... mozda bih Spaniju, Francusku... neku obalu...
A on ce, znajuci njega, da vuce na Prag, Brisel ...

Mogli bi Zenevu... predlozicu mu
Koga dojis? :lol:
Mi cemo u italiju- verona, gardaland I milano

- - - - - - - - - -

Jao cicak, insistiraj na egzotici, kakva kola, kakva tri dana :fdlan:
ma ja to na konto price... :lol: smorila sam se kao pa dojim... :lol:
Sjajno ce vam biti... :)

Insistiram ja vec godinama... prizivam egzotiku ... :lol: ali sam trenutno u modu 3 dana, nas dvoje, neka voda, neki lep grad, setnje i uzivanje... za egzotiku mi treba najmanje 7-10 dana, to mi je puno bez dece a s decom necu da idem na daleke destinacije...
alal ti vera... :)

iskreno receno kopneni saobracaj se isplati samo ako se ide u obilazak vise destinacija sa odsedanjem na tim destinacijama ili ako se ide na duze na neku destinaciju, ali za 4 noci nikako..nadjoh neke autobuse budimpesta kopenhagen povratna karta 115 evra plus karta za voz, a autobus putuje 23 sata.

cak sam gledal i preko norwegiana pa preko osloa u jednom pravcu, a povratak autobusom, i opet mi se ne isplati..za tako malo vremena ima 3 dana da blejosem po stanicama dodjem crknuta u kopenhagen prespavam 4 noci tamo i vratim se u beograd bez da sam obisla kopenhagen. :lol: to se isplati ako se negde ostaje bar 7 noci, pa da se kruzi i ustedi neki evro.

- - - - - - - - - -

ili da kupim ovu kartu ili da cekam dal ce nasi da izbace opet neku akciju i dal mi akcija odgovara po datumima i vremenu i dal cu da u to vreme imam odgovarajuci (citaj jeftini hostel)

- - - - - - - - - -

na kraju cu da zavrsim u oslu, umesto u kopenhagenu :lol:

iskreno receno kopneni saobracaj se isplati samo ako se ide u obilazak vise destinacija sa odsedanjem na tim destinacijama ili ako se ide na duze na neku destinaciju, ali za 4 noci nikako..nadjoh neke autobuse budimpesta kopenhagen povratna karta 115 evra plus karta za voz, a autobus putuje 23 sata.

cak sam gledal i preko norwegiana pa preko osloa u jednom pravcu, a povratak autobusom, i opet mi se ne isplati..za tako malo vremena ima 3 dana da blejosem po stanicama dodjem crknuta u kopenhagen prespavam 4 noci tamo i vratim se u beograd bez da sam obisla kopenhagen. :lol: to se isplati ako se negde ostaje bar 7 noci, pa da se kruzi i ustedi neki evro.

- - - - - - - - - -

ili da kupim ovu kartu ili da cekam dal ce nasi da izbace opet neku akciju i dal mi akcija odgovara po datumima i vremenu i dal cu da u to vreme imam odgovarajuci (citaj jeftini hostel)

- - - - - - - - - -

na kraju cu da zavrsim u oslu, umesto u kopenhagenu :lol:

Hoce li biti neka razglednica?

Hoce li biti neka razglednica?

kako je krenulo nece da bude ni kopenhagena, a ne razglednica :lol:

al relano slusacu sebe, ja placam avion samo za sebe, meni razlika od 20-30 evra ne znaci mnogo...kapiram kada putuju roditelji sa dvoje starije dece da njima to znaci ustedu minimu 100 evra i vise, ali za mene samu to je premala razlika za toliko cimanje, a toliko mali broj dana. msm, ja mogu da sedim u oslu za 127 evrica povratna karta, al sta da radim tamo, kad su najbolji fjordovi dalje? :confused: nije da bas nema nista, ali kao grad je kopenhagen puno zanimljiviji.

kako je krenulo nece da bude ni kopenhagena, a ne razglednica :lol:

al relano slusacu sebe, ja placam avion samo za sebe, meni razlika od 20-30 evra ne znaci mnogo...kapiram kada putuju roditelji sa dvoje starije dece da njima to znaci ustedu minimu 100 evra i vise, ali za mene samu to je premala razlika za toliko cimanje, a toliko mali broj dana. msm, ja mogu da sedim u oslu za 127 evrica povratna karta, al sta da radim tamo, kad su najbolji fjordovi dalje? :confused: nije da bas nema nista, ali kao grad je kopenhagen puno zanimljiviji.

Nemoj da se demoralises...

Insistiram ja vec godinama... prizivam egzotiku ... :lol: ali sam trenutno u modu 3 dana, nas dvoje, neka voda, neki lep grad, setnje i uzivanje... za egzotiku mi treba najmanje 7-10 dana, to mi je puno bez dece a s decom necu da idem na daleke destinacije...

Gradic Menton je oh, la la...rajski, slastan i romantican kutak za dvoje...

Ubedi ga da zeli Spaniju, zensko si, za cas ce zeleti sto i ti :) :heart:

Ja bih na Kubu. Sto pre... :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back