Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma super je bilo, sta ti kazem kad su se odusevili sa mnom :malav: I ja njima..... Jes da se sa polovinom nisam mogla sporazumeti al to ne sprecava da se zajebavamo uz simultano prevodjenje i puno gestikulacije, a i kome treba jezik kad opizdila muzika uvatila sam jednu drugaricu mu koja rec eng ne zna i igrale smo tango uz pop muziku :rotf: Sta ima pricamo sve smo se sporazumele, sestro mortus smo aj sad da igramo
Smrzli se ko p
Ponapijali ko bulje
Ja sam naravno pored svih prasecih djakonija najradije jela pitu sa visnjama :rotf:
Sad lezim u bolovima, al ne od glavobolje jer strucno znam da sprecim mamurluk :zkez:, no stigla meca pa cu malko da umrem danas od stomaka
Zajeba me zeno poranilo par dana, sjeba mi plan za spa danas :roll:

...ajde ti lezi i uzivaj ima ko da ti ugadja :)

...eto kakav lep provod, a ko bi rekao ...uvek se misli sta cu tamo kad ne znam nikog ili slicne price...

...ja odoh da se utoplim i da napravim neki krug kroz naselje, mora da se hoda kaze doca, a ja slusam :aha:

...ajde ti lezi i uzivaj ima ko da ti ugadja :)

...eto kakav lep provod, a ko bi rekao ...uvek se misli sta cu tamo kad ne znam nikog ili slicne price...

...ja odoh da se utoplim i da napravim neki krug kroz naselje, mora da se hoda kaze doca, a ja slusam :aha:

Ugadja i previse cuti, treba se navici na to :lol: Imam tako neke sokove boze ko sa marsa da sam pala, previse sam ja navikla na parolu sam u svoje kljuse, pa kad me zvizne nekim tako gestom paznje ja se sokiram :lol:
Ma ocu da odem do radnje i skuvam nam nesto lepo, samo da smislim sta, to mi je uzivanje

Joj ja volim tako kad upoznajem nove ljude, nemam ja nikad frku s tim, uzivam kad se nadjem u nepozatom drustvu pa aj sad zezanje....ne znam meni to ide od ruke sto bi rekli, lako ja sa ljudima

Ajde prosetaj, valja se,meni propade danasnji dan, ovde je hadno al nema vetra bas sam htela da setam, al danas necu, samleo me stomak, sutra cu

E ribo ima 99% kakso cokolada al stipse pakovanje je 50g i mislim da je oko 3e, oces da probas? Ne smem ti uzmem bez odobrenja jer iskreno ja to jela ne bih znas da ti reko da mi muka...pa da pitam jel oces?

nije bre forum na umiranju nego ste se vi smorili:mrgreen:
ne moze se isto smarati godinama,
a i osim kuma, niko ne otvara zanimljive (:per: ) teme:lol:
smorio se i on :kafa:

@tema
pripremam se da odem na golf a...mrzi me :(
predivan suncan dan a ja blejim na forumu....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back