DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
smaranje na poslu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jaoo, bas steta. A, sto ne dodjete za vikend?Najavili se gosti ova dva dana, za praznike.
"Jaoj, bas mi je zao. Ali ja putujem. Vec sam isplanirala. Da ste bar ranije javili!"
Sto sam grozna![]()
Sa kim li se druzi, da mi je da znam...
Bogi,stvarno si grozna jedna žena...![]()
Jaoo, bas steta. A, sto ne dodjete za vikend?![]()
Sa kim li se druzi, da mi je da znam...
![]()
jel vam radi fb?
meni od juce ne otvara... a treeba mi
jel vam radi fb?
meni od juce ne otvara... a treeba mi
Sto se tice fejsa,studirala sam sa dvojicom bosanaca,nedzadom i nijazom i nisam ih videla trideset godina.uzeli me za prijatelja na fejsu dva starija coveka,ja ne prepoznajem koji je koji,a pomesali mi se njihovi likovi i kad smo imali dvadeset godina.a ucili zajedno i oni dolazili kod mene na rucak.sad uredno pozdravljaju moju majku,a ja i dalje ne mogu da povezem njihova imena sa likom![]()
Mene dodali na fejsu iz osnovne, prepoznajem ime, ali uopste lik kako izgledaju sada ne mogu da povezem sa tim kako ih ja pamtim. Cak sam vadila iz albuma fotografije odeljenja da vidim ko je ko, da ne pobrkam.
Mene dodali na fejsu iz osnovne, prepoznajem ime, ali uopste lik kako izgledaju sada ne mogu da povezem sa tim kako ih ja pamtim. Cak sam vadila iz albuma fotografije odeljenja da vidim ko je ko, da ne pobrkam.
CareNajavili se gosti ova dva dana, za praznike.
"Jaoj, bas mi je zao. Ali ja putujem. Vec sam isplanirala. Da ste bar ranije javili!"
Sto sam grozna![]()
....e pa bilo vam je veselo, a i ukusno sigurno....mangulica je super u svim oblicima....
...jos u krevetu, gledam kako je suncano napolju, ali je i hldano vetar ne staje...pijem caj i smisljam sta da doruckujem...
Mene umalo slog nije strefio!
Otvaram FB, a tamo najava mog rodjendana, neki kolac/torta se raduje, skakuce... Stoji da drugarica dolazi na dogadjaj!
Kakva crna proslava, gosti???
Pitam je o cemu se radi, kaze: "Ja se sinoc malo zanimala i pravila dogadjaje. Bilo mi dosadno!"
E, budale...![]()
Ni nemaš šta da pročitaš. Forum je na umoru.