Sta trenutno radis 6

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice fejsa,studirala sam sa dvojicom bosanaca,nedzadom i nijazom i nisam ih videla trideset godina.uzeli me za prijatelja na fejsu dva starija coveka,ja ne prepoznajem koji je koji,a pomesali mi se njihovi likovi i kad smo imali dvadeset godina.a ucili zajedno i oni dolazili kod mene na rucak.sad uredno pozdravljaju moju majku,a ja i dalje ne mogu da povezem njihova imena sa likom :lol:

Sto se tice fejsa,studirala sam sa dvojicom bosanaca,nedzadom i nijazom i nisam ih videla trideset godina.uzeli me za prijatelja na fejsu dva starija coveka,ja ne prepoznajem koji je koji,a pomesali mi se njihovi likovi i kad smo imali dvadeset godina.a ucili zajedno i oni dolazili kod mene na rucak.sad uredno pozdravljaju moju majku,a ja i dalje ne mogu da povezem njihova imena sa likom :lol:

Mene dodali na fejsu iz osnovne, prepoznajem ime, ali uopste lik kako izgledaju sada ne mogu da povezem sa tim kako ih ja pamtim. Cak sam vadila iz albuma fotografije odeljenja da vidim ko je ko, da ne pobrkam.

....e pa bilo vam je veselo, a i ukusno sigurno....mangulica je super u svim oblicima....

...jos u krevetu, gledam kako je suncano napolju, ali je i hldano vetar ne staje...pijem caj i smisljam sta da doruckujem...

Ma super je bilo, sta ti kazem kad su se odusevili sa mnom :malav: I ja njima..... Jes da se sa polovinom nisam mogla sporazumeti al to ne sprecava da se zajebavamo uz simultano prevodjenje i puno gestikulacije, a i kome treba jezik kad opizdila muzika uvatila sam jednu drugaricu mu koja rec eng ne zna i igrale smo tango uz pop muziku :rotf: Sta ima pricamo sve smo se sporazumele, sestro mortus smo aj sad da igramo
Smrzli se ko p
Ponapijali ko bulje
Ja sam naravno pored svih prasecih djakonija najradije jela pitu sa visnjama :rotf:
Sad lezim u bolovima, al ne od glavobolje jer strucno znam da sprecim mamurluk :zkez:, no stigla meca pa cu malko da umrem danas od stomaka
Zajeba me zeno poranilo par dana, sjeba mi plan za spa danas :roll:

Mene umalo slog nije strefio!

Otvaram FB, a tamo najava mog rodjendana, neki kolac/torta se raduje, skakuce... Stoji da drugarica dolazi na dogadjaj!
Kakva crna proslava, gosti???
Pitam je o cemu se radi, kaze: "Ja se sinoc malo zanimala i pravila dogadjaje. Bilo mi dosadno!"
E, budale...:rotf::heart:

Mene umalo slog nije strefio!

Otvaram FB, a tamo najava mog rodjendana, neki kolac/torta se raduje, skakuce... Stoji da drugarica dolazi na dogadjaj!
Kakva crna proslava, gosti???
Pitam je o cemu se radi, kaze: "Ja se sinoc malo zanimala i pravila dogadjaje. Bilo mi dosadno!"
E, budale...:rotf::heart:

:rotf:

- - - - - - - - - -

Ni nemaš šta da pročitaš. Forum je na umoru.

:pop2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back