Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
ostajem danas duze na poslu, taman da sacekam veliko dete. napokon se vraca iz bugarske, oduzilo se ovih nedelju dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u digitalnom paketu, 100 din mescna doplata za taj paketpa dobijes par digitalnih kanala al taj mi je bio najbitniji da ga dobijem

tako sam i mislila, moraću još neko vreme da sačekam pa ću i ja da se ertujem a la bibisijevski![]()

nije skupo 100din je bilo, mozda sad nije ta cena ne znam
jedna kartica je gratis i doplata 100 din mesecno
ako oces na dva tva moras da otkupis drugu karticu za 1000din i ne znam kolko je mesecno onda, ja htela stavim i kevi al ona nije htela ne ume da barata onda kanalima na daljincu![]()

a vi kako god vam voljaprelijepo dok se neko dete ne polomi, pa ćete da se pokajete što niste gledale u decu umesto u telefone

ja cu dalje da tvrdim da nema odmora na "odmoru" sa decoma vi kako god vam volja
sutnes bre to kod babe i dede nedelju dana i idete sami dusu da odmorite hbt

A ko tvrdi suprotno?
Znas ti ko ji zivci su potrebni za odmor sa njima... pomeranje granica... survajver...
Samo sto je najbitnije kako sebi u glavu smestis, ako resis da ce ti biti dobro, bice ti dobro... i dobro naucis da brojis...
A pravi odmor bi nam zaista trebao posle "odmora" sa decom... nadam se da cemo uskoro negde smugnuti na vikend, samo nas dvoje...![]()

A ko tvrdi suprotno?
Znas ti ko ji zivci su potrebni za odmor sa njima... pomeranje granica... survajver...
Samo sto je najbitnije kako sebi u glavu smestis, ako resis da ce ti biti dobro, bice ti dobro... i dobro naucis da brojis...
A pravi odmor bi nam zaista trebao posle "odmora" sa decom... nadam se da cemo uskoro negde smugnuti na vikend, samo nas dvoje...![]()
kakav odmor s decom...to je umor, a ne odmor
nemoj se lažemo ovde

u bre metlo nije bas toliko kriticno...pre jeste
letos je propisala majcino mleko
ne znam sto reprizira sad po zimi
bacis to kod babe i ides da se odmoris a u pm 24/7 sa njima pa moze valjda dva puta godisnje po nedelju dana bez
- - - - - - - - - -
cista autodestrukcija to sto radis
al ti udri sta cu ti ja....dok shvatis sta radis sebi smislice nesto jace od rivotrila za takve pa ce da te srede![]()

čim koristiš živce, to odmor nije...a pogotovo živci s decom
Ma jok... kakav lom... nisu bebe...nisam ja panicar... pustim ih same, za sankanje i za sve...i sve to dok ti je krajičak oka uvek prema deci - da se ne izlome, da nešto ne polome, da se ne udave...****** ti to

i sve to dok ti je krajičak oka uvek prema deci - da se ne izlome, da nešto ne polome, da se ne udave...****** ti to

A sta je u globalu za sve nas? Odmor za decu? A.za nas promena? Moze?ma ok, čile...ako je to tebi odmor meni je drago

Volim ja da odem sama sa muzem... ali ne mogu ako prvo njih ne odvedem, grizla bi me savest.Pa šta sada da radi? Da ih podavi? Da ih ne vodi na planinu/more dok ne budu imali 10 godina?
A jos sto puta zanimljivije ako on cuva decu a ja u miru i tisini plivam i uzivammeni bi bilo dosadno sama da sam na bazenu a da mi je partner negde drugde
pa sto puta je zanimljivije maltretirati ga u bazenu, kvariti mu aerodinamicnost pri plivanju![]()
Imamo li izbora?ne naravno, samo kažem da to nije onaj pravi odmor kad su sitna deca oko tebe
A jos sto puta zanimljivije ako on cuva decu a ja u miru i tisini plivam i uzivam